"Często jest tak ze sie dostrzega drzazgę w oku sąsiada a belki u siebie juz nie.
Do swoich wniosków mnie nie mieszaj, to nie moje bajora.
Mnie naprawdę zwisa to jaka decyzje podejmie autor. Czy przyjedzie tutaj, do Niemiec, Kanady czy innych miejsc na świecie"
Jak na osobę której to zwisa ( co podkreśliłaś kilkukrotnie w tym wątku
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
) jesteś szalenie zaangażowana w dyskusje.
Natomiast po tonie wypowiedzi- oraz tym że niby nie ale jednak próbujesz mi wbić szpilę - widzę że jesteś baaardzo daleka od jakiegokolwiek zwisania - zaczynasz natomiast się irytować i złościć i jak zwykle zresztą, reagować nieprzyjemnie .
Normalną reakcją jednostki ludzkiej -kiedy jej coś totalnie zwisa- jest zaniechanie działania i nieangażowanie się w zwisający temat
Reszcie towarzystwa sugeruję przeczytać dokładnie wątek - żona nie zamierza tutaj rodzić a w Polsce budują sobie dom.
I co ma do tego opieka socjalna
Opuszczę towarzystwo, bo się z tego wątek science-fiction zrobił- zamachy na każdym kroku, opieki społeczne łypiące czujnym okiem bez absolutnie żadnego powodu, wizje bezdomności , ułomności, niepowodzenia, chorób, malarii ,plag egipskich i nie wiem co się jeszcze może w umyśle chorego człowieka piętrzyć- ale ja podziękuję.
Facet się zapytał czy konto w banku założy- dowiedział się że SS mu dzieci zabierze ale najpierw go wysadzą w powietrze
Miłego dnia wszystkim i trochę więcej optymizmu i wiary w innych- jeżeli wam się udało ,może nie warto skreślać wszystkich dookoła ,traktując ich jak niedorozwiniętych debili którzy nie wiedzą co czynią