MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Implanon - implanty antykoncepcyjne...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 8 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Asiusia1977

Post #1 Ocena: 0

2010-08-02 13:22:44 (15 lat temu)

Asiusia1977

Kobieta

Z nami od: 02-08-2010

No wlasnie..kazdy organizm reaguje inaczej... Powodzenia zatem zycze... i duzo zdrowka! :)) Dzieki za wiadomosci! Pozdrowionka

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2010-09-03 16:33:56 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Czesc dziewczyny.
Odswiezam, bo wyjalem dzisiaj cholerny implant. Wreszcie. Po 3 m-cach z kreceniem sie w glowie, tyciu, sennosci, agresji i calej reszcie, wreszcie bede miala spokoj ! :-]
Implant miala wyjac ta sama pielegniarka, ktora go wkladala... No i probowala. Poza tym, ze zle znieczulila do rozcinania i musiala drugi raz kluc ( co raczej nie nalezy do przyjemnosci w wewnetrzna strone ramienia! ), to... nie mogla znalezc implanta ! Caly czas niby go "czula" pod palcem, rozciela, nie znalazla... Pogrzebala :-?, doszukala sie koncowki - jednej jak powiedziala, drugiego konca znalezc nie mogla :-?. Po 30 minutach grzebania, zawolala pania doktor, ktora stwierdzila, ze "to nie to miejsce", znieczuliala ( znowu!!! ) w innym i rozciela - czyli zrobila druga rane, a co :-?. Kolejne 15 minut grzebania, tym razem sie udalo...
Po 45 minutach zabiegu, nie nalezacego do przyjemnych ( wrazenie jakby ktos chcial mi ta reke przybic gwozdziem do lezanki, a do tego "odczucie" grzebania :-? ), wreszcie zalozyly mi szwy ( szwy... po implancie,... fajnie musialy rozciac? :-? ), zawinely bandazem jak po jakiejs operacji i puscily do domu. Ponoc bylam blada... No coz :-]. Teraz jak schodzi znieczulenie ( cala reke mialam w sumie znieczulona ), zaczyna bolec jak szlak, rwac, ciagnac i... szlak by trafil tego cholernego implanta !!! A ja jakbym mogla, to bym obecnie na stojaco spala... Nie wiem czy wina za duzej dawki znieczulenia ( w sumie 3 ampulki im poszly :-] ), czy stresu z grzebania mi w rece... :-?
Dlaczego opisalam to tak szczegolowo? Bo mam jedna, najlepsza rade dla dziewczyn, ktore zdecyduja sie na implant - zanim go zalozycie, proscie/domagajcie sie zrobnienia testow na poziom hormonow w organizmie, ktory pomoze dobrac odpowieni hormon i zdecydujecie razem z lekarzem po wyniku, czy tak wygodny niby implant, bedzie najwlasciwszym srodkiem antykoncepcji.
Ja wiem, ze wiele rzeczy jest gorszych, bol jest gorszy ... Ale skoro mozna go sobie zaoszczedzic....? ;-)
Gdybym wiedziala, ze tak to sie skonczy, w zyciu bym sie nie zdecydowala na implant... Dobrze, ze juz po wszystkim ;-).
Pozdrawiam.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2010-09-03 16:38:23 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2010-09-03 16:48:20 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cytat:

2010-09-03 16:38:23, __phoney__ napisał(a):
Cytat:

2010-09-03 16:33:56, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Wreszcie. Po 3 m-cach z kreceniem sie w glowie, tyciu, sennosci, agresji i calej reszcie, wreszcie bede miala spokoj ! :-]

nie tylko Ty:P

:p:p:p 8-)
Przeciez ja bylam/jestem grzeczna Piotrze :-]8-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-09-03 16:51:02 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2010-09-03 16:53:07 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cytat:

2010-09-03 16:51:02, __phoney__ napisał(a):
CHOLERA!!! jak masz zamiar jeszcze coś tak śmiesznego to ostrzegaj jakoś!!! się kuzwa poplułem kawą....

Wypiore Ci spodnie... albo koszulke ? :-]:-]:-]8-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2010-09-03 16:56:42 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2010-09-03 17:00:57 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cytat:

2010-09-03 16:56:42, __phoney__ napisał(a):
a to co Ty Persil czy M&M jesteś?

jestem odpowiedzialna i place za swoje winy :p :-]
Na PW z tym OT :p
Ze spodniami w sumie tez :-]:-]:-] 8-).

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2010-09-03 17:02:10 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #10 Ocena: 0

2010-09-03 17:07:46 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cytat:

2010-09-03 17:02:10, __phoney__ napisał(a):
Na PW to bez spodni...........

No i bedziesz mi czyscil monitor :-]:-]:-]
Apropo's implantow... juz nie pamietam co jeszcze chcialam dopisac - wszystko mi wlasnie wylecialo z glowy...znaczy na ten temat wszystko 8-):-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 8 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,