MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy utrzymam 2 dzieci i mieszkanie za 6,20 funta/godz ?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ixellente

Post #1 Ocena: 0

2013-05-21 23:16:31 (12 lat temu)

ixellente

Kobieta

Z nami od: 16-12-2012

Cytat:

2013-03-08 22:42:20, Joanna72 napisał(a):
Dlaczego matko boska gdzie mieszkam? Ładnie sobie całkiem mieszkam, a jaki ma z tym związek przyczynowo-skutkowy zdanie, które wytłuściłaś, bezinteresownie wredna istoto? Widzę, że cię UK z tej typowo polskiej cechy nie wyleczyła? Co się mojego męża czepiasz? Informuję, że znam angielski - bo poczytałam trochę to forum i wiem, jak chętnie jego użytkownicy przywitają rodaka, który j. angielskiego nie zna. Dla osoby niepoważnej nie bedą poświęcać swego cennego czasu na udzielanie POWAŻNYCH porad. Przyznaję, że nie piję, nie palę i nie przeklinam, bo poczucie humoru mam. Ciekawe, że mej wiernej czytelniczki nie zraziło zapewnienie, że nie jestem wampirem benefitowym. Podsumowując, uprzejmie proszę, by osoby, które nie mają nic do powiedzenia w sprawie przedstawionej w tytule postu, nie zawracały mi gitary :)

Jako, że zajmuję się rekrutowaniem ludzi do pracy w firmie, w której pracuję, zauważam uprzejmie, że "świeżoprzyjezdni" z Polski są tak spięci, nerwowi i zupełnie nie potrafią pożartować; całkowicie bez dystansu do siebie i różnych sytuacji w pracy. Tak, kilka osób nie przetrwało próby właśnie ze względu na obrażanie się i buńczuczność; o tym, że wiedzą wszystko lepiej po tygodniu pracy nie wspomnę...

Potraktuj to jako radę.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-05-21 23:19:58 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Waclaw

Post #3 Ocena: 0

2013-05-22 22:34:56 (12 lat temu)

Waclaw

Mężczyzna

Z nami od: 15-06-2010

Cytat:

2013-05-21 23:16:31, ixellente napisał(a):
Cytat:

2013-03-08 22:42:20, Joanna72 napisał(a):
Dlaczego matko boska gdzie mieszkam? Ładnie sobie całkiem mieszkam, a jaki ma z tym związek przyczynowo-skutkowy zdanie, które wytłuściłaś, bezinteresownie wredna istoto? Widzę, że cię UK z tej typowo polskiej cechy nie wyleczyła? Co się mojego męża czepiasz? Informuję, że znam angielski - bo poczytałam trochę to forum i wiem, jak chętnie jego użytkownicy przywitają rodaka, który j. angielskiego nie zna. Dla osoby niepoważnej nie bedą poświęcać swego cennego czasu na udzielanie POWAŻNYCH porad. Przyznaję, że nie piję, nie palę i nie przeklinam, bo poczucie humoru mam. Ciekawe, że mej wiernej czytelniczki nie zraziło zapewnienie, że nie jestem wampirem benefitowym. Podsumowując, uprzejmie proszę, by osoby, które nie mają nic do powiedzenia w sprawie przedstawionej w tytule postu, nie zawracały mi gitary :)

Jako, że zajmuję się rekrutowaniem ludzi do pracy w firmie, w której pracuję, zauważam uprzejmie, że "świeżoprzyjezdni" z Polski są tak spięci, nerwowi i zupełnie nie potrafią pożartować; całkowicie bez dystansu do siebie i różnych sytuacji w pracy. Tak, kilka osób nie przetrwało próby właśnie ze względu na obrażanie się i buńczuczność; o tym, że wiedzą wszystko lepiej po tygodniu pracy nie wspomnę...

Potraktuj to jako radę.

Pozdrawiam

hehe czyli rekrutujesz niewolnikow,bo jak inaczej nazwac prace agencyjna za 6.10 i to brutto jeszcze:-)
Anglia sie juz skonczyla dawno, jesli w ogole bylo tu kiedys normalnie....
kazdy jeden kraj w europie oprocz poludniowcow bije UK pod kazdym wzgledem.
Zreszta statystyki za ostani rok mowia ze 500.000 obywateli brytyjskich wyjechalo na stale za granice(tak dobrze slyszycie moi kochani rodacy pol miliona:-))
PEACE

Do góry stronyOffline

vertigo33

Post #4 Ocena: 0

2013-05-29 07:39:20 (12 lat temu)

vertigo33

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2013

Joanno masz racje , spoko dasz radę ja jestem w tej samej sytuacji może gorszej ale wieże się uda, prosta zasada kto nie ryzykuje ten niema . Na forum sa rożni ludzie i ludziska taki świat ja ci dwaj kolorowi z pod Londynu islamiści . Pozdrawiam :-8

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,