MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjazd córki do Anglii

« poprzednia strona

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 10 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

KAWA

Post #1 Ocena: 0

2013-05-03 20:00:19 (12 lat temu)

KAWA

Kobieta

Z nami od: 04-08-2005

Nie przeczytalam waszych wszystkich postow, mam dwojke chlopakow jeden 22lata a drugi mlodszy 16lat i na pewno nie zgodziabym sie na taki wyjazd mlodszego, oboje sa bardzo odpowiedzialni i samodzielni, ale mimo wszystko na taka eskapade mlodszemu bym na pewno nie pozwolila, jesli byl by to wyjazd wakacyjny krotki tylko zwidzanie itp to ok ale do pracy na pewno nie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2013-05-03 20:12:05 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-05-03 19:08:06, gdanszczanka napisał(a):
No rzeczywiście doświadczony rodzic - wychowujący nastolatkow, hmmm , znajomi, sąsiedzi..taaaaa
Z tym wnukiem sąsiada, to ześ też palnął, jak łysy grzywą o kant kuli *THUMBS UP*
To, że ktos nie przywykł do łopaty - nie oznacza jeszcze ze jest rozpieszczonym nierobem, pfffff :-]
Chłop - najzwyczajniej w świecie jest nic nie wartm lasożytem i to nie ma absolutnie zwiazku z tematem w ktorym ojciec przyzwala 15 letniej DZIEWCZYNCE na przezycie przygody emigracyjnej, pod opieka dorosłej 18to latki i będzie tu studiować (?) i pracować w weekendy, no ludzie hahahhaha
Mój syn jak, już wspomniałam, ma 21 lat - jak się uczył w secondary school miał czas dorabiać roznoszeniem gazet, czy sprzątaniem biur w weekendy. Jednak jak zaczął kontynuować nauke ponad poziom GCSE - i osiągnać A lavels w temacie, który jest jego pasją i wiąże się ściśle z jego hobby (tech muzyki)- nie miał na to ani czasu, ani siły. A ja, też tego nie wymagałam od niego.
Jako, że jesteśmy - normalną rodziną, która może sobie pozwolić na to czy tamto, ale żebyśmy byli bogaci, to nie powiedziałabym - studia, to dla nas, ogromny wydatek. Postanowił więc do swojego funduszu edukacyjnego (skrupulatnie uściubiony przez mamusie) dorobić pracując przez rok i odłożyć resztę potrzebnych tysiączków...
Łopata i młot pneumatyczny - hahahhaha gadzety męskości...
Będzie zatem - mój pierworodny - mieszkał z mamusią jeszcze długie lata, i też go sąsiad z łopatą nie sfotografuje :-]
W to nadchodzące lato - będzie koncertował ze swoją kapelą w Holandii i Niemczech i PL - Ja będę umierała ze strachu czy nie wdal się w jakieś klopoty - nic w tym dziwnego - a on ma 21 lat a nie 15!!!

kazdy zyje jak chce, tu czy tam... cale szczescie umieram ze strachu dopiero po 11-tej jak nie wroci... i ma komorke wylaczona, znaczy rozladowana 8-)

ps. jest w pierszej 10-tce prywatnej szkoly jesli chodzi o wyniki nauki, co ja sie bede wtracac?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 10 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,