Ja nie potrafie osobiscie ale byly tu osoby z polotem.
"Curiosity killed the cat", they say.
Str 4 z 4 |
|
---|---|
CuriousCatAlive | Post #1 Ocena: 0 2023-09-27 21:35:53 (2 lata temu) |
Konto usunięte |
Flash fiction - do 250 słów, nie więcej choć może być mniej- w konkursie Bridport Prize za pierwsze miejsce nagroda tysiąc funtów.
Ja nie potrafie osobiscie ale byly tu osoby z polotem. "Curiosity killed the cat", they say.
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2023-09-30 22:22:40 (2 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Po angielsku? Jakis temat konkretny? Wrzuc linka pls: )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2023-10-01 00:01:32 (2 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
No wlasnie znalazlam, ale to nie ma zadnego nowego konkursu, tylko sie konczy dzisiaj. I jest wiecej mozliwosci: Poetry 1 st prize 5000, short story 1 st prize 5000, Flash fiction 1st prize 1000. Mozna bylo wyslac kilka entries z roznych gatunkow.
No to wlasnie mi przepadlo 11 tys funtow... ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
CuriousCatAlive | Post #4 Ocena: 0 2023-10-01 11:23:28 (2 lata temu) |
Konto usunięte |
Wczoraj to sie skonczyl termin nadsylania pamietnikow na rok 2023. Pamietniki zawsze sa u nich ostatnie. Natomiast 15. listopada otwieraja sie podwoje dla amatorow flash fiction, short story, poetry & novel na rok 2024. Bodajze do maja 2024 r mozna nadsylac, wiec jest duzo czasu zeby doszlifowac taka short story lub krociotka flash fiction, w ktorej zadne slowo nie moze byc zbedne.
"Curiosity killed the cat", they say.
|