[ Ostatnio edytowany przez: skibiki 16-12-2007 21:11 ]
|
---|---|
skibiki | Post #1 Ocena: 0 2007-12-16 21:07 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
Moi drodzy! w zwiazku z tym iz nie mam sie komu wyplakac znowu pisze.Chodz nie wiem na ile poprawna bedzie moja pisownia bo lzy plyna mi ciurkiem ale musze sie z tym ciezarem z kims podzielic bo eksploduje!!!Chodzi tu o post MAZ I MOJA BRATOWA a wiec wyzucilam go z domu,choc sie obrazil,wlasnie spakowalam wszystkie jego rzeczy i napisalam pozew o alimenty ale........nie czuje sie z tym lepiej.Wiem ze nie jestem sama mam 2 wspanialych synow ale brakuje mi czegos(kogos)czuje sie w tej chwili jak stara scierka ktora ktos potrzebowal do wycierania podlogi i nagle wyzucil bo stwierdzil ze juz jej nie potrzebuje.Wiem ze musze byc twarda dla moich dzieci ale nie chce tak bardzo to boli ze chce wyc z bolu i nie umiem sobie z tym poradzic.Byc moze czas zagoi rany ale w tej chwili nie mam przy sobie nikogo kto zlapie mnie za reke,poglaszcze po glowie i poda husteczke a tak bardzo tego potrzebuje.Nie chce sie nad soba uzalac jaka ja to nieszczesliwa ale te mysli ktore mi sie nasuwaja sa silnieje i nie wiem jak z nimi walczyc:-W
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: skibiki 16-12-2007 21:11 ] [url=][img][/img][/url]
|
marcheweczka | Post #2 Ocena: 0 2007-12-16 21:20 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
skibiki spójrz na swój podpis....te lepsze życie czeka....otwórz okno powdychaj świeżego powietrza,stań przed lustrem i powiedz sobie tak:DAM RADE,PODJELAM JUZ DECYZJE I TERAZ BEDZIE LEPIEJ....POJDZ JUTRO DO FRYZJERA LUB KOSMETYCZKI,KUP NOWA BLUZKE I POCZUJ SIE NOWONARODZONA KOBIETA....CODZIENNIE RANO POWTARZAJ SOBIE,ZE TEN DRAN NA CIEBIE NIE ZASLUGIWAL I NIE MA CO PO NIM PLAKAC......wierze w ciebie.....jesli bedziesz kiedykolwiek chciala sie wyplakac to pisz do mnie na PW....bedziemy plakac razem i smiac tez bedziemy sie razem.....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
Nenna1 | Post #3 Ocena: 0 2007-12-16 21:21 (18 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London - Harrow |
Kochana ...wiem jak Ci ciezko...i nic na to poradzic nie moge...Ty niestety tez...
Nic nie da wmawianie sobie,ze potem bedzie lepiej,ze czas...bo chodz bedzie to i tak w tym momencie to do nas nie dociera... Posluchaj ...masz dwoch wspanialych i pewnie najukochanszych synow-jak to dla kazdej matki jej dzieci... Zdajesz sobie sprawe,ze oni tez to przezywaja...na swoj sposob? Wyobraz sobie co Oni moga czuc? Dlatego tez, wlasnie Ty ,teraz w tym momencie musisz im pokazac,ze da sie z tym zyc....ze to nie koniec swiata,Oni na Ciebie patrza i zagubieni sami nie wiedza co sie dzieje i co maja robic... I to wlasnie przed nimi masz chocazby udawac-/bo serce Ci peka/... ze dacie rade...im to pokaz,zeby jaknajmniej ucierpiala ich psychika... A wierz mi ...dla dzieci czlowiek jest w stanie robic rzeczy niemozliwe... Chetnie bym z Toba porozmawiala....szkoda ze nie mieszkamy obok siebie....ale na moim profilu znajdziesz nr.gg...wiec jesli masz ochote...to odezwij sie ...a ja Ci podam moj nr.telefonu...pogadamy -jesli tego potrzebujesz... Glowa do gory...dziewczyno...i tak zwyciezysz...nie masz wyjscia-musisz ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nenna1 16-12-2007 21:22 ] ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|
Beatka35 | Post #4 Ocena: 0 2007-12-16 21:27 (18 lat temu) |
Z nami od: 07-09-2007 Skąd: Wallasey |
Trzymam za Ciebie kciuki. Musisz byc silna dla siebie i swoich synow. Wierze , ze dasz rade. Bardzo mocno Cie pozdrawiam .
|
motylek5 | Post #5 Ocena: 0 2007-12-16 21:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 29-07-2007 Skąd: Londyn |
Nic dodac ,nic ujac do moich przedmowczyn.
Bedzie dobrze i innaczej masz nie myslec Twoje dzieci sa takim motorkiem w Twoim zyciu i musisz dla nich byc usmiechnieta,zauwaz ze dzieci sa bardzo dobrymi obserwatorami,zacznij wierzyc w siebie. pozdrawiam Cie serdecznie , trzymam kciuki ''Należy tak zorganizować życie, aby każda chwila była ważna,,
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2007-12-16 21:45 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Huba | Post #7 Ocena: 0 2007-12-16 22:13 (18 lat temu) |
Z nami od: 31-05-2007 Skąd: London |
Skibiki sle ci usmiechy
I znowu wychodzi na to ze zly facet kogos zranil, nie mam zamiaru nikogo sadzic bo nie jestem od tego ale wiem jak walczyc skutecznie z kryzysami psychicznymi i dolkam. Byc moze w jakims stopniu bedzie to dla ciebie pomocne. Przede wszystkim nad zaistniala sytuacja musisz przejsc do porzadku dziennego co da ci chwile na przemyslenie calosci. Pamietaj w stresie w nerwach w rozpaczy w kazdym stanie, ktory trzyma twoje emocje na wysokich obrotach nic madrego nie wymyslisz. Z kazdej trudnej sytuacji sa konkretne wyjscia, ktore nalezy znalezc. Kazda trudna sytuacja to bardzo dobry poczatek ewolucji i rozwoju. Bedac ciagle w napieciu powodujacym twoja depresje stawiasz sie na pozycji przegranego - a tacy jak wiesz sie nie licza na tym padole. Jestes kobieta wiec do wszystkiego podchodzisz bardzo emocjonalnie ale to jest twoja zaleta a nie wada, a przede wszystkim pamitaj ze masz dla kogo zyc dla swoich dzieci oczywiscie i one powinny stac sie dla ciebie motorem wszystkich dzialan. Krotko nosek do gory, poszperaj w telefonie znajdz nr kogos komu ufasz zadzwon i wygadaj sie to pomaga i jest skuteczne na poczatku, potem zrob cos dla siebie - czasami wizyta u fryzjera pomaga. Nie mysl negatywnie tak jak powiedzialem czasami trzeba odwrocic sie o 180 stopni bo slonce swieci z drugiej strony. Jezeli chcesz popisac o tym to wiesz jak mnie znalezc. Pozdrawiam i wszystkiego naj........ Hubert |
lady2912 | Post #8 Ocena: 0 2007-12-18 21:02 (18 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Sutton Green |
Skibiki przypomnialo mi sie ze jak ja mialam dola zwiazanego z bylym to zawsze pomagala mi ta piosenka:
September, "Cry for you" I never had to say goodbye You must have known I wouldn't stay While you were talking about our life You killed the beauty of today Forever and ever Life is now or never Forever never comes around People love and let go Forever and ever Life is now or never Forever's gonna slow you down You'll never see me again So now woh's gonna cry for you You'll never see me again No matter what you do You'll never see me again So now woh's gonna cry for you You'll never see me again No matter what you do You never heard me break your heart You didn't wake up when we died Since I was lonely from the start I think the end is mine to write Forever and ever Life is now or never Forever never comes around People love and let go Forever and ever Life is now or never Forever's gonna slow you down You'll never see me again So now woh's gonna cry for you You'll never see me again No matter what you do Forever and ever Life is now or never Forever never comes around Forever and ever Life is now or never Forever's gonna slow you down You'll never see me again So now woh's gonna cry for you You'll never see me again No matter what you do Forever and ever Life is now or never Forever never comes around Sluchalam, spiewalam glosno i pomagalo. Teraz jak ja slysze to tylko sie usmiecham ![]() Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....
|
skibiki | Post #9 Ocena: 0 2007-12-18 21:39 (18 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: Liverpool |
LADY 2912 dzieki juz mi lepiej tez sie usmiechnelam.Co prawda fatalny kryzys minal pozostal kryzysik a moze raczej wspomienia lub zal ktore bola bo moje mysli mimo wszelkich staran kierowane sa w strone mojego meza.w pracy jest malo wiele,sa ludzie jest temat i nawet posmiac sie mozna ale wieczorem gdy bable juz spia znowu nasuwaja sie te same mysli MASAKRA
![]() [url=][img][/img][/url]
|
Post #10 Ocena: 0 2007-12-18 22:14 (18 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|