Ja gdybym mogla to nominowalabym wszystkich bo kazdy cos od siebie wnosi na to forum.
Od lat tu zagladam i zawsze jest co poczytac. Pozdrawiam wszystkich.
Str 35 z 45 |
|
---|---|
iwona38 | Post #1 Ocena: 0 2021-03-31 21:07:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Dziekuje Efka, to takie mile uczucie jak ktos o nas wspomni.
Ja gdybym mogla to nominowalabym wszystkich bo kazdy cos od siebie wnosi na to forum. Od lat tu zagladam i zawsze jest co poczytac. Pozdrawiam wszystkich. Nie kupuje w Amazonie.
|
PannaZMokraGlow | Post #2 Ocena: 0 2021-04-02 12:00:48 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
8. Rafal80 za ciekawe wpisy i poszukiwanie u zrodel w temacie o wynajmowaniu mieszkan.
9. Malben za skupienie, uwazne sledzenie watkow i ciekawe spostrzezenia. 10. Cris80 za szczerosc, bezposredniosc, autentycznosc. 11. Blamestorm za zywiolowy udzial w dyskusjach na forum. 12. ZlotaPerla podobnie jak Cris, za wyrazistosc i nietuzinkowa osobowosc 13. Maat17 za cieplo, zyczliwosc, za skromnosc rowniez. 14. Karina440 za wklad w watku co Cie rozbawilo, intensywnie jakos chyba do lutego. 15. Wielim za niezmiennosc, upor, wnoszenie kolorytu i ciekawostek z zycia. |
PannaZMokraGlow | Post #3 Ocena: 0 2021-04-02 17:02:14 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
No i zapomnialabym:
16. Stanislawski za opowiesc o tym jak wydal ksiazeczke z wypowiedziami zony w watku Pisarskie spotkanie 17. Kanonier za zainteresowanie i zyczliwosc w watku Pisarskie spotkanie 18. Karjo za trzymanie za mnie kciukow w watku Pisarskie spotkanie. ![]() Moze i bardzo stronnicze objasnienie moich ostatnich glosow ale mam nadzieje ze te glosy nie zostana odrzucone no bo coz... to wlasnie moje osobiste glosy. |
PannaZMokraGlow | Post #4 Ocena: 0 2021-04-02 18:49:18 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
19. Wembley za prostolinijnosc i za przypominanie nam ze warto sie nie poddawac.
20. SweetLiar za czynny udzial, rowniez w watku humorystycznym ale nie tylko. Nie bez powodu dolaczyla do grona moderatorow. I tak wyczerpalam swoj limit glosow. ![]() |
daavid | Post #5 Ocena: 0 2021-04-04 02:28:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ja chciałem nominować dwie osoby(kolejność przypadkowa):
sqlserver i Jurek. Za pasję w dyskusji i cierpliwość. |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2021-04-04 17:19:07 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Wpisy przeniesione do wątku http://www.mojawyspa.co.uk/forum/13/48061/To-byl-kiedys-watek-Pytania-do-moderatorow,1050#post1689873. Tam proszę kontynuujcie dalszą dyskusję.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2021-04-07 19:17:12 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przypomnę o kwartalnych wyróżnieniach
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
jolantina | Post #8 Ocena: 0 2021-04-08 16:45:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
1. Richmond - ta sama klasa od kiedy mam przyjemność zerkać na MW.
2. Blamestorme - czysta przyjemność czytac jej styl pisania, choć z treścią często mi nie drodze. 3. Gosian - tyle ciepla w jednej osobie 4. Pannazmokraglowa - Zawsze po jasnej stronie życia i świata. 5. Sweet - asertywnosc, swietnie odnalazla sie w nowej roli. 6. Dominikana36 - Zdrowy rozsadek poparty elokwencja 7. Misia - za powrót, osobowosc. 8. ZlotaPerla - uwielbiam jej ironizowanie i sarkazm 9. dominikaa - taka ostrzejsza dominikana ![]() 10. Iwona38 - realizm 11. Kinga 77 - pragmatyczne podejscie do zycia 12. Kajro - cierpliwosc polaczona z entuzjazmem 13. Jurny - intelekt, poglady, wojownik 14. Gwontownik - czytaj wyzej 15. Andypolo - humor, dystans do wszystkiego 16. sqlserver - Analityczne myslenie, 17. Ruuuda - za niesamowita energie zyciowa, pozytywne myslenie i opisy swiata jak z innego swiata 18. Kanonier30 - szacunek do ludzi 19. Tesstickle - te pytania, te pytania ![]() 20. Wembley - podejście do życia Ciężko było wybrać 20 osób. Każdy wnosi cos do forum, moze jednak zrobić no limit? Diabla oszukac nie grzech
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2021-04-08 17:43:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Blamestorm, Panna z Mokra glowa i Zosia S.
Wiem, faworyzuje kompanie “ Big Ban Theory” , ale wlasnie za ciekawostki, ozywczy powiew kreatywnosci, ambicji, oczytania, polotu i dodanie kolorytu forum. Te cechy sie przeplataja u tych uzytkowniczek, dlatego opisuje wspolnie nie z osobna. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2021-04-10 17:03:39 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przypominam, że jeszcze do jutra można dodawać swoje głosy
|