MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sama mama a nastolatek później

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2013-08-27 00:50:34 (12 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

A kim jestes z zawodu w Pl?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kasiatoya

Post #2 Ocena: 0

2013-08-27 12:34:30 (12 lat temu)

kasiatoya

Kobieta

Z nami od: 24-08-2013

zajmowałam się grafiką (różne drobiazgi do druku) ale dzięki "uroczym" klientom tak mi to zbrzydło, że teraz nie mogę się do tego przekonać...
jestem po szkole plastycznej i teraz kończyłam architekturę ale... dyplom nie skończony - to moja zmora bo kompletnie straciłam motywację do zakończenia tego - nie udało mi się też wkręcić nigdzie w tą branżę więc mam zerowe doświadczenie w tym
ogólnie pomieszanie z poplątaniem
na samym początku pracowałam w sklepach, z założenia miałam projektować, aranżować wnętrza a tak naprawdę sprowadzało się to do sprzedaży
na tyle na ile siebie już znam to mogę powiedzieć, że mam bardzo dobry kontakt z ludźmi - szybko go nawiązuję jeśli chodzi o sytuacje zawodowe, to gdzie całkowicie poległam to kwestia podejścia do pieniędzy... no daję się rolować jak dziecko, mam kłopot z wyceną własnej pracy a później z egzekwowaniem zapłaty
ciągle nie mogę wyjść ze zdumienia jak naiwnie podeszłam do swojej pierwszej pracy...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2013-08-27 13:05:13 (12 lat temu)

galadriel

Kobieta

Czyli lubisz piekne wnetrza. Wczoraj zajrzalam w oferty pracy na MW.
Jesli chcesz zaczac w UK sama, to najlepiej przyleciec do pracy z zakwaterowaniem. Ktos juz wspomnial o opiece, druga tego typu opcja sa hotele. Dla przykladu, choc nie wiem, czy te ogloszenia sa aktualne:

Ogloszenie z MW

Praca przez agencje z Polski
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

kasiatoya

Post #4 Ocena: 0

2013-08-28 16:30:19 (12 lat temu)

kasiatoya

Kobieta

Z nami od: 24-08-2013

dzięki za podpowiedzi :)
weszłam na stronę tego hotelu z zalinkowanego przez Ciebie ogłoszenia i jestem oczarowana widokami! ależ tam pięknie! :)
czy ktoś tu z was pracuje w hotelach i mógłby mi przybliżyć na czym dokładnie polega praca w nich i jak to wygląda tak na codzień? czy jesteście zadowoleni z pracy w hotelu? czy z kulawym językiem da się tam zaczepić? kompletnie nie mam takich doświadczeń stąd te moje pytania

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2013-08-28 21:19:03 (12 lat temu)

galadriel

Kobieta

Cytat:
weszłam na stronę tego hotelu z zalinkowanego przez Ciebie ogłoszenia i jestem oczarowana widokami! ależ tam pięknie!

Zwiedzilam Tintagel, i faktycznie jest tam bajkowo. Przynajmniej w sezonie.

Gdzies sa na forum artykuly o pracy w hotelach. Podobno ciezka praca, ale nikt nie obiecuje, ze na poczatku bedzie latwo; )

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #6 Ocena: 0

2013-08-28 21:52:30 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2013-08-28 21:19:03, galadriel napisał(a):

Zwiedzilam Tintagel, i faktycznie jest tam bajkowo. Przynajmniej w sezonie.

Potwierdzam:)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,