zealot wiem że żartujesz,ale i tak przez myśl mi nie przeszło żeby otwierać cudze listy
krakn wystraszyłeś mnie tą firmą windykacyjną co włazi przez ogród :D muszę to szybko odesłać,a uzbierało się kilka sztuk :D
Str 2 z 2 |
|
---|---|
an_namaria | Post #1 Ocena: 0 2015-10-20 10:49:31 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-11-2014 Skąd: uk |
zealot wiem że żartujesz,ale i tak przez myśl mi nie przeszło żeby otwierać cudze listy
krakn wystraszyłeś mnie tą firmą windykacyjną co włazi przez ogród :D muszę to szybko odesłać,a uzbierało się kilka sztuk :D |
StopTheCar | Post #2 Ocena: 0 2015-11-03 16:23:53 (10 lat temu) |
Z nami od: 03-11-2015 Skąd: London |
A co w przypadku jesli my kupilismy dom juz pol roku temu, a poprzedni wlasciciele (i ich nastoletnie dzieci) nie uznali za sluszne by zmienic adresy bankach etc.?
Listonosz prawie codziennie przynosi cos do nich, poradzil nam zebysmy poszli do naszej poczty i zglosili, ze oni juz tam nie mieszkaja i zeby w ogole tych listow nie nosili, no ale Pani powiedziala, ze oni tak nie moga... Mam juz dosc ciaglego gromadzenia makulatury i odsylania tych listow jako RTS. |
krakn | Post #3 Ocena: 0 2015-11-03 18:06:31 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
zbierać w stosik i np raz miesięcznie wrzucać do skrzynki. z przekreślonym adresem i RTS
Druga droga co możesz zrobić, choć to nie eleganckie to po prostu niszczarka czy kosz. Przy odsyłaniu szybciej wygasa poczta. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|