Str 10 z 10 |
|
---|---|
KAWA | Post #1 Ocena: 0 2013-05-03 20:00:19 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2005 Skąd: Bedfont |
Nie przeczytalam waszych wszystkich postow, mam dwojke chlopakow jeden 22lata a drugi mlodszy 16lat i na pewno nie zgodziabym sie na taki wyjazd mlodszego, oboje sa bardzo odpowiedzialni i samodzielni, ale mimo wszystko na taka eskapade mlodszemu bym na pewno nie pozwolila, jesli byl by to wyjazd wakacyjny krotki tylko zwidzanie itp to ok ale do pracy na pewno nie
|
clockwork_orang | Post #2 Ocena: 0 2013-05-03 20:12:05 (12 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2013-05-03 19:08:06, gdanszczanka napisał(a): No rzeczywiście doświadczony rodzic - wychowujący nastolatkow, hmmm , znajomi, sąsiedzi..taaaaa Z tym wnukiem sąsiada, to ześ też palnął, jak łysy grzywą o kant kuli ![]() To, że ktos nie przywykł do łopaty - nie oznacza jeszcze ze jest rozpieszczonym nierobem, pfffff ![]() Chłop - najzwyczajniej w świecie jest nic nie wartm lasożytem i to nie ma absolutnie zwiazku z tematem w ktorym ojciec przyzwala 15 letniej DZIEWCZYNCE na przezycie przygody emigracyjnej, pod opieka dorosłej 18to latki i będzie tu studiować (?) i pracować w weekendy, no ludzie hahahhaha Mój syn jak, już wspomniałam, ma 21 lat - jak się uczył w secondary school miał czas dorabiać roznoszeniem gazet, czy sprzątaniem biur w weekendy. Jednak jak zaczął kontynuować nauke ponad poziom GCSE - i osiągnać A lavels w temacie, który jest jego pasją i wiąże się ściśle z jego hobby (tech muzyki)- nie miał na to ani czasu, ani siły. A ja, też tego nie wymagałam od niego. Jako, że jesteśmy - normalną rodziną, która może sobie pozwolić na to czy tamto, ale żebyśmy byli bogaci, to nie powiedziałabym - studia, to dla nas, ogromny wydatek. Postanowił więc do swojego funduszu edukacyjnego (skrupulatnie uściubiony przez mamusie) dorobić pracując przez rok i odłożyć resztę potrzebnych tysiączków... Łopata i młot pneumatyczny - hahahhaha gadzety męskości... Będzie zatem - mój pierworodny - mieszkał z mamusią jeszcze długie lata, i też go sąsiad z łopatą nie sfotografuje ![]() W to nadchodzące lato - będzie koncertował ze swoją kapelą w Holandii i Niemczech i PL - Ja będę umierała ze strachu czy nie wdal się w jakieś klopoty - nic w tym dziwnego - a on ma 21 lat a nie 15!!! kazdy zyje jak chce, tu czy tam... cale szczescie umieram ze strachu dopiero po 11-tej jak nie wroci... i ma komorke wylaczona, znaczy rozladowana ![]() ps. jest w pierszej 10-tce prywatnej szkoly jesli chodzi o wyniki nauki, co ja sie bede wtracac? |