Skończone
Str 21 z 35 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2019-09-15 18:19:06 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Skończone Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2019-10-28 19:24:41 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Tym razem nie jedwab. Nie wiem skąd uzbierało mi się kilka nadprogramowych białych bluzek, więc je maluję
![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2019-10-30 14:37:17 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Kolejna bluzka na tapecie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2019-11-07 17:47:16 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Bluzka domaga się jeszcze dopieszczenia i kilku detali a międzyczasie zabrałam się za parawan. Będą trzy panele. Na razie jeden został wstępnie pomalowany. Teraz trzeba utrwalić farbę, sprać konturówkę i zacznie się najbardziej mozolna i pracochłonna praca w wykańczanie detali.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2020-01-17 19:26:17 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Co prawda nie jedwab, ale nie będe otwierac nowego tematu. Pierwsze próby malowania na szkle. Na razie tylko namazane kształty konturówką. Na dniach będę wypełniać farbą puste miejsca. Jestem ciekawa efektu.
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2020-01-29 19:10:54 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Pomalowac to ustrojstwo wcale nie bylo latwo. Przez to, że to nie jest płaskie nie dało sie tego pomalowac na raz bo mi farba spływała. Malowałam na raty i po każdym kawałku musiałam odczekać dwie godziny az farba przyschnie, zeby pomalowac kolejny kawałek.
Pierwsze koty za płoty jak to mawiają. ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2020-02-07 20:43:10 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Se machnęłam sówki na szaliku
![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2020-03-28 19:34:56 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Maluje się kolejny parawan
![]() ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2020-03-29 12:08:56 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
No i piekne, podziwiam dokladnosc i detale. Jak Ci sie to wszystko nie miesza i cieniuje...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2020-04-09 18:10:20 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Karjo dzieki za miłe słowo
Tu kolejne etapy ![]() Ten panel w zasadzie skończony ![]() Tu dwa panele razem, rozcagniete na podłodze. Cięzko zrobic zdjecie bo maja długosc 185 cm. Ten po prawej jeszcze potrzebuje dopracowania. Panie beda staly do siebie plecami a na srodkowym panelu beda same kwiaty i motyle. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|