Str 21 z 61 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-07-10 11:49:55 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2009-07-10 13:08:03 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ty sie wacpan martw o Hanke lub se wreszcie znajdz kochanke cudnej Rozy ksiaze z bajki pisze inne rymowanki ktorych ona chetnie slucha na Twe wdzieki slepa,glucha z Galadriela,z Severance gdzie indziej odstawia tance zes sobie nabrechtal Panie chyba prosisz sie o lanie jak sie wkurzy blond zaloga bedzie placz i bedzie trwoga nie pomoga Ci kamraty gdy dostaniesz tegie baty za twoje podsluchiwanie i za bzdur wypisywanie Ty se wacpan przypal skreta lepsze to nizli dziewczeta I oproznij ze dwie flaszki bedziesz mial swoje igraszki Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #3 Ocena: 0 2009-07-10 14:57:33 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krunschwitz | Post #4 Ocena: 0 2009-07-10 14:59:26 (16 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
Post #5 Ocena: 0 2009-07-10 15:12:09 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Anthrax | Post #6 Ocena: 0 2009-07-10 17:50:03 (16 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2009 |
ot tak sobie....
siedzi marian na kanapie po lysinie sie swej drapie lokow pannom ich zazdrosci (czy to blond czy innej masci) wonsa sobie wiec zapuscil mysli - wlos na gebie - ino juzci dziewczyn mi przyciagnie sporo a tu kicha - nic nie biora!! radio wiec zainstalowal tam nas bedzie bajerowal koncert zyczen wymyslony i konkursik ustalony a w nagrode za sluchanie moje ukochane panie wierszyk dla was wysmaruje i jak chcecie - pocaluje! nowych sie sposobow ima techno, punk i inna klima maja zagrac wam na duszy (albo sprawic wam katusze) obiecuje tez hip-hopy pogodynke, horoskopy juz sie jurnie przysposabia zeby zlapac was na wabia ale ale drogie panie radio to jest tylko granie wazne to co jest na sercu przysiegane na kobiercu jak mowilem w innym watku lecz powtorze od poczatku nie wlos wazny, me dziewczeta dla mnie licza sie oczeta -----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k ---------------------
Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have
|
metodyka | Post #7 Ocena: 0 2009-07-10 18:06:39 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-01-2009 Skąd: London-Harrow |
anthrax
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sie usmialam dziekuje Bogu ,mamie i tacie za to kim jestem ,choc nie jetem idealem
|
Post #8 Ocena: 0 2009-07-10 18:25:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_red | Post #9 Ocena: 0 2009-07-10 20:40:27 (16 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Nieśmiało na forum przywitać się chciałam
![]() Poznać ludzi z Anglii, lecz trochę się bałam Bo widzę towarzystwo wszędzie doborowe Znają się, złośliwią, humory morowe A ona – przyłazi, z buciorami wchodzi Dzień dobry nie powie, tylko węszy, smrodzi I rymów ciskać swobodnie nie umie Tu zły epitet, tam zdanie za długie Z prozą też miewa problemy Bo dawno nie miała narratorskiej weny Koniec, kropka, basta i rumieniec Ja tutaj pracuję, nie jestem odmieniec Marian, nalej wina, bo już nie wytrzymam Powitać chciałam, nic więcej nie mam. Jeszcze jedno, Marian, wątek tutaj super! Ale ha ha, uczniowie kopnęli Cię w kuper Mistrza przerośli, jego rymy, metafory Robią konkurencje, ot paskudne stwory Marian za piecem paznokcie skubie Nic nie pisze, w nosie sobie dłubie Maniuś, keep smiling, nie narzekaj Ripostuj, przeklinaj i na nic nie zwlekaj Wszystkich zalogowanych serdecznie pozdrawiam Lecz teraz uciekam, zdrowaśki odmawiam... ![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2009-07-10 20:51:13 (16 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2009-07-10 20:40:27, Kasia_red napisał(a): Nieśmiało na forum przywitać się chciałam ![]() Poznać ludzi z Anglii, lecz trochę się bałam Bo widzę towarzystwo wszędzie doborowe Znają się, złośliwią, humory morowe A ona – przyłazi, z buciorami wchodzi Dzień dobry nie powie, tylko węszy, smrodzi I rymów ciskać swobodnie nie umie Tu zły epitet, tam zdanie za długie Z prozą też miewa problemy Bo dawno nie miała narratorskiej weny Koniec, kropka, basta i rumieniec Ja tutaj pracuję, nie jestem odmieniec Marian, nalej wina, bo już nie wytrzymam Powitać chciałam, nic więcej nie mam. Jeszcze jedno, Marian, wątek tutaj super! Ale ha ha, uczniowie kopnęli Cię w kuper Mistrza przerośli, jego rymy, metafory Robią konkurencje, ot paskudne stwory Marian za piecem paznokcie skubie Nic nie pisze, w nosie sobie dłubie Maniuś, keep smiling, nie narzekaj Ripostuj, przeklinaj i na nic nie zwlekaj Wszystkich zalogowanych serdecznie pozdrawiam Lecz teraz uciekam, zdrowaśki odmawiam... ![]() pod wrazeniem orginalnego przywitania i wiatmy cie na wyspie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|