2011-10-30 02:59:30, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Cytat:
2011-10-29 22:31:21, aina6666 napisał(a):
a jeśli mieszkam w mieszkaniu socjalnym ale umowa sporządzona jest na mojego partnera a ja (tylko i wyłącznie na mnie) chce kupić dom lub flat pod wynajem.To czy wtedy nadal mozemy mieszkac w domu socjalnym?
Cytat:
2011-10-29 23:08:11, aina6666 napisał(a):
no właśnie chce kupic za gotówkę. Jakis tarasowiec do remontu za 25-30 tys. funtów. Rodzice tutaj nie mieszkają. Dlatego ja chciałbym kupić a później szybko przepisać na rodziców. Tylko nie wiem czy to by przeszło
A mnie - szczerze powiem - strasznie wkurza fakt, ze ktos "zabiera" mozliwosc dla tych naprawde potrzebujacych, a ma kase na wlasne... :-Y

A pozniej pisze na forum, zadajac pytania w stylu " jak moge oszukac, zeby jak nawiecej zyskac i kilka srok zlapac za ogon". No sorry... ale to dokladnie tak wyglada. Jak moge pokombinowac, zeby dobrze na tym wyjsc, tu mieszkac, tam kupic, a potem szybciutko przepisac. Pozniej padnie pewnie pytanie " jak wynajmowac, zeby nie placic taxu od wynajmu " - dla mnie to po prostu nie tyle kradziez, oszustwo, ale zwykle k.....o :-Y:-Y:-Y

. Tyle jest matek/ojcow/ ludzi, ktorym naprawde sie w zyciu nie poukladalo i potrzebuja tej pomocy, chca wlasnego kąta i wreszcie spokoju....
Nie zebym personalnie do kogos - opisana sytuacja na tej stronie po prostu jest dla mnie nie do przyjecia i mozecie jechac sobie po mnie, ale mi sie to NIE PODOBA

.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Nie_z_tej_bajki</i> 30-10-2011 03:04 ]
dkladnie, jest zapewne duzo potrzebujacych ludzi a kombinatorzy zabieraja im dach nad glowa