MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

73 rocznica Zdbrodni Wołyńskiej

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 15 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2016-07-30 19:12:57 (9 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2016-07-30 18:36:39, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

2016-07-30 16:00:55, Konto usunięte napisał(a):
Co prawda zgłosiłem post kolegi Wielima do moderacji, ale nie za wiele wiary w skuteczność moderacji.

Też nie wierzę w skuteczność moderacji, skoro ty zakładasz już być może 15-ste z kolei konto i ciągle ci moderacja na to pozwala, wiedząc kim jesteś. No dobrze, może nie wie na początku, ale po napisaniu kilku pierwszych wiadomości już wie. Powinieneś być wirtualnie wyrwany jak chwast i nie mieć możliwości powrotu.
Nie sądzę, że Wielim jest osobą mającą już dziesiąte konto.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>ChrisCov</i> 30-07-2016 18:38 ]

Nie jestem zwolennikiem banowania za wypisywanie glupot bez poparcia chocby prostym linkiem do oficjalnych statystyk ale Marian wylapywal wiekszosc banow za bluzgi Na forum. Proste i chamskie w swej istocie bluzgi, Na wzmocnienie prawdy glupot przez siebie wygadywanych.

Jakze zabawnie brzmi jego zglaszanie do moderacji gdy Sam administrator wywiesil biala flage i niedoslownie stwierdzil, ze przyglupa trzeba ignorowac zamiast z nim walczyc?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ChrisCov

Post #2 Ocena: 0

2016-07-30 19:28:00 (9 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2016-07-30 19:04:13, Konto usunięte napisał(a):
Widzisz kolego, moderacja ma to do siebie że "lubi piosenki które już kiedyś słyszała".

Napisałem już ci, że nie jesteśmy kolegami. Ile razy mam to powtarzać? Chodziliśmy do tej samej szkoły, bawiliśmy się w piaskownicy, czy robiliśmy kupę do tego samego nocnika?

Cytat:

Jak można za.... po prostej drodze i powiedzieć że zabiło się życie " które stało sobie ot tak na drodze"?

Osoba o ilorazie inteligencji powyżej pantofelka by jednak się zorientowała, że to nie było na prostej drodze, tylko tuż za zakrętem. Wklejałem nawet link do google maps i nie pomogło, choć przy IQ 85 już powinno. Potem pisałeś głupoty, że ty jeździsz prawidłowo. A co ja zrobiłem nieprawidłowego, trollu? Miałem jechać 30 mil na godzinę zamiast przepisowych 50, bo raz w życiu zdarza się taka sytuacja? Ktoś ci płaci za wypisywanie idiotyzmów na forum, czy robisz to jako hobby z nudów?
Cytat:

Bez jakiejkolwiek chwili namysłu, co by było gdyby tam był człowiek?

Co by było, gdyby babcia miała jaja i byłaby dziadkiem?
Cytat:

Jeśli chodzi o wyrywanie, jestem przekonany że wcześniej czy później kolegę ktoś wyrwie, niestety wyrwanie będzie prawdopodobnie kara za zakończenie jakiegoś życia.

Przestań mnie nazywać swoim kolegą. Wielu ich na tym forum nie znajdziesz.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2016-07-30 19:40:31 (9 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #4 Ocena: 0

2016-07-30 19:40:44 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Ja po prostu ignoruje frajera ...

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #5 Ocena: 0

2016-07-30 19:55:31 (9 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2016-07-30 19:40:31, Konto usunięte napisał(a):
Link prowadzi do prostej drogi.

Jak kolega przyznał jechał szybciej niż limit.

Nie jechałem, a link pokazuje drogę przed łukiem. Dodatkowo, jak już wspominałem, nie jest to miarodajne, ponieważ kamera jest umieszczona na przeciwnym pasie do kierunku mojej jazdy. Gdybyś miał perspektywę z odpowiedniego miejsca, to byś się zorientował, że za zakrętem nic nie widać ze względu na żywopłot. Prześwitu w nim nie ma żadnego. Jeśli tego nie wiedzisz, to odwiedź specsavers.
Cytat:

2016-07-30 19:40:31, Konto usunięte napisał(a):
Drogi są tak zbudowane, że jest możliwe dla normalnego sprawnego kierowcy zatrzymać się lub ominąć przeszkodę, albo jest stawiane ograniczenie.

Mamy do wyboru dwie opcje:

1. Inzynier drogownictwa jest idiotą
2. Ktoś zapierdalal dużo szybciej bez myślenia o konsekwencjach.

Jak pkt 1, zgłoś to do councilu bo jest to realne niebezpieczeństwo.

Pewnie, że tu inżynierowie są idiotami.
Zobacz na ten odcinek drogi, gdzie tuż przed zakrętem jakiś osobnik inteligentny inaczej wstawił znak ograniczenia do 50 mil na godzinę:
l" target="_blank">https://www.google.co.uk/maps/@52.4820097,-1.3864188,3a,55.6y,208.69h,80.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1sOzw_dJS9D-OST-eGhdVHqw!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl
Gdy miałem corsę, to przy wjeździe w ten zakręt z prędkością 30 mph trzeszczała mi ona jak okręt podwodny po osiągnięciu głębokości gwarantowanej przez stocznię. BMW wjadę od biedy 35 bez problemów, ale przy 40 już musiałbym lekko ścinać, co byłoby debilne, bo przez ten żywopłot nie widać nikogo z naprzeciwka. Przy 50 pojechałbym wprost w krzaki. Jeśli ktoś nie jest lokalny, to właśnie tak się kończy. Widziałem już takich kilka przypadków.
Spróbuj się zastosować do owego ograniczenia i życzę ci powodzenia w nierozwaleniu się o drzewo :-]

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 30-07-2016 20:03 ]

A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2016-07-30 20:03:33 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2016-07-30 20:04:40 (9 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Wystarczy. Juz jestem. Temat zamykam po przeczytaniu zaledwie kilku ostatnich wpisów. "Nagrody" i ewentualne otwarcie tematu jednak dopiero jutro.

edit:

Temat zostaje otwarty. Reszta w linku.
post nr 3 strona 45

Uwaga moderatora: 11+1

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #8 Ocena: 0

2016-07-30 20:05:06 (9 lat temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Cytat:

2016-07-29 23:19:18, mancun napisał(a):
Cytat:

2016-07-29 21:50:59, SweetLiar napisał(a):
Cytat:

2016-07-29 18:56:27, mancun napisał(a):
Cytat:

2016-07-29 15:55:46, Wielim napisał(a):
Mancum gówno wiesz o leczeniu w Polsce. Jeżeli ktoś się uczy nie musi płacić żadnej składki i przysługuje mu darmowa opieka lekarska . Tak samo z bezrobotnym - wystarczy ze zarejestruje się w urzędzie pracy !!! I tym sposobem ukraincy leczą się w Polsce na koszt podatników. Co do cyganów - widziałaś kiedyś pracującego cygana? Dostają wszelkie możliwe zasiłki od państw w których mieszkają , w tym w Polsce. A zydzi? To oni są odpowiedzialni za cały ten burdel który dzieje się teraz na świecie. Może to zemsta na niemczech za drugą wojnę światową. Może Hitler wiedział do czego zdolni są zydzi ... czyż to nie dziwne ze upodobał sobie przede wszystkim zydów ???

Nie czytasz albo nie rozumiesz co czytasz do tego stopnia, ze piszesz do mnie w odpowiedzi na czyjś post... Czy zrobiłeś sobie ze mnie dyżurna dziewczynkę do bicia? 😉
Mniej emocji, wiecej sensu.

I sorry Mancun, sle twoje trywializujące teksty (sorry, rozcięli jej brzuch - umarła natychmiast) są żenujące - tAk jakbyśmy akceptowali "Polskie obozy śmierci", no chyba, że to kupujesz *HELP*
No ma zdecydowanie NIE

Wróć do mojego oryginalnego posta i przeczytaj jeszcze raz. P-o-w-o-l-i.
Moze wtedy zrozumiesz i przestaniesz przeinaczać i zniekształcać moje słowa.

Niczego nie przeinaczyłam, nie ja jedna na tym forum tak odebrałam to co napisałaś. Może więc zastanów się następnym razem zanim przelejesz swoje myśli na klawiaturę jak one zabrzmią dla odbiorcy.
Tak zgadzam się, że powinniśmy być pragmatyczni, ale nie możemy też wzruszać ramionami kiedy nazwiskami oprawców naszych rodaków są nazywane place, ulice, a oni sami czczeni jako bohaterowie. Nie można udawać, że deszcz pada kiedy ci plują w twarz.
I nie uważam, że my Polacy zawsze wszyscy byliśmy krystaliczni bo to nieprawda. Kiedyś dostało mi się na tym forum jak napisałam, że takie filmy jak "Pokłosie" powinny powstawać. Skoro więc uważam, że nie wolno nam milczeć o naszych własnych błędach (i odnoszę wrażenie, że tu się ze mnà zgadzasz) to dlaczego miałabym milczeć na temat Wołynia?

Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

nEUROn

Post #9 Ocena: 0

2016-08-08 11:20:29 (9 lat temu)

nEUROn

Mężczyzna

Z nami od: 09-10-2015

Dzisiaj sie zaopatrzylem w ksiazki ebook na virtualio o Wolyniu.
Osiem ksiazek.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2016-08-08 12:04:34 (9 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 15 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,