MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Określenie wartości mieszkania według wartości z zoopla i mousepric

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Richmond

Post #1 Ocena: 0

2016-04-24 09:56:41 (9 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Hounslow albo Feltham?

Mozesz skorzystac z brokera w agencji, wiekszosc z nich jest ok i nie pobieraja zadnych oplat. Zawsze mozesz porownac to co on proponuje z ofertami, ktore sama znajdziesz.

Niektore produkty kredytowe oferuja darmowa wycene, wiec nie stracisz nic w razie czego. Wycena nastapi dopiero, gdy Twoja oferta zostanie zaakceptowana i ruszysz z wnioskiem o kredyt. Ale dopoki nie dostaniesz wyceny, mozesz nie zlecac prawnikom zadnych prac, zeby nie poniesc kosztow.

Co do prawnikow, mozesz dowiedziec sie kogo poleca agencja i niezaleznie od tego poszukac wlasnego. Bedziesz miala porownanie cenowe.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

djtomi2

Post #2 Ocena: 0

2016-04-24 10:41:29 (9 lat temu)

djtomi2

Mężczyzna

Z nami od: 26-12-2015

W zasadzie wszystko zostało już powiedziane. Od siebie mogę dodać, żeby uważać na te darmowe wyceny. Często się zdaża, że wycena jest darmowa jak weźmiesz kredyt. Jednakże jak się okaże, że nie bierzesz kredytu to za wycenę trzeba zapłacić.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2016-04-24 11:20:25 (9 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Z tym sie nie spotkalam. Jak darmowa, to darmowa. Trzeba tylko brac pod uwage oplate za produkt, jak sie nie doliczy do kredytu, to trzeba zaplacic z gory, niezaleznie czy skorzysta sie z kredytu.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

betti85

Post #4 Ocena: 0

2016-04-29 21:47:12 (9 lat temu)

betti85

Kobieta

Z nami od: 26-07-2013

Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wyglada sytuacja wyboru wielkości mieszkania jak sie ma dziecko. Wiem ze na share ownership jak mam dziecko to muszę kupować co najmniej 2 bedroom. Czy kupując całe mieszkanie tez muszę brac to pod uwagę czy nie bedzie jakies problemów z one bed i dzieckiem??? Nie chodzi mi tylko o problemy przy kredycie ale np. z social service czy tym podobnymi instytucjami?

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #5 Ocena: 0

2016-04-29 22:52:18 (9 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Nie, Nie bedziesz miec problemow, tak dlugo , jak dziecko bedzie zadbane. Inaczej Social Services musialyby Cie zmusic do zarabiania duzo wiecej. Jak to zrobia?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,