MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjazd, tylko dokąd?

« poprzednia strona

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 9 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Laura88

Post #1 Ocena: 0

2016-04-13 15:50:57 (9 lat temu)

Laura88

Kobieta

Z nami od: 28-03-2016

karjo1 - Jeszcze nie byłam :D Ale ogólnie powiem, że miasto wygląda całkiem ładnie. Samo centrum tak sobie, ale my na razie mieszkamy w bardzo ładnej okolicy :) Polskiego nie słyszałam ani razu, a jak poszliśmy do centrum to co chwila :D W weekend przeprowadzka już na docelowe miejsce, zobaczymy jak tam będzie.
ie2ox4-b Kiedyś ktoś mi powiedział, że z moją siłą przebicia i gadatliwością powinnam w handlu pracować :D Ale mój wygląd mnie dyskwalifikował mocno. Nieraz próbowałam jakiś bank czy coś i lipa :) Wiesz, praca wśród Polaków niby dobra, ale z drugiej strony im więcej angielskiego będziemy używać tym lepiej dla nas. Nawet mój narzeczony się śmieje, że on na szkoleniu musiał innym tłumaczyć co mają robić :D Mimo że tak się baliśmy o nasz język :) Na szczęście nie jest zle. A wierzę że będzie jeszcze lepiej, co otworzy nam okno może do lepszych zarobków.
Co do Wojtka, przejrzałam jakiś temat, gdzieś w duchu kibicowałam... Może depresja? Na to mi wygląda. Bo dostać pomocną dłoń i tak spieprzyć... To tylko osoba której brak chęci do życia może zrobić, i myślę że tu jest problem. Bo jeśli ktoś naprawdę chce, to przy pomocy drugiej osoby wstanie i zacznie działać. Ale niestety, jeśli w grę wchodzi depresja, a trochę wiem co mówię to naprawdę, nic się nie da z tym zrobić dopóki ta osoba nie zrozumie że ma problem. Czasem da się samemu z tego wyjść, ale na to potrzeba ogromu siły, której bardzo często osobom chorym brakuje. Dla mnie to bardzo smutne, bo wiem jak bardzo coś takiego potrafi zniszczyć życie. Innym może się wydawać że dana osoba jest niewdzięczna, że ma gdzieś pomoc... Ale ona sama nie rozumie swojego działania...
No to powiedziałam co myślę :P
Wybaczcie taki długi wpis :D
A i dziękuję za kciuki :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Thomas92

Post #2 Ocena: 0

2016-04-16 08:10:53 (9 lat temu)

Thomas92

Mężczyzna

Z nami od: 22-06-2014

Warrington fajne miasto, dużo pracy, blisko do Liverpoolu i Manchesteru.

Pamiętajcie żeby nigdy nie ufać agencji pracy w 100%. Ich zadaniem jest zarobić na waszej pracy bez względu na was samych.

Szukajcie pracy takiej, w której potencjalnie macie szanse na kontrakt od pracodawcy.

Pozdrowienia z Manchesteru :)

Do góry stronyOffline

Borys_K

Post #3 Ocena: 0

2016-04-20 21:56:48 (9 lat temu)

Borys_K

Mężczyzna

Z nami od: 03-01-2016

Laura88, ile godzin pracujesz w tygodniu? Jest jakiekolwiek pokrycie w słowach agencji? Zdaj jakąś relację :-)

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,