Str 14 z 15 |
|
---|---|
Markywee | Post #1 Ocena: 0 2013-11-14 16:22:18 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
a jaka kominiarka recznie dziergana...
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Markywee | Post #2 Ocena: 0 2013-11-14 21:11:24 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
rydzyk-o-teczy-symbole-zboczen-nie-powinny-byc-tolerowane
hoho ![]() a to ciekawe... Cytat: 11 listopada 2010 r. poseł Robert Biedroń został oskarżony o fizyczny atak na funkcjonariusza policji. Proces w tej sprawie wciąż trwa. 11 listopada 2013 r. Marek Z. obraził słownie policjanta, za co został po kilku dniach skazany na wyrok bez zawieszenia. Co łączy te dwie sprawy? Sędzia Marek Krysztofiuk. Sędzia od kilku dni jest gwiazdą mainstreamowych mediów, które zachwycają się tym, jak uczył patriotyzmu Marka Z. na sali sądowej. "Lekcja patriotyzmu w sądzie" - pisała "Gazeta Wyborcza", a postawą sędziego emocjonowały się również "Fakty" TVN. - Ty k..., psie je... Ja jestem patriotą, a ty kim jesteś? - miał krzyczeć do policjanta Mariusz Z. Ogłaszając wyrok, sędzia Krysztofiuk stwierdził, że "przypomni oskarżonemu, czym jest patriotyzm". - Tego typu zachowanie nie może być akceptowane nie tylko w dniu święta narodowego, ale w żadnej sytuacji - mówił sędzia Marek Krysztofiuk. Tak się jednak składa, że w poważniejszej sytuacji sędzia już na takie moralizowanie nie potrafił się zdobyć. Jak przypomniał internetowy profil TVN48, ten sam sędzia prowadzi sprawę posła z partii Palikota, Roberta Biedronia. Po manifestacji środowisk skrajnej lewicy 11 listopada 2010 r. policja zatrzymała Biedronia, który - według policji - był wśród osób, które rzucały kamieniami i racami w stronę marszu narodowców. Z zeznań jednego z policjantów wynika, że Biedroń chwycił jednego z nich, Tomasza B., i próbował mu wyrwać pałkę, a potem uderzył go w twarz. Mimo że w 2010 r. Biedroń nie był jeszcze posłem i nie chronił go immunitet, sędzia Krysztofiuk nie był w stanie wydać szybkiego wyroku. Jak dotąd poseł nie został skazany.
Cytat: Ambasador Szwecji w Polsce Staffan HerrstrĂśm odwiedził resztki spalonej tęczy na Placu Zbawiciela w Warszawie. Dołączył tym samym do rozhisteryzowanych celebrytów biadających nad obiektem, który oszpeciłby nawet najbardziej zapadłą wieś w Polsce. Staffan HerrstrĂśm od wielu lat udziela się jako obrońca praw gejów i lesbijek. Robił to nawet w rządzonym przez komunistów Wietnamie, gdzie prześladowani są przede wszystkim katolicy, a nie działacze gejowscy. Dziś HerrstrĂśm, który niedawno udzielał wsparcia warszawskiej Paradzie Równości, odwiedził spaloną homotęczę przy Placu Zbawiciela. Publicysta Stanisław Janecki krótko skomentował ten fakt na Twitterze: "Ja pier..., ambasador Szwecji złożył kwiaty na Grobie Nieznanej Tęczy. To już nawet nie jest groteska". Wcześniej tęczę wizytowała Edyta Górniak, która jeszcze kilka tygodni temu publicznie rozpaczała po śmierci Wiktora Kubiaka, współpracownika komunistycznych służb specjalnych. Piosenkarka wpięła w tęczę kilka kwiatków. W obronie tandetnego obiektu, szpecącej Plac Zbawiciela, stanęły także inne "gwiazdy": gej Michał Piróg, aktorka Katarzyna Zielińska i dziennikarka Monika Olejnik. O tęczyzmie jako nowej religii "warszawki" pisze na portalu niezalezna.pl publicysta "Gazety Polskiej Codziennie" Dawid Wildstein. Zachęcamy do lektury, zwłaszcza że jutro pod obiektem kultu nowej sekty ma odbyć się promowana przez "Gazetę Wyborczą" akcja "Całujmy się pod tęczą!" Organizatorom proponujemy, by pierwszą całującą się parę stanowili Staffan HerrstrĂśm, ambasador Szwecji w RP, i Aleksander Aleksiejew, rosyjski ambasador w Warszawie. Pocałunek obu brzydzących się polskim "faszyzmem" dyplomatów mógłby być ważnym krokiem do ocieplenia homofobicznego wizerunku Rosji przed zimową olimpiadą w Soczi.
Cytat: - Policja zrobiła nam numer, bo nie tylko odsunęła się od samej kolumny marszowej, ale miałem wrażenie, że w ogóle wycofała się z centrum Warszawy - mówi Krzysztof Bosak, przewodniczący Ruchu Narodowego i współorganizator Marszu Niepodległości z 11 listopada. Lider RN dodaje, że policja zgłosiła się do organizatorów manifestacji, by zabezpieczali obiekty poza trasą marszu. - Proszono nas np. o ochronę squatu przy ul. Skorupki. A tuż obok policja miała w tym miejscu duże oddziały - mówi zdumiony.
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 14-11-2013 21:41 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Markywee | Post #3 Ocena: 0 2013-11-15 00:51:05 (12 lat temu) |
Cytat: - Ludzie, którzy lumpów i żuli nazwali patriotami, którzy ich żyrowali, odpowiadają moralnie, za to, co się stało – powiedział w programie "Kropka nad i" Stefan Niesiołowski o burdach podczas Marszu Niepodległości. - PiS odpowiada za te burdy – dodał polityk Platformy.
nie no, rwa, komedia ![]() Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #4 Ocena: 0 2013-11-15 08:18:23 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Markywee | Post #5 Ocena: 0 2013-11-15 12:07:21 (12 lat temu) |
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
|
|
Markywee | Post #6 Ocena: 0 2013-11-15 13:39:25 (12 lat temu) |
Cytat: Jego Ekscelencja Aleksandr Nikołajewicz Aleksiejew
Ambasada Federacji Rosyjskiej w Rzeczypospolitej Polskiej ul. Belwederska 49 00-761 Warszawa Ja …........................... przepraszam władze Federacji Rosyjskiej, na czele z Prezydentem Władimirem Władmirowiczem Putinem za skandaliczne incydenty, do jakich dochodzi w samym centrum stolicy Polski. Liczne osoby, niejednokrotnie znane z mediów, a zatem stanowiące dla wielu Polaków wzorce postępowania, od dłuższego czasu składają kwiaty pod instalacją zwaną „Tęczą”, dając w ten sposób wyraz poparcia dla dążeń światowego ruchu gejowskiego. Mimo powszechnie znanego podejścia Władimira Władimirowicza do postulatów tego ruchu i wydanego przez niego zakazu homoseksualnej propagandy, Polacy – motywowani najwyraźniej prymitywną rusofobią, a może po prostu cyniczną chęcią zbicia politycznego kapitału na podgrzewaniu antyrosyjskich nastrojów – raz za razem łamią ten zakaz. Nie sposób pominąć milczeniem godnej ubolewania bierności władz Warszawy. Jeszcze niedawno straż miejska pokazywała, że potrafi poradzić sobie z zaśmiecaniem ulic kwiatami i zniczami, a dziś nie próbuje nawet powstrzymać wandali, którzy w centrum miasta zachowują się tak, jakby byli na cmentarzu. Ośmielam się zauważyć, że czynów tych dokonuje zdecydowana mniejszość moich rodaków, niemająca poparcia pozostałych, jednak mam świadomość, że ich postępowanie rzuca cień na cały naród i całokształt relacji Rzeczypospolitej z jej wielkim Sąsiadem. Pozwalam sobie wyrazić nadzieję, że te przykre wydarzenia okażą się jedynie incydentem, który nie wpłynie w trwały sposób na przyjaźń między naszymi Narodami i Prezydentami. Łączę wyrazy szacunku. o. ![]() Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #7 Ocena: 0 2013-11-15 16:52:36 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2013-11-15 18:12:06 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
radopaa | Post #9 Ocena: 0 2013-11-15 19:38:49 (12 lat temu) |
Z nami od: 11-04-2013 Skąd: Hinckley |
Troche szkoda ze to zdjecie jest zmontowane! Juz myslalem ze tylko media klamia! LOL
|
Piotrek_303 | Post #10 Ocena: 0 2013-11-15 19:51:55 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-10-2013 Skąd: Bedford, Beds |
Cytat: 2013-11-15 18:12:06, Judyta80 napisał(a): Czy to jest pzypadek, że Ryszard Ochódzki był prezesem Klubu Sportowego "Tęcza" ? ![]() Ja myślałem , że "Zorza" ![]() Never was so much owed by so many to so few...
|