Str 15 z 15 |
|
---|---|
loca1233 | Post #1 Ocena: 0 2011-12-28 15:16:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-11-2010 Skąd: Amble |
już pytałam no niestety nie da rady zrobić,także szukam kogoś innego!
|
Emerencja | Post #2 Ocena: 0 2012-02-08 20:28:16 (13 lat temu) |
Z nami od: 14-01-2012 Skąd: Edynburg |
Rzeczy ręcznie robione, oryginalne, ciekawe i wykonane przez polskie ręce bierze w komis (po uprzedniej konsultacji) warszawska galeria Las Rąk laboratorium rękodzieł. Ja wysyłam im po prostu pocztą moje obrazki, które rysuję.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2012-02-08 20:47:05 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-08 20:28:16, Emerencja napisał(a): Rzeczy ręcznie robione, oryginalne, ciekawe i wykonane przez polskie ręce bierze w komis (po uprzedniej konsultacji) warszawska galeria Las Rąk laboratorium rękodzieł. Ja wysyłam im po prostu pocztą moje obrazki, które rysuję. A mozesz na priva wyslac mi jakies namiary na ta galerie? Bylabym zobowiazana Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2012-02-08 20:49:06 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2012-02-08 20:50:48 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-08 20:49:06, Bestia napisał(a): I mnie rowniez. ![]() mowilam ci otworzmy wspolny interes ![]() ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Bajkah | Post #6 Ocena: 0 2016-08-16 17:48:19 (9 lat temu) |
Z nami od: 16-08-2016 Skąd: Szkocja |
Witam wszystkich, chciałabym odświeżyć wątek, też hobbystycznie zajmuję się robieniem kartek, głównie zaproszeń ślubnych. Swoją przygodę zaczełam jeszcze na studiach przeglądając przepiękne prace koleżanek na blogach poświęconych scrapbookingowi, wciągnełam się w tworzenie. Po studiach przez rok czasu, zanim przyjechałam do Szkocji, byłam bezrobotna i utrzymywałam się głównie z tworzenia. Nawet nieźle na tym wychodziłam ale co z tego jak wszystko było sprzedawane nielegalnie, bez ubezpieczenia zdrowotnego i odprowadzanego ZUSu. Bałam się zaryzykować i otworzyć własną działalność, potem przyszła propozycja pracy za granicą i tak rozwiały się moje wątpliwości o własnym biznesie.
W Szkocji mieszkam od 10 miesięcy, przyjeżdżając tutaj nie planowałam kontynuować swojego hobby, wszystkie materiały i narzędzia zostawiłam w Polsce. Wytrzymałam 3 miesiące bez tworzenia, po czym zadzwoniłam do mamy i poinformowałam ją co ma mi spakować i wysłać. Wielka paczka z wszystkimi materiałami przybyła do Szkocji :D Obecnie nie narzekam na brak zamówień ale niestety większość zamawiających to osoby mieszkające w Polsce. Nie mają problemu z zapłaceniem większej sumy za wysyłkę. Niestety nie miałam jeszcze żadnego zamówienia od Brytyjczyków, próbuję reklamować sie na różnych stronach i grupach ale odzew jest znikomy. Na całe szczęście Polacy nie zadawalają się tanią chińszczyzną tylko szukają czegoś oryginalnego. Miałam nadzieję że może w przyszłości uda mi się założyć tutaj własny biznes i z tego żyć, ale chyba jednak zostanie to tylko moim hobby ![]() Pod spodem wklejam kilka moich kartek ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Bajkah 16-08-2016 17:53 ] |
tomaszzet | Post #7 Ocena: 0 2016-08-16 18:02:17 (9 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Pewnie sie zastanawiasz dlaczego fotek nie widac.
Edytuj swoj wpis, przegladnij podane linki i usun to, co tam nie jest potrzebne. [ Ostatnio edytowany przez: tomaszzet 16-08-2016 18:03 ] Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|