MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjazd - jakie miasto? Okolica?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ada150a

Post #1 Ocena: 0

2013-09-12 15:59:07 (12 lat temu)

ada150a

Kobieta

Z nami od: 11-09-2013

Nie jestem jakos super doswiadczona ale pol roku pracowalam jako recepcjonistka a pozniej zostalam awansowana na menagera. Nie duzy hotel ale zawsze i pracuje w tej chwili juz rok na tym stanowisku. Referencje mam juz zalatwione. Na poczatek napewno nie bede celowac w menagerke a zwykla recepcje. Ale z takimi referencjami bedzie mi o wiele latwiej. Nie wiem gdzies ty aplikowal ze czekales pol roku na interview... Bylam w angli w 2011 roku. W ciagu kilku dni mialam kilka rozmow kwalifikacyjnych a pod koniec tyg mialam juz prace i praktycznie moglam wybierac. Na poczatek nie mam zamiaru aplikowac do wielkich korporacji gdyz tam dluzej trwa rekrutacja a do malych hoteli prywatnych najlepiej a w miedzy czasie szukac pozadnej pracy. A noz znajde pozadna prace w malym hotelu :) Jak to ludzie mowia - mam gadane i mam duza pewnosc siebie - nigdy nie mialam problemow z interview wiec nie bede latac na rozmowy kwalifikacyjne... dla mnie to bez sensu i strata kasy. Polece i sie zobaczy. Mam 23 lata tak dla scislosci.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

luko89

Post #2 Ocena: 0

2013-09-12 16:06:06 (12 lat temu)

luko89

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2013

Mam takie pytanie, skąd będziesz wiedziała że ta kolejna praca którą znalazłaś będzie pożądna, będziesz pracowała w obu naraz?

Do góry stronyOffline

ada150a

Post #3 Ocena: 0

2013-09-12 16:13:19 (12 lat temu)

ada150a

Kobieta

chyba zle sie wyrazilam... Na poczatek bede lapac cokolwiek. Moze akurat trafi sie ok stawka i atmosfera i ludzie itd a jezeli nie to bede szukac w tym czasie czegos innego ale juz bardziej na spokojnie i bede mogla ocenic czy tam bedzie lepiej czy nie :)

Do góry stronyOffline

ada150a

Post #4 Ocena: 0

2013-09-13 16:06:16 (12 lat temu)

ada150a

Kobieta

Jeszcze jedno - bo nikt mi nie odpowiedzial na to - mam trz terminy mozliwe do wyjazdu - listopad (choc malo prawdpodobne) po swietach czyli koniec stycznia poczatek lutego lub marzec. Ale najprawdopodobniej styczen. Czy to dobry okres na wyjazd? mam co do tego watpliwosci gdyz sezon w turystyce jeszcze sie nie zaczal i do tego krach po swietach... co myslicie?

Do góry stronyOffline

tevez86

Post #5 Ocena: 0

2013-09-13 16:11:24 (12 lat temu)

tevez86

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2011

Zalezy od hotelu - generalnie od stycznia do marca jest martwy sezon, wiec jak dla mnie listopad albo marzec.

Zaczynajac prac na rcepcji jak pisalas wyzejnie spodziewaj sie wiec jak minimum wage na poczatek i nieregulowany czas pracy. Ale to tez zalezy od hotelu gdzie bedziesz pracowac.

Ja akurat zawsze mialem full time kontrakt na czas nieokrslony bo to byl jeden z moich warunkow zanim podjelem prace.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,