MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To był kiedyś wątek : Pytania do moderatorów

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 140 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 139 | 140 | 141 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

Str 140 z 193

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

iwona38

Post #1 Ocena: 0

2022-09-25 22:48:48 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Sweet ale ja napisalam w poscie, ze nie chodzi o uzycie wyrazow ogolnie obrazliwych. Jego post wyrazil jego stosunek do Polakow i nalezalo go zostawic. Nie chodzilo o "idiotow" ktorych uzyl ale o "zdrajcow". To nie byl chamski post, typowego forumowego zula. To byl post za ktory byc moze jest oplacany przez kogos. Zaden Polak tak by nie napisal. To moje prywatne zdanie.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: -1

2022-09-25 22:59:58 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-25 22:45:52, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 22:28:49, sqlserver napisał(a):

Czekaj, czekaj bo się pogubiłem ty przepraszasz mnie za blokadę czy za to że nie masz dowodu na to ze powinienem ja dostać.

Bo jeśli to drugie to poziom manipulacji sięga szczytów, mogę wziąć to do siebie i potraktować jako oszczerstwo

I nie pisz wy, bo rozmawiamy konkretnie o mnie a ty probujesz manipulowac

Mogę sie oczywiście zwracac bezposrednio do Ciebie, sqlserver. Moim celem nie była manipulacja, źle odczytałeś moje intencje. Pisałam o wszystkich użytkownikach, którzy w tym czasie pisali i wyłapali bana, dlatego uzyłam sformułowania Wy.

Przepraszałam za to, że przez zmęczenie nie dopilnowałam by zachować dokładniej ewidencję, by móc z Toba dyskutować, czy ban się należał czy też nie.

Temat uważam za wyczerpany i nie będę dalej brnęła w gry słowne. Posypuje głowę popiołem a nastepnym razem postaram się dokładniej wykonac moją pracę moderatora.

Dobra to jak już tak sobie rozmawiamy to może ustosunkuj się do plotki która chadza po kuluarach forum , to ze masz conajmniej jedno drugie konto, którego zabrania regulamin ale ty go używasz czasami żeby zabrać neutralnie głos w jakiejś sprawie i uważasz ze to ok. Zaczyna się robić ciekawiej jak kont używasz do głosowania w wyborze użytkownika kwartału za którego jest nagroda pieniężna a ty dzięki głosowi użytkownika delfinek ( może było więcej takich, niewiadomo) wygrywasz jednym głosem z jurnymjurkiem. Są tacy dla których to czerpanie korzyści materialnych z oszustwa, ale ja tak nie myśle

Tylko czemu rece ma biale?
Chcialem zapytac - zapomnialem,….
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2022-09-25 23:04:45 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2022-09-25 22:37:33, Maat17 napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 22:24:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Refleksja kolejna, że może następnym razem rzeczywiście lepiej, żeby Wasze chamskie niekiedy wypowiedzi wisiały dłużej, niż mam je wywalać na szybko. Najwyżej będę zarzucana pretensjami, że nie raguje. W sumie niewiadomo co lepsze.

Jak powisi dłużej, to i wieksza ilośc osób będzie mogła się z ta radosną twórczością zapoznać, jak wspomniał Gwontownik, a i ja będę mogła na spokojnie skopiować sobie ewidencję na takie właśnie sytuacje.

[/QUOTE/]
*THUMBS UP*

Niech lezy przynajmniej 24 godziny.
Nie kazdy zdazy przeczytac.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 25-09-2022 22:55 ]

Maat to ty też mogłabyś swoje posty pozostawiać na min 24h bo w zwyczaju masz czasami kasowanie ich po 5-10minutach od napisania :-]

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #4 Ocena: 0

2022-09-25 23:05:06 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Iwona wiem o czym pisałaś. Rożne wydarzenia są różnie oceniane przez historyków i zwykłych ludzi, ale język, który został użyty miał służyć prowokacji i wywołaniu kłótni, a nie wyrażeniu zwykłej opinii, nawet jeśli miała by być negatywna. Twoje dwa ostatnie zdania najlepiej to potwierdzają.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #5 Ocena: 0

2022-09-25 23:09:47 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2022-09-25 23:04:45, cris82 napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 22:37:33, Maat17 napisał(a):
Cytat:

2022-09-25 22:24:07, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Refleksja kolejna, że może następnym razem rzeczywiście lepiej, żeby Wasze chamskie niekiedy wypowiedzi wisiały dłużej, niż mam je wywalać na szybko. Najwyżej będę zarzucana pretensjami, że nie raguje. W sumie niewiadomo co lepsze.

Jak powisi dłużej, to i wieksza ilośc osób będzie mogła się z ta radosną twórczością zapoznać, jak wspomniał Gwontownik, a i ja będę mogła na spokojnie skopiować sobie ewidencję na takie właśnie sytuacje.

[/QUOTE/]
*THUMBS UP*

Niech lezy przynajmniej 24 godziny.
Nie kazdy zdazy przeczytac.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 25-09-2022 22:55 ]

Maat to ty też mogłabyś swoje posty pozostawiać na min 24h bo w zwyczaju masz czasami kasowanie ich po 5-10minutach od napisania :-]

To nie tak Cris. Ja pisze teraz z telefonu. Juz nic innego mi nie dziala.
Napierw pisze, pozniej czytam I wylapuje bledy. Bo jakos na bierzaco to ja w okienku nie widze.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2022-09-25 23:20:50 (3 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2022-09-25 22:59:58, sqlserver napisał(a):

Dobra to jak już tak sobie rozmawiamy to może ustosunkuj się do plotki która chadza po kuluarach forum , to ze masz conajmniej jedno drugie konto, którego zabrania regulamin ale ty go używasz czasami żeby zabrać neutralnie głos w jakiejś sprawie i uważasz ze to ok.

Miałam chyba z dwa lata temu jeszcze jedno konto ale uzylam chyba z kilka razy do zabrania neutralnie głosu w sprawie, ale tez z tego konta nie obrazilam nikogo. Chcialam tylko napisac incognito.

Regulamin nie zabrania posiadania dwoch, czy nawet wiecej kont, zakladajac ze nie prowadzi sie dyskusji samemu ze soba.
Jak znajde na dniach to wkleje to konto i ilosc wypowiedzi z niego zamieszczonych.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2022-09-25 23:25:14 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Cytat:

jedno drugie konto, którego zabrania regulamin ale ty go używasz czasami żeby zabrać neutralnie głos w jakiejś sprawie i uważasz ze to ok. Zaczyna się robić ciekawie

Regulamin nie zabrania posiadania dwóch kont, regulamin zabrania dyskusji samego z sobą z dwóch różnych kont.
Konto Delfinek założyłam ja w grudniu 2020 roku, żeby dostać dodatkowy kalendarz (taka jestem pazerna).
W głosowaniu kwartalnym z tego konta zagłosowałam zarówno na Jurka jak i na Ewę co można zobaczyć tutaj . Zagłosowałam też na Gwontownika, Crisa i Iwonę bo uznałam, że im wszystkim należy się wyróżnienie.

Także nie mieszaj do tego Ewki tym bardziej, że zarówno ona jak i Jurek podobne wyróżnienia przeznaczali na cele charytatywne. Rozumiem jednak, że frustracja jest bardzo silną emocją, a przeprosiny nie każdy potrafi przyjąć.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-09-25 23:38:05 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-25 23:25:14, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

jedno drugie konto, którego zabrania regulamin ale ty go używasz czasami żeby zabrać neutralnie głos w jakiejś sprawie i uważasz ze to ok. Zaczyna się robić ciekawie

Regulamin nie zabrania posiadania dwóch kont, regulamin zabrania dyskusji samego z sobą z dwóch różnych kont.
Konto Delfinek założyłam ja w grudniu 2020 roku, żeby dostać dodatkowy kalendarz (taka jestem pazerna).
W głosowaniu kwartalnym z tego konta zagłosowałam zarówno na Jurka jak i na Ewę co można zobaczyć tutaj . Zagłosowałam też na Gwontownika, Crisa i Iwonę bo uznałam, że im wszystkim należy się wyróżnienie.

Także nie mieszaj do tego Ewki tym bardziej, że zarówno ona jak i Jurek podobne wyróżnienia przeznaczali na cele charytatywne. Rozumiem jednak, że frustracja jest bardzo silną emocją, a przeprosiny nie każdy potrafi przyjąć.

Doceniam twoje poświęcenie ale jeżeli podmiot sie zgodzi to mogę ujawnić rozmowę na priv w której efka pisze ze ma konto delfinek i doradza mi żebym założył sobie podobne
To rozmowa z czasów kiedy byłem moderatorem
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2022-09-25 23:40:39 (3 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

SQL, myślałam, że masz większą klasę. Jednak w przysłowiu, że tonący brzytwy się chwyta coś jest...
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #10 Ocena: 0

2022-09-25 23:43:20 (3 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Odradzam bo regulamin zabrania publikowania prywatnych wiadomości.
Konto Delfinek jest moje i moje są zdjęcia dodawane do konkursów fotograficznych z tego konta, co każdy mający blade pojęcie o technice wykonywania zdjęć stwierdzi bez mrugnięcia okiem.

Do góry stronyOffline

Strona 140 z 193 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 139 | 140 | 141 ... 191 | 192 | 193 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,