MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Święto Niepodległości, patriotyzm

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

Str 3 z 15

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Markywee

Post #1 Ocena: 0

2013-11-11 21:02:05 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:
Robert Biedron @RobertBiedron

Naziole! Po burzy zawsze pojawia się tęcza. Takie jest prawo natury. Z naturą nie wygracie!

phehehe... :-]

Cytat:
ruskie podali informację o ataku na ambasadę- to taka sama prawda jaką serwują nam "nasze" media.W kilkudziesięcio tysięcznym tłumie zdarzyło się kilka incydentów [z czego połowa to prowokacje] i teraz przez tydzień zakłamani dziennikarze sługusy zakłamanego systemu będą wciskać kit normalnym ludziom. A ja mam w dupie, że spłonęła jakaś tęcza. Ja chciałbym w moim kraju normalnie żyć i pracować.

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-11-2013 21:31 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: +2

2013-11-11 21:02:54 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #3 Ocena: 0

2013-11-11 21:07:49 (12 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Aż zacytuję pewien komentarz do relacji Telewizji Republika:

"Red. Maślankiewicz zachował się prawie wzorowo. Nie skulił ogona i nie schował się w bezpieczne miejsce, tylko poszedł w ludzi, jak trzeba było to i między policję. Fakt, trochę za bardzo się podekscytował i powtarzał te same zdania czasem, ale przypominam że Wy siedzicie na dupsku w ciepłym domu przed kompem. I macie czelność pisać że to "żenada".
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2013-11-11 21:07:59 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2013-11-11 21:02:54, united4ever napisał(a):
Po aferze korupcyjnej (kolejnej) na Dolnym Śląsku i olaniu 1 miliona podpisów w sprawie 6latków PO jest trupem. I bardzo dobrze.

Jak tak lukam na ogolne komentarze dot dzisiejszego wieczoru, to PO ma... no , przetegowane... :-]

Onet
Obrazek

Cytat:
Nawet jeżeli to motłoch, to mają rację. W Polsce władza oddzieliła się od społeczeństwa i ma gdzieś co Polacy myślą i jak żyją. Ile jest samobójstw na tle biedy i braku środków do życia? Tzw elita polityczna żyjesz w odrealnionym świecie, który tworzą, kreują media. A to nie jest świat realny i prawdziwy... 2-3 miliony na zarobkowej emigracji, kilka milionów bez pracy i środków do życia. To jest realny świat, to jest prawdziwa Polska.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-11-2013 21:16 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2013-11-11 21:12:33 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-11-11 21:02:54, united4ever napisał(a):

Kaczyńskim na ty zyska ? Jakie to ma znaczenie ?

Fakt. Żadnego. Nadal będziemy w niebiałej d....

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #6 Ocena: 0

2013-11-11 21:20:09 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Tutaj do zobaczenia...

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/incydent-na-trasie-marszu-niepodleglosci/xjbk0

Cytat:
Grupa manifestantów odłączyła się od marszu próbowała wedrzeć się do squatu organizacji nazywającej siebie antyfaszystowską przy ulicy księdza Skorupki. Z dachu budynku grupa osób ubranych na czarno rzucała w manifestantów butelkami. Na miejsce przyjechała karetka. Udzielano pomocy medycznej osobom leżącym na ulicy.

Cytat:
- Zatrzymano 54 osoby w związku z zajściami na "Marszu Niepodległości" i myślę, że to jeszcze nie są wszyscy, którzy odpowiadają za poszczególne przypadki łamania prawa - powiedział w rozmowie z TVN24 Mariusz Sokołowski, rzecznik Komendanta Głównego Policji.

Cytat:
- We wcześniejszych rozmowach organizatorzy marszu zobowiązali się do zwracania uwagi i eliminowania ze swoich szeregów osób mających materiały pirotechniczne. Mieli również dążyć, by uczestnicy manifestacji zdejmowali kominiarki. Niestety to pozostało tylko postulatem, który nie został spełniony - dodał rzecznik Komendanta Głównego Policji.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-11-2013 21:33 ]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-11-11 21:34:21 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #8 Ocena: 0

2013-11-11 21:35:01 (12 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Swieto Niepodleglosci?

Ja nie pamietam Polski niepodleglej:-(
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2013-11-11 21:37:17 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-11-11 21:34:21, united4ever napisał(a):

Dwunasty naprawde nie przeszkadza Ci , że PO to organizacja o znamionach przestępczości zorganizowanej ?
Przecież oni maja głęboko w doopie ten kraj i jego mieszkańców. Napychaja sobie tylko kabzy przy byle jakiej okazji.
Nie rozumiem Cię. Naprawde.

Przeszkadza mi wiele rzeczy, również niektóre z działań PO. Ale nie widzę żadnej, podkreślam żadnej alternatywy dla PO.
Ale to nie ten temat.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: +1

2013-11-11 21:44:28 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 15 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 13 | 14 | 15 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,