Cytat:
2010-02-19 17:23:52, okidoki29 napisał(a):
A ja mam normalnie dosyc!!!To babsko jeszcze smie mnie szantazowac teraz!!!Z nerwow jestem sklonna pierdyknac tym wszystkim i miec swiety spokoj!Mimo zainwestowanych pieniedzy wrrrr
Witam
Po pierwsze: Tak jak napisalem wczesniej. Nie plac jej jezeli niczego nie podpisalas, nawet jezeli kwota widnieje na mortgage offer. Poinformuj o tym solicitora.
Po drugie: Niestety moze Tobie sie nieoplacac zmienic doradce jak juz zaplacilas za valuation wiec taniej jest zostac z tym doradca. Inaczej mozesz ponownie placic za valuation.
Po trzecie: Napisz skarge na adres ktory widnieje na Initial Disclosure Document. TO dopiero powaznie zadziala. I postrasz ze sie odwolasz.
Po czwarte: Sama zadzwon do banku. Zapytaj co potrzebuja i to im dostarcz. Jak HomeBuy to pewnie Halifax, z ktorym nie powinnas miec wiekszych problemow. Ewentualnie popros prawnika zeby to zalatwil. To nie jego zadanie ale moze pomoc jak jest w porzadku.
Ewentualnie daj mi znak

. Obiecuje, ze nie bede szantazowal...
Powodzenia
Adam Mitula
Lewinski & Smith is a trading style of Lima Financial Services Limited, which is an appointed representative of Intrinsic Financial Planning Limited, which is authorised and regulated by the Financial Services Authority.