MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Doncaster co to za miasto?

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Kazimierczak

Post #1 Ocena: 0

2012-10-14 20:43:38 (13 lat temu)

Kazimierczak

Mężczyzna

Z nami od: 14-10-2012

Mam w styczniu przeprowadzidz sie do Doncaster,jestem budowlancem z zawodu,jak tam wyglada z praca,czy nie ma problemow,jacy sa ludzie mam na mysli mieszkancow,slyszalem ze panuje rasizm,ale to moga byc pogloski.Prosze o krotki opis jezeli ktos jest z tego rejonu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2012-10-14 20:53:21 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-10-14 20:43:38, Kazimierczak napisał(a):
Mam w styczniu przeprowadzidz sie do Doncaster,jestem budowlancem z zawodu,jak tam wyglada z praca,czy nie ma problemow,jacy sa ludzie mam na mysli mieszkancow,slyszalem ze panuje rasizm,ale to moga byc pogloski.Prosze o krotki opis jezeli ktos jest z tego rejonu.

Cytat:

2012-10-10 16:44:25, gregory61 napisał(a):
,zamieszklalem w Doncaster i robie w chwili obecnej wszystko zeby spowrotem zamieszkac w Londynie.To ze mieszkanie dostaniesz za 450f to pryszcz,jak stracisz prace to bedziesz chodzil od agencji do agencji i skomlal o jakiekolwiek zatrudnieie,ja rowniez nabralem sie na tanie mieszkania,jest tutaj poprostu wielkie szambo.Zycze powodzeia.

Mam nadzieje że po przeczytaniu tego postu nie będziesz miał do mnie pretensji że zamykam temat.
W końcu znasz dobrze autora no nie?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,