MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bournemouth...szukam opinii od osób, które tam mieszkają

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anit09

Post #1 Ocena: 0

2014-10-22 19:42:01 (11 lat temu)

anit09

Kobieta

Z nami od: 22-10-2014

Witam wszystkich uzytkownikow:)

Jak wiekszosc z Was mam w planach przeprowadzke do Bournemouth..
Obecnie mieszkam w Londynie ale mam juz szczerze mowiac dosc tego miasta (8lat), zarobki niezbyt poszly w gore za to mieszkania, transport i ogolnie zycie diametralnie ida w gore z roku na rok...
Pojawia sie jednak pytanie jak wyglada obecnie rynek pracy tutaj? w Bournemouth.
Chcemy wyjechac razem z mezem.. Maz jest kwalifikowanym szefem kuchni, pracowal w najlepszych londynskich restauracjach ja z kolei pracowalam jako manager w restauracjach (5 lat doswiadczenia) a ostatnio Retail manager (3 lata).
Czy ktos z obecnych tutaj orientuje sie jak wyglada rynek pracy w tych sektorach? oczywiscie jezyk angielski to nasz drugi jezyk wiec nie ma z tym problemu.

Przegladajac oferty pracy online sytuacja wyglada zachecajaco(...aczkolwiek opinia "mieszkancow" rowniez sie liczy) Ceny mieszkan tym bardziej.

Dziekuje za odpowiedzi jesli jakies sie pojawia:)

pozdrawiam!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Pegiii

Post #2 Ocena: 0

2015-04-24 22:03:23 (10 lat temu)

Pegiii

Kobieta

Z nami od: 24-04-2015

Mamy z mężem i synkiem taką samą sytuację- mieszkamy w Londynie i mamy już dosyć tego miasta. Synek jest jeszcze malutki więc chcemy gdzieś "uciec" póki mamy taką możliwość (żeby mógł zacząć szkołę w spokojnieszym miejscu niż Londyn) :-) Martwię się tylko o pracę, ponieważ jedziemy "w ciemno" chociaż z oszczędnościami, a kusi nas właśnie Bournemouth i okolice:-)

Do góry stronyOffline

Soolly

Post #3 Ocena: 0

2015-05-01 22:11:44 (10 lat temu)

Soolly

Kobieta

Z nami od: 20-04-2014

Cytat:

2014-10-22 19:42:01, anit09 napisał(a):
Witam wszystkich uzytkownikow:)

Jak wiekszosc z Was mam w planach przeprowadzke do Bournemouth..
Obecnie mieszkam w Londynie ale mam juz szczerze mowiac dosc tego miasta (8lat), zarobki niezbyt poszly w gore za to mieszkania, transport i ogolnie zycie diametralnie ida w gore z roku na rok...
Pojawia sie jednak pytanie jak wyglada obecnie rynek pracy tutaj? w Bournemouth.
Chcemy wyjechac razem z mezem.. Maz jest kwalifikowanym szefem kuchni, pracowal w najlepszych londynskich restauracjach ja z kolei pracowalam jako manager w restauracjach (5 lat doswiadczenia) a ostatnio Retail manager (3 lata).
Czy ktos z obecnych tutaj orientuje sie jak wyglada rynek pracy w tych sektorach? oczywiscie jezyk angielski to nasz drugi jezyk wiec nie ma z tym problemu.

Przegladajac oferty pracy online sytuacja wyglada zachecajaco(...aczkolwiek opinia "mieszkancow" rowniez sie liczy) Ceny mieszkan tym bardziej.

Dziekuje za odpowiedzi jesli jakies sie pojawia:)

pozdrawiam!

W Bournemouth stoi hotel na hotelu więc z waszym doświadczeniem wydaje mi się, że szybko znaleźlibyście pracę na tych stanowiskach.
Gdy z narzeczonym przeprowadziliśmy się do Bournemouth 2 lata temu to w 2 tygodnie znalazł pracę w hotelu jako kucharz (takie zdobył doświadczenie wcześniej na północy Anglii).

[ Ostatnio edytowany przez: Soolly 01-05-2015 22:12 ]

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,