Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2013-03-09 22:01:15 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
emailnic | Post #2 Ocena: 0 2013-03-19 13:49:03 (12 lat temu) |
Z nami od: 06-03-2013 Skąd: ? |
To jak jest z tym bezpieczenstwem w Londynie? Niebezpiecznie czy nie? Slyszalem troche historii ze tak no i do tego biorac pod uwage wlasny pobyt w Londynie, 2 dni, mialem niebezpieczna sytuacje w parku w srodku dnia.
Bylbym wdzieczny za jakies info. Wzglednie sklaniam sie do przyjazdu wlasnie do Londynu, chociaz Bristol jakos tez mi utkwil w glowie z jakichc postow ktore czytalem. Czy jest ktos z Bristolu kto moglby sie podzielic opinia na temat tego miasta i zycia tam? |
AriaLia | Post #3 Ocena: 0 2013-03-19 14:54:51 (12 lat temu) |
Z nami od: 09-03-2013 Skąd: różnie |
Ja pojechałam do Ashford/KENT, bo tam miałam znajomych, potem Londyn, bo tam mąż dostał lepszą pracę. Ale póki co Londyn jakoś mnie nie urzekł zbyt bardzo. I marzę o powrocie gdzieś gdzie jest bardziej malowniczo. A bezpieczeństwo, cóż, pewnie jak w każdym dużym mieście na całym świecie. Na wszystko jest popyt więc i sprzedaż, co za tym idzie duże pieniądze i dużo przyjezdnych aby je dostać. A że nie dla wszystkich równo się dzieli to i więcej biedy i więcej przestępczości. Mnie na razie nic złego nie spotkało. Trochę jest tak, że jak guza nie szukasz to go pewnie nie znajdziesz, ale przypadki wszedzie się zdarzają.
Kochaj jak wola Twoja.
|
andariel | Post #4 Ocena: 0 2013-03-26 15:02:22 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-03-2013 Skąd: Manchester |
Ja wybrałem Manchester bo od ponad 10 lat jestem fanem Manchesteru United :D
Pomniejszym powodem był fakt, że miałem u kogo się na początku zatrzymać, ale nawet bez tego bym wybrał to miasto, bo pomimo, że jest tu chłodno, pochmurno i wilgotnie to lubie Manchester ![]() |