Cytat:
2009-09-17 21:55:39, marciniak napisał(a):
Cytat:
2009-09-17 21:42:38, desperado67 napisał(a):
Przy okazji rocznicy wszyscy jadą na ruskich a ciekawy jestem, czy w nie tak dawnych czasach nie głosował ktoś na wyborach w RP na SLD lub Kwaśniewskiego w wyborach prezydenckich.
Głosował, ja w 1995. Miałem dość wąsatego durnia a reszta mi nie podchodziła, szczególnie niejaki Tymiński. A on jako jedyny z tej całej bandy kandydatów na prezia potrafił się wysłowić i znał języki obce. Wtedy miałem lat 19.
Potem już Olechowski, a ostatnio nie głosowałem ale byłem za Tuskiem. Na swoją obronę mam tylko to że w 1990 kiedy były pierwsze wybory prezydenckie, naklejałem na mieście plakaty Wałęsy pryskając ze szkoły, całe Choszczno okleiłem i kawałek Szczecina nawet.

Byłem nawet członkiem SLD. Potem Solidarność, potem UPR, potem nic. Wszędzie po rok czy dwa, nie za długo i nie za krótko.

Ale człowiek dorasta i wraz z wiekiem uczy się, zmienia poglądy. Dziś jestem prawicowo-centrowym liberałem z naleciałością nacjonalizmu jeśli można to tak sformułować.

Wybacz Marciniak ze to powiem ale okazuje sie ze to prawda ze tylko krowy nie zmieniaja pogladow. Ja mam poglady polityczne dosc stale ale dopiero ostatnie wybory byly pierwszymi, w ktorych wygrali Ci, ktorzy mieli moje poparcie.
A tak zupelnie prywatnie zapytam: czy wiesz gdzie lezy Zamęcin?
[ Ostatnio edytowany przez: andyopole 18-09-2009 02:25 ]