Prosze Cie Oni wszyscy tak mowia..nie martw sie tym..zaden jeszcze chyba sie nie przyznal do tego ze podniosl reke..Oni wszyscy sa niewinni nie bierz sobie tego wogole do glowy.Tylko sie nie lam..nie wierz w obietnice bez pokrycia jak ja to zrobilam..bylabym dawno daleko od tego.Powiedz swojej adwokatce ze sie go boisz,zreszta nie sadze by o cos cie pytano.Tam inaczej sprawa wyglada.rozmawiaja adwokaci.
Moj maz tez wrzeszczal ze mu odszkodowanie bede musiala zaplacic za straty,urazy moralne.To brednie zielarskie.Swoja droga tego samego musza miec dilera..bo tak samo bzdury opowiadaja

A to jeszcze inna historia.
Pamietaj jak teraz sie zlamiesz wybaczysz bedziesz jeszcze cierpiec.Tacy ludzie sie nie zmieniaja.
Nie popelniaj bledu jaki ja popelnilam.Teraz slysze jak mnie upokarza slownie i walcze by opuscil mieszkanie.Nie tyka mnie bo zatrzymal by sie dopiero za kratami gdyby mnie tknal.On to wie.Za to slucham kazdego dnia jakim to ja zerem jestem.Kazdego-rozumiesz codziennie.
Nie moge juz tego sluchac..jeszcze jeden nakaz teraz potrzebuje..i bedzie spokoj.
Wiec jesli masz teraz spokoj to docen to.Nie martw sie tym co klepie w wiekszosci to urojone bzdury facetow ze schizofremia.