Cytat:
2016-10-21 13:27:29, igor34567 napisał(a):
Witam Drodzy Forumowicze. Mam pewne pytanie, otóż pewna pani, posiada w Polsce dwa mieszkania i dom. Nieruchomości te wynajmuje innym osoba (nie oficjalnie). W Coventry ma mieszkanie z Councilu i z tego co się dowiedziałem od mojej znajomej za niedługo będzie mogła to mieszkanie wykupić. To mieszkanie otrzymała od miasta nie podając iż posiada powyższe nieruchomości w Polsce. Czy to jest legalne u Was? Prawdopodobnie po wykupie wróci do kraju i bedzie tam wynajmowała innym. Nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy coś takiego. Poza tym ona tam żyje z calego socjalu. Co można zrobić, gdzie napisać, jak napisać (u mnie krucho z angielskim) aby tej zamożnej pani ukrócić ten proceder. Brzydzę się donosicielstwem, ale moja córka w innym mieście od kilku lat czeka na swoje lokum. To jest złodziejstwo, taka osoba pożyje w bogactwie. Proszę o informacje <a href="mailto:igor.lewczuk@o2.pl" target="_new">igor.lewczuk@o2.pl</a>. Z góry dziękuję.
Jezeli zyje na socjalu jak to nazwales to zaden bank nie da jej kredytu na kupno domu, a jezli ma na tyle gotowki zeby kupic dom to "socjal" sie tym zainteresuje
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."