2011-08-02 20:47:25, Hail_Eris napisał(a):
Bardzo mi bylo miło kształcić się na "zawodowego mordercę". Bo jak przyjdzie co do czego - to tacy jak ja wejdą do okopów aby bronić takich jak ty.
Każdy jest potrzeby w społeczeństwie. Zawodowi moredercy, dzieci, kobiety w ciązy, starcy, kretyni i ludzie z kategorią "D". Kazdy ma swoją rolę do spełnienia.
Ważne, aby nie gardzić.
Ja na przykład nie gardzę tymi z "D". Po prostu sie z nich śmieje.

masz racje ,wazne zeby nie gardzic drugim czlowiekiem,czyli jednak cos z sumienia masz,w Polsce 96% ludzi uwaza sie za katolikow ,priorytetem owego "wierzenia" jest dekalog ,swiadczacy o "nie zabijaj" mozesz sie smiac z ludzi z kategoria D nie gardzac ich,ale zabijac gdy przyjde na to pora moglbys.
to swiadczy o tym ze to nie czlowiek,ale kto inny smieje Ci sie w twarz,i to napewno nie jestem ja.
btw zdaje sobie sprawe ze moje zdania sa czasem zbyt bardzo odmnienne za co przepraszam uzytkownikow tego forum,ale nie mam zamiaru byc lubianym bo wirtualnie nigdy nie bedzie to szczere ,tak samo z nienawiscia,nie zamierzam nikogo obrazac,fakt faktem wojskowi z wyboru to ludzie ktorzy potrafiliby zabic drugiego czlowieka,gdy ten chcialby zabic jego,nawet wtedy kiedy nie mialby pewnosci ze chce,to typowy w 100 % swiadomy morderca ktory nie jest do konca swiadomy swojej swiadomosci,nie gardze nimi ,nie smieje sie im w twarz,chcesz to bron Polski jak zes Polakiem,ja zdecydowanie wole skupiac sie na tym co dobre dla ludzi anizeli na tym jak zabic by nie byc morderca,i niewazne na jakim etapie zycia,czlowiek sie rodzi i czlowiek umiera ,podobno rodzi sie glupi i glupi umiera,ciekawe tylko ilu ludzi mialo szanse normalnie zyc a zostali wystrzelani przez mordercow z "zawodu" calkowicie legalnie,jaki swiat tacy ludzie ,jacy ludzie takie spoleczenstwo,sam fakt morderstwa w imie ojczyzny przy uswiadomieniu sobie,ze ktos zabija niewinnych ,nie dosc ze jest morderca innych ,zabija takze siebie,jesli jest inaczej to wskaz mi czlowieka bez sumienia,mozesz wskazac ,ale nigdy bedziesz tego swiadomy.