Doradce jest potrzebny i tylko nie tylko po to aby uzyskac najlepszy deal. Ale po takich doswiadczeniach nie dziwie sie Twojej reakcji

Pozdr
Adam
Str 77 z 655 |
|
---|---|
lewinskismith | Post #1 Ocena: 0 2010-02-19 22:19:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2009 Skąd: Cala Wielka Brytania |
Witam
Doradce jest potrzebny i tylko nie tylko po to aby uzyskac najlepszy deal. Ale po takich doswiadczeniach nie dziwie sie Twojej reakcji ![]() Pozdr Adam Lewinski & Smith is a trading style of Lima Financial Services Limited, which is an appointed representative of Intrinsic Financial Planning Limited, which is authorised and regulated by the Financial Services Authority.
|
Edina1212 | Post #2 Ocena: 0 2010-02-20 01:27:14 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-02-2010 Skąd: Edinburgh |
Ja wam zazdroszcze, ze takie tanie kupujecie nieruchomosci, bo w Szkocji, w Edinburghu mozna sobie tylko pomazyc o domku, 3 bed, za 130tysiecy w spokojnej dzielnicy, nie postsocjalna nieruchomosc, wsrod patologi.Za 130 tysiecy to one bedroom flat moge zakupic.No i rata nizsza, ubezpieczenie kredytu tez.Ja dzis rozmawialam z prawnikiem, wstepna umowa kupna sprzedazy jest gotowa, zostala wyslana do mnie dzisiaj, piorytetem, wiec pewnie jutro dostane.Czekamy jeszcze na wycene z banku, prawdopodobnie we wtorek takowa otrzymamy.Bedzie wycena, bedzie kredyt, co mnie cieszy, wiec chyba te 6tygodni jest realne
![]() Znalezlismy juz ekipe do remontu, upatrzylismy meble, agd, drewniana podloge.Bylam pod tym domem dzisiaj i obejrzalam jeszcze raz okolice.Cicho, spokoj, czysto.Mam nadzieje, ze bedziemy tam szczesliwi ![]() |
Edina1212 | Post #3 Ocena: 0 2010-02-20 01:30:18 (15 lat temu) |
pomarzyc.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-02-20 01:36:31 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
dominika-essex | Post #5 Ocena: 0 2010-02-20 08:08:55 (15 lat temu) |
Z nami od: 19-10-2007 Skąd: Basildon |
Cytat: 2010-02-20 01:36:31, kwakwarakwa napisał(a): Cytat: 2010-02-20 01:27:14, Edina1212 napisał(a): .Bylam pod tym domem dzisiaj i obejrzalam jeszcze raz okolice.Cicho, spokoj, czysto.Mam nadzieje, ze bedziemy tam szczesliwi ![]() Podaj adres, przyjedziemy z fajerwerkami ![]() ![]() ![]() Taaaaa, zdecydowanie za cicho i spokojnie. LOL |
|
|
dominika-essex | Post #6 Ocena: 0 2010-02-20 08:15:54 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-02-20 01:27:14, Edina1212 napisał(a): Ja wam zazdroszcze, ze takie tanie kupujecie nieruchomosci, bo w Szkocji, w Edinburghu mozna sobie tylko pomazyc o domku, 3 bed, za 130tysiecy w spokojnej dzielnicy, nie postsocjalna nieruchomosc, wsrod patologi.Za 130 tysiecy to one bedroom flat moge zakupic No w Londynie tez mozna pomazyc, my postanowilismy sie od niego kawalek (40 mil) oddalic a maz bedzie dojezdzal do pracy. A jak juz wspominalam czeka nas generalny remont. Musimy zaczac od nowej hydrauliki i elektryki. Oj troszku nas czeka roboty. ![]() |
Edina1212 | Post #7 Ocena: 0 2010-02-20 16:02:42 (15 lat temu) |
Dominika ja tez mam przed soba remont, bo ktomus srodkow na remont zabraklo i musial sprzedac poprostu nie konczac pracy.Kuchnia, en-suite, lazienka i wc na dole zostaly wyremontowane na cacy.Nie zdarzono pomalowac, ale przygotowano sciany, no i zwinieto wszystkie podlogi(oprocz kuchni, lazienki itd), wiec musimy polozyc podlogi w 3 sypialniach 2 livingroomach, na schoach i hallu.Nie ma karniszy, zadnych rolet.Mamy nowy bojler i grzejniki.Musimy zakupic kuchenke, pralke,lodowke i zmywarke, bo miejsce w kuchni jest.No i drzwi...do pokoi sa wstawione, nowe, ale ktos zapomnial polakierowac, czy pomalowac, sa gole, czyste drewno.tez nasz czeka troche pracyWybralismy meble, ale na nie tez trzeba czekac.Sami nic nie zrobimy, bo nie mamy czasu i ja w ciazy jestem, wiec maz mi nawet nie pozwoli.Mamy juz ekipe zamowiona, tylko problem w tym, ze oni tez nie maja wolnych terminow, z dnia na dzien wiec tak samo czekaja na te klucze, tak , jak my.:DDD
|
dominika-essex | Post #8 Ocena: 0 2010-02-20 16:31:56 (15 lat temu) |
Cytat: 2010-02-20 16:02:42, Edina1212 napisał(a): Dominika ja tez mam przed soba remont, bo ktomus srodkow na remont zabraklo i musial sprzedac poprostu nie konczac pracy.Kuchnia, en-suite, lazienka i wc na dole zostaly wyremontowane na cacy.Nie zdarzono pomalowac, ale przygotowano sciany, no i zwinieto wszystkie podlogi(oprocz kuchni, lazienki itd), wiec musimy polozyc podlogi w 3 sypialniach 2 livingroomach, na schoach i hallu.Nie ma karniszy, zadnych rolet.Mamy nowy bojler i grzejniki.Musimy zakupic kuchenke, pralke,lodowke i zmywarke, bo miejsce w kuchni jest.No i drzwi...do pokoi sa wstawione, nowe, ale ktos zapomnial polakierowac, czy pomalowac, sa gole, czyste drewno.tez nasz czeka troche pracyWybralismy meble, ale na nie tez trzeba czekac.Sami nic nie zrobimy, bo nie mamy czasu i ja w ciazy jestem, wiec maz mi nawet nie pozwoli.Mamy juz ekipe zamowiona, tylko problem w tym, ze oni tez nie maja wolnych terminow, z dnia na dzien wiec tak samo czekaja na te klucze, tak , jak my.:DDD Fajnie, ze choc troszke macie z glowy. U nas bedzie prawdziwy rozpierdyk, naprawde wszytko do wymienienia. W livingu i jadalni, nigdy nawet nie bylo kaloryferow. Nawet dach trzeba podreperowac bo cos z niego cieknie ![]() Np. to jest najmniejsza retro sypialnia ![]() piekne drewniane schody ![]() wspanialy kominek ![]() luksusowa lazienka ![]() Tak wiec jak juz nas wpuszcza na ten kwadrat to zamieszcze zdjecia po remoncie. Pewnie troche minie bo wszytko bedziemy sami robili ale pewnie tez bedzie przy tym wesolo ![]() [ Ostatnio edytowany przez: dominika-essex 20-02-2010 16:32 ] |
slonecz | Post #9 Ocena: 0 2010-02-20 17:33:42 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-11-2009 Skąd: sheffield |
dominka i edina mozna spytac za ile macie domki?
|
MyBigStep | Post #10 Ocena: 0 2010-02-20 22:12:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-02-2010 Skąd: London |
Witam Was, widze ze mozna tutaj duzo sie dowiedziec w sprawie kupna swoich czterech scian w uk...wlasnie dzis jestem po obejrzeniu mojego wymarzonego domku tutaj...i chyba dluga droga jeszcze przede mna....ale warto miec dobra nadzieje...
![]() |