deco Latifa jestem pod wrazeniem tego co piszesz.
Bardzo chcialabym zobaczyc to co robisz.Masz jakis blog lub album,cokolwiek bym mogla zerknac?? Szczegolnie te male komody mnie zainteresowaly,musza byc bardzo pracochlonne i piekne

)
Co do sprzedazy to poki co ktos tutaj rzucil stronke Folksy,wyslalam zapytanie czy takie coas moge sprzedawac,bo jak przeczytalam ich regulamin co mozna,a co nie to zwatpilam,wyslalam fotki,napisali,ze moge,Sprobuje wiec cos wystawic choc nie wierze w sukces,bo sprawdzalam e-buy i rzeczy recznie robione to troszke kiszka ze sprzedaza...Zero bidow,nic sie nie dzieje,a ceny tez niziutkie wiec nie wiem gdzie jest problem.Chyba ludzie tutaj po prostu nie lubuja sie w takich rzeczach,diabli wiedza..
Jest taki jeden blog pewnej pani,ktora wlasnie robi rzeczy z wikliny papierowej,ma swoj sklepik i tez sprzedaje,widac w Polsce inaczej patrza na recznie robione rzeczy.
Kwiat zielony,ciesze sie bardzo,ze sprobowalas,pokaz mi ,plis ,plis plisssss
A krecenie rurek to swietne zajecie przy ogladaniu filmu,zanim moja mama pojechala nakrecila mi 700

rurek ,juz mi sie koncza,musze zaczac skrecac
A ze wciaga to ja kochana wiem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
jak ja siade to odejsc nie umiem
Dzis w miedzy czasie jak obiad sie robil zrobilam oslonke na wino.
Musze tylko pomalowac,przez noc wyschnie,jutro udekoruje i wrzuce na bloga.
Musze tylko pokupowac wiecej ozdob,bo juz kokardki mnie nudza,na e-buy widzialam fajne,rozne,rozniste ,musze kupic
Edit: Deco Latifa juz znalazlam Cie

Przejrzalam co robisz,cudne to

Zostawilam rowniez komentarz

[ Ostatnio edytowany przez: Izzkaa 07-05-2012 21:22 ]
Isskaa