[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 07-06-2021 09:44 ]
Str 7 z 7 |
|
---|---|
AbacusII | Post #1 Ocena: 0 2021-06-07 09:31:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Przepraszam.
[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 07-06-2021 09:44 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: +1 2021-06-07 10:15:17 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Abacus. Otwórz proszę nowy temat w dziale Twórczość własna
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/95/Tworczosc-wlasna dedykowany tylko i wyłącznie Twoim opowiadaniom. Łatwiej będzie je znaleźć, komuś, komu podoba sie Twoje pisarstwo. Wnioskując po komentarzach Gal i Panny będą tam zaglądać i dzielić sie spostrzeżeniami na temat Twojej twórczości. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
AbacusII | Post #3 Ocena: 0 2021-06-08 00:46:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-07 10:15:17, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Abacus. Otwórz proszę nowy temat w dziale Twórczość własna http://www.mojawyspa.co.uk/forum/95/Tworczosc-wlasna dedykowany tylko i wyłącznie Twoim opowiadaniom. Łatwiej będzie je znaleźć, komuś, komu podoba sie Twoje pisarstwo. Wnioskując po komentarzach Gal i Panny będą tam zaglądać i dzielić sie spostrzeżeniami na temat Twojej twórczości. Mój czeski błąd,UWAGA:,,Twórczość własna - nowy dział na forum.,,Ten dział uznałem jako główny .Dopiero po uwagach Sql i Ewy , ktore odebrałem,,O co im chodzi ?Czemu tylko mnie przeganiają ![]() Przecież dział jest dla twórczości własnej ! TAK , tylko,ze ja nie wiedziałem,ze jest nadrzędny dział Twórczość własna,a w nim o podobnej nazwie :,,Twórczość własna - nowy dział na forum (ten rozpoznałem jako główny i jedyny)i inne tematy autorskie.Coz za dziwna nazwa ![]() ![]() Za sugestią Ewy wreszcie połapałem sie, o co chodzi , przepraszam za mój długi przewód myślowy i stworzyłem w Twórczość Własna , moj temat Opowiadania Artura: ,,Magiczne przeklęcia,, Zapraszam ![]() |
niebieskieucho | Post #4 Ocena: 0 2021-08-08 11:45:20 (4 lata temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Anasi
lockdowny są bez sensu a nasi eksperci... nie ma żadnej pandemi a nasi eksperci... maski rujnują zdrowie a nasi eksperci... cpr nie jest testem a nasi eksperci... on nie wykrywa wirusa a nasi eksperci... nie został wyizolowany a nasi eksperci... covid zmutował a nasi eksperci... tego wirusa już niema a nasi eksperci... to nie jest szczepionka a nasi eksperci... to genetyczna modyfikacja a nasi eksperci... to dziabnięcie nie uodparnia a nasi eksperci... niszczy brierę krew-mózg a nasi eksperci... powoduje bezpłodność a nasi eksperci... powoduje zgony a nasi eksperci... są pie...nięci Opinia moderatora: Post edytowany z wulgaryzmu. Konefka Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
niebieskieucho | Post #5 Ocena: 0 2022-10-09 14:51:34 (3 lata temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Sprokurowałem kolejną, poniższą twórczość bezrymową, na której się kompletnie nie znam. Po prostu podpatrzyłem i tak na wyczucie wrzuciłem, bo preferuję rymowańce. Nie mam przeto pojęcia czy zwiera jakieś uchybienia zasadowe w tym ustępie, czy nie. Krytykujcie otwarcie, kto się na tym zna.
Mistlandia siedzę na ławce nie wiem gdzie cisza i gęsta mgła dokoła odparowuję skutki balangi nagle nad głową przeleciał mi burak głucho uderzając o ziemię trzy metry od mnie ciśnięty przez niewidzialnego kogoś i pytania bez odpowiedzi kto? w jakim celu? czemu burak? będzie barszcz na kaca Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2022-10-09 15:03:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Jako znawca tak mistlandow jak i tworczosci roznorakiej, oceniam niniejszym: dobre. Moze byc. ( ten barszcz na kaca).
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla2 | Post #7 Ocena: 0 2022-10-09 15:26:20 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
beznadzieja
i to ktoś ci publikuje? brawo, szczyt pustommózgowości. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|