MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Radrix

Post #1 Ocena: 0

2011-08-14 19:09:13 (14 lat temu)

Radrix

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2010

witam szanowne grono forumowiczów.
jestem kierowca ciezarowki i natknalem sie ostatnio na opuszczony zarosniety dom.okna drzwi zarosniete bluszczem poodpadane rynny,widac ze dom wymaga powaznego remontu,nic nie wskazuje na to by dom ktos zamieszkiwał dzika trawa,gdy sprawdzałem nieruchomosc przez google maps(mapy/zdjecia kilka lat do tyłu)stan budynku caly czas dzicz.Zdziwiłem sie troche gdyz dom stoi miedzy bogatszymi domkami,squatters: ktos anonimowo ladnie opisal o co chodzi,skorzystam z jego rad tzn sprawdzic stan prawny w land registry problem w tym ze ten domek nie ma numeru,powoli z zona myslimy o zakupie nieruchomosci ktora wymagalaby naprawy-mam fach w reku mogłbym z mala pomoca wyremontowac wyzej wymieniony domek,sadze ze nie jest to własnosc cuncilu-pewnie nie dopuscili by do takiego stanu,wiec ktos prywatny jest włascicielem obok domu zaparkowany jest samochód ktory stoi tam od wielu latek stan auta jak domu(google maps),moje pytanko brzmi:
jak dojsc do tego kto jest włascicielem nieruchomosci skoro nie ma ani numeru ani nazwy domu,gdzie sie mam zgłosic? i czy cała te działanie squatters mogą doprowadzic do stania sie pełnoprawnym włascicielem posesji,wiem ze sa przewodniki itd sa w angielskim jezyku lub informacje raczej stare wiec lepiej pytac na swiezo. z gory dziekuje za zainteresowanie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ryhhug

Post #2 Ocena: 0

2011-08-14 21:06:49 (14 lat temu)

ryhhug

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2008

Jakos na nazwe Suatters najzwyczajniej w swiecie k.... mnie bierze.
Dla mnie to zwykle przestepstwo.
Wystarczy sobie jeszcze kilka programow na angielskiej tv sobie poogladac by zobaczyc jak to w rzeczywistosci wyglada. Glownie o Londyn chodzi.

Ludzie kupuja sobie dom/mieszkanie i w czasie remontu [pod ich nieobecnosc] ktos im sie na chatke wbija [grupa kilkunastu osob] i tyle.
Albo masz kupe kasy na prawnika i pozbycie sie tych ludzi albo mozesz placic mortgage za kogos a sam dalej placic wynajem.

Czy wy naprawde popieracie te praktyki?

Do góry stronyOffline

olmar2010

Post #3 Ocena: 0

2011-08-14 21:20:03 (14 lat temu)

olmar2010

Kobieta

Z nami od: 28-02-2011

Moze wlasciciel siedzi w wiezieniu...:)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-08-17 17:00:37 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

maciekliverpool

Post #5 Ocena: 0

2011-08-17 17:59:51 (14 lat temu)

maciekliverpool

Mężczyzna

Z nami od: 10-07-2011

Popełniłaś przestępstwo wchodząc na teren prywatnej posesji bez pozwolenia właściciela. Masz szczęście, że nikt cie akurat wtedy nie zobaczył, bo byś dawno już siedziała w więzieniu za włamanie. :)
Maciek.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,