MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Maz i bratowa-dalej!!!

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

skibiki

Post #1 Ocena: 0

2007-12-12 21:41 (18 lat temu)

skibiki

Kobieta

Z nami od: 27-12-2006

A wiec kochani w koncu wyzucilam meza z domu!!Dzieki Wam zrozumialam ze nie mozna uszczesliwic sie i dzieci na sile,zwiazek mojego meza z moja bratowa jest dla mnie czyms tak obzydliwym ze nie moglabym zyc z tym facetem pod jednym dachem.Ta sprawa zostala zalatwiona ale zostala jeszcze niedogadana kwestia alimentow!Moj maz stwierdzil z duma ze bedzie co miesiac placil na dwoje dzieci(3 i 8lat)200funtow przy rocznych dochodach 25tys.Dla mnie sprawiedliwe bedzie jezeli ta sprawa zajmie sie sad poniewaz jest bezstronny i kieruje sie dobrem dzieci.Wydaje mi sie ze przy takich dochodach powinien byc bardziej szczodry dla dzieci a nie wydawac pieniadze na zabawy i hulanki z bratowa.Ja zaproponowalam 250 miesiecznie na zycie +100 na konto oszczednosciowe ktore dzieci maja juz od kilku lat ale on twierdzi ze chce go puscic z torbami i sie nie zgadza.Czy to zbyt wygurowana suma na utrzymanie naszych dzieci:-W

[ Ostatnio edytowany przez: skibiki 12-12-2007 21:45 ]

[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

nikada

Post #2 Ocena: 0

2007-12-12 21:59 (18 lat temu)

nikada

Kobieta

Z nami od: 28-10-2007

Mam nadzieje,ze ten twoj byly dostanie od kogos niedlugo po dupie bo mnie az trzesie jak czytam ta twoja historie,czy on dalej wierzy w to ze dzieci bocian przynosi i faceci to tylko dekoracja przy kobiecie.Zapytaj go co on nato jak ty mu dasz £200 na miesiac i wyjedziesz na 2 miesiace odpoczac niech zobaczy na ile mu to starczy .
GRATULUJE CI odwagi jestes naprawde mocna osoba jezeli podjelas taka decyzje aby go zostawic.To pierwszy krok do sukcesu zobaczysz jak Twoje zycie sie zmieni napewno jest ciezko z 2 dzieci ale dasz rade i napewno sama niezostaniesz a przynajmniej niepozwul na to bo dzieci wyrasna szybka.
ZYCZE CI NAPRAWDE SUKCESOW
WEZ brata pod pache i sobotni wieczor wasz;-)glowa do gory zobaczysz,ze ten twoj byly jeszcze na kolanach wroci a w tedy bedzie dla niego zapozno;-):-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anielka

Post #3 Ocena: 0

2007-12-12 22:11 (18 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

No i brawo.
Co do alimentow to wiem(znajomi wlasnie sie rozwodza)ze wynosza one 1/4 dochodow.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

lady2912

Post #4 Ocena: 0

2007-12-13 16:42 (18 lat temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Gratuluje Skibiki!!!! sama powiedz, czujesz sie teraz lepiej?:-D wiedz, ze dobrze zrobilas i tylko to sie liczy!
Co do alimentow to strasznie skapy ten Twoj BYLY! sad napewno przetrzepie mu te glebokie kieszenie! Powodzenia!! :-]
Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ulan1982

Post #5 Ocena: 0

2007-12-13 18:56 (18 lat temu)

ulan1982

Mężczyzna

Z nami od: 08-12-2007

siostra glowa do gory i do przodu pamietaj nie jestes sama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co dwie glowy to nie jedna
trzymaj sie

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

kati-kat

Post #6 Ocena: 0

2007-12-13 20:17 (18 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

wcale nie uwazam zeby 250funtow na zycie to tak duzo ..dzieci maja potrzeby..wogole czy nie powinnas czegos dostac po rozwodzie?
always look forward.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

wiolik

Post #7 Ocena: 0

2007-12-13 22:14 (18 lat temu)

wiolik

Kobieta

Z nami od: 10-12-2007

Witaj Skibiki, gratuluje odwagi. mam szczesliwe malzenstwo i moge sie tylko domyslac, ze przechodzisz trudne chwile i cala ta sprawa z sadem , alimentami przed Toba. Bedziesz potrzebowala wsparcia i duzo sily. Ale masz synow, brata i ....Forum:)dasz rade jestem pewna!!!czlowiek nawet nie przypuszcza ile ma sily w krytycznych momentach swojego zycia.Zycze powodzenia i podejmowania rozsadnych decyzji:) trzymam kciuki i jestem z Toba pozdrawiam:)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

frelcia

Post #8 Ocena: 0

2007-12-16 22:47 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Ten sam temat, ale pod inna nazwa Wlasnie mam kryzys.

A tutaj jak to sie zaczelo Maz i moja bratowa

Pozdrawiam
:-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,