Str 43 z 45 |
|
---|---|
PannaZMokraGlow | Post #1 Ocena: 0 2021-10-03 22:49:30 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja rowniez oddaje niniejszym swoj osmy glos "za powrot" na
SQLserver akurat wrocil 26/09 czyli w ostatni dzien okresu na ktory glosujemy, to sie nazywa wejscie! Oprocz "powrotu", moj glos SQL dostaje tez za rzeczowosc i za wszechstronnosc. Ode mnie jeszcze glos: 9. Rotaredom za aktywnosc w watku Posty o ktore nikt nie prosil 🙂 |
Jurny_Jurek | Post #2 Ocena: 0 2021-10-04 00:01:27 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Jako, że nie wiadomo kiedy nastąpi wznowienie edycji, kierując się tzw."męskim szowinizmem" jak na "prawaka" przystało pomijam parytety i głosuję na:
1. Effka za niestrudzoną pracę na forum i nad forum; 2. karjo za pełne tonu wpisy w trudnym wątku o wirusie a także doskonałego wyczucia pomiędzy moderowaniem a wyrażaniem swojej opinii; 3. SweetLiar - za wyraziste poglądy i tak jak karjo za umiejętność łączenia funkcji i użytkownika; 4. Gal - za całokształt a właściwie za "beautiful mind", ktòry niekoniecznie charakteryzuje pracownikòw ochrony i chęć zgłębiania nie tylko filozoficznego czy psychologicznego aspektu ludzkiej psychiki (z ciekawymi wnioskami) ale też psychiatrycznego podejścia do "zwojów mózgowych" homo sapiens. 5. Iwona38 - za nieustępliwość w riserczu na temat wirusa i celnych wniosków; 6. gosian - za słuszne wątpliwości co do bezpieczeństwa szczepień dzieci i młodzieży co dla mnie oznacza odpowiedzialnego rodzica; 7. I finally Richmond za całokształt w wielu wątkach a przede wszystkim za chill prezentowany w zwiazku z pandemią i akcją eliksirowania. Wybaczcie pozostała "pcio pienkna", pewnie wiele z Was też zasługuje na wyróżnienie ale czytam i komentuję posty wybiórczo a nie wszystkie stąd te wybiórcze wyróżnienia. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2021-10-04 22:57:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Ja skorzystam z prawa mi przysługującego przyznając swój głos dla użytkownika Jurny Jurek. Uzasadniając te nominację nie kierowałem się zbieżnością światopoglądową. Główne atuty to łatwość w wyszukiwaniu i formacji, swoboda w ich przedstawieniu okraszona odrobina ironii. Wszystko to czyni jego osobowość przejrzystą i kompletną. I nie to abym był zauroczony czy wręcz zakochany w jego wypowiedziach, ale tak po prostu przemawiają.
I teraz pojawia się problem bo poprzeczka postawiona wysoko, a wg mojej oceny nikt więcej tak nie potrafi. Dlatego pozwolę sobie na zrezygnowanie z pozostałych 19 głosów z tego samo powodu jak uzasadnialem poprzednio. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 04-10-2021 22:58 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
PannaZMokraGlow | Post #4 Ocena: 0 2021-10-05 17:58:42 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ode mnie
Nr 10. Cris Za zywiolowosc wnoszona na forum, za uwazna obserwacje zycia wokol siebie i szczere dzielenie sie spostrzezeniami. |
Delfinek | Post #5 Ocena: 0 2021-10-05 23:02:18 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-03-2020 Skąd: London |
Efkakonefka za prowadzenie forum,Jurny Jurek,Gwontownik, Iwona i Cris za udzielanie sie i bronienie swojego zdania.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2021-10-09 12:00:11 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Jutro jest ostatni dzien głosowania
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Wembley27 | Post #7 Ocena: 0 2021-10-09 15:39:36 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Odemnie ja nie będę faworyzowała nikogo.
Moj głos oddaje dla każdego kto się udziela na forum Nie w moich kompetencjach jest wyróżnianie kto jest the best ....bo każdy jest inny każdy ma inny charakter Ja nie oceniam ludzi po stanie konta Czy jaki kto ma duży dom [ Ostatnio edytowany przez: Wembley27 09-10-2021 15:46 ] |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2021-10-09 15:46:46 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ja wyróżniam wszystkich tych, którzy pomimo częstego ostrego sporu potrafią rozdzielić temat sporu i osobiste wycieczki.
No a że kogoś trzeba z nazwy wymienić to wyróżniam: SweetLiar - za pracę na rzecz forum, SQLserver - za wpisy Gwontownik - za wpisy Jurek (do dłuższym zastanowieniu) za pracę w wątku o wirusie, chociaż z dużą częścią nie zgadzam się z treścią Chciałbym także wyróżnić wszystkich życzliwych użytkowników forum. [ Ostatnio edytowany przez: daavid 09-10-2021 15:48 ] |
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2021-10-09 20:12:36 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Tym razem zbiorowe wyroznienie i podziekowanie Wszystkim Forumowiczom, tych obecnym, bylym i (mam nadzieje) przyszlym.
![]() |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2021-10-10 00:00:05 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ode mnie jeszcze glos dla emeryta doceniam jago wklad w dyskusje na forum zawsze z zainteresowaniem czytam kazdy jego wpis
|