![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Dzięki Twoim praca zachciało mi się odmienności trochę w tworzeniu i tak szukałam dla siebie czegoś nowego, choc myślałam o szyciu zabawek, ale to co robisz, to jest mega.

Str 7 z 35 |
|
---|---|
Kalina25 | Post #1 Ocena: 0 2015-07-31 08:23:11 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2011 Skąd: Londyn |
Ok, dzięki nie będę Ci już zaśmiecać wątku
![]() ![]() Dzięki Twoim praca zachciało mi się odmienności trochę w tworzeniu i tak szukałam dla siebie czegoś nowego, choc myślałam o szyciu zabawek, ale to co robisz, to jest mega. ![]() "Kropla drąży skałę nie siłą,lecz ciągłym padaniem"
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2015-08-06 20:48:21 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Kolejna , juz teraz samodzielna proba zrobienia filcowego szala .Podobne kolory jak tego poprzedniego , ale dopiero dzis zamowilam wiecej welny w innych odcieniach .Bede mogla za jakis czas zrealizowac nastepne projekty
![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2015-08-09 19:30:57 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Tym razem proba polaczenia filcu z szyfonem
![]() ![]() ![]() ![]() Niech juz dotra welny bo jak kocham niebieski to juz zaczyna mi sie nim odbijac ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2015-08-22 15:57:58 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Kolejna proba filcowania na jedwabiu z filcowanymi kwiatami . Sa juz postepy ale nadal potrzebuje sporo praktyki
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2015-08-30 18:19:21 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Mimozami jesien sie zaczyna ...czerwienie i zolcie w sam raz na zblizajaca sie jesien
Filcowany na jedwabiu szal z filcowanymi kwiatami ![]() ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2015-09-01 21:10:09 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() ![]() ![]() Juz od dluzszego czasu chodzila za mna sukienka/bluzka z recznie malowanym motywem kwiatowym.Koniecznie w kolorze niebieskim bo mam fiola na punkcie tego koloru .Dorwalam sukienke w jakims sklepie online i dzis nabazgralam szkic permamentym mazakiem do tkanin . Na dniach bede wypeniac kolorem kwiatki . Mam teraz troszke czasu dla siebie wiec realizuje wszystkie zalegle pomysly i projekty .Bede mogla myslami uciec w swiat barw i soczystych plam . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2015-09-01 23:18:53 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
A w jakiej cenie sa te filcowe wdzianka szalopodobne? Ladne takie, bajkowe. Chetnie kupie zanim sie Madonna i Gaultier po nie zglosza.
; ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: +1 2015-09-04 19:24:30 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Probowalam namalowac motyw makowy na troche innym materiale . Szukalam czegos bez polysku jedwabiu . Czegos matowego ...No i znalazlam .Maki mnie przesladuja . Kiedys moimi ulobionymi kwiatami byly sloneczniki . Teraz rzucilo mi sie na czerwona dzikosc makow Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #9 Ocena: 0 2015-09-04 19:35:22 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2015-09-04 19:42:54 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2015-09-04 19:35:22, panika napisał(a): Super to wyglada, takie pastelowe ![]() Dziekuje za mile slowo No wlasnie tak chcialam zeby bylo . Na szal ten material sie nie nadaje bo jest dosc gruby . Na obraz moze byc , choc ciezko sie na tym maluje . Gorzej niz na zwyklej satynie . Ja wole rzeczy bez polysku . Bede szukac jeszcze innych materialow zeby moc troche poeksperymentowac . Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|