Str 15 z 28 |
|
---|---|
Blamestorm | Post #1 Ocena: 0 2021-03-28 20:48:39 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A tu akurat dla Ciebie to duzy plus ze sama mozesz swoja nieruchomosc przedstawic, bo czasem jak agent zdjecia porobi to normalnie az zal. A wiadomo ze zainteresowanie zalezy od tego co sobie ludzie w domu na internecie ogladaja. Czasem jest jakies marne 5 zdjec. Natomiast nie wiem jak to jest z dodaniem takiej nieruchomosci na glownie portale sprzedazowe jak rightmove,zoopla czy onthemarket.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2021-03-28 23:45:32 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat: 2021-03-28 20:36:09, galadriel napisał(a): Ja tam bylam zobaczyc te domy, i wygladaja jak metalowe, dlatego mnie to tak zdziwilo, bo kompletnie nie pasuje do design. Ale jeszcze zapytam jakby co. Na zdjęciach wyglądają jak plastiki z szarym kolorem na zewnątrz. W opisie nieruchomości nie ma nic o tym z czego są okna. Co do agencji, to są agenci i agenci. Ja tam chwalę sobie agenta, przez którego kupiłam mieszkanie, a potem sprzedałam. Jak kupujący zrezygnował, to agent w ciągu kilku godzin zorganizował mi kilku oglądających na ten sam dzien i następny i mieliśmy ofertę 2 dni później. Nawet nie zmienili statusu nieruchomości na Rightmove, bo nie było potrzeby. Patrząc na ogłoszenia, od razu widać, kto korzysta z dobrego fotografa z profesjonalnym oświetleniem. Oczywiście mozna próbować sprzedawać samemu, ale trzeba mieć możliwość ogłoszenia nieruchomości. Wszystko zależy od klienta docelowego. Na te duże portale mozna dodać ogłoszenia przez firmy, które maja z nimi umowe, wiec trzeba i tak komuś zapłacić. Carpe diem.
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-03-28 23:56:52 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Te okna są plastikowe, zreszta to teraz najnowsza moda na mojej małej ulicy rozbudowywują się 3 domy i wszystkie zakładają szare. Do kamiennej elewacji chyba pasują bardziej niż białe
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-04-02 22:40:35 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
No I stalo sie. Znalalazlam dom. To znaczy na papierze znalalam. Ale przewertowalam internet dosc dokladnie I historie tego domu, wszystko wydaje sie ok.(pewnie I tak zrobie survey, nie znam sie na budynkach a kupuje solo wiec pewnie dobrze zeby expert sie przyjrzal) Wyslalam maila zeby zaklepac ogladanie. I teraz tak, jak mam to rozegrac? Podejrzewam ze oferte musze dac od razu przy ogladaniu bo domy znikaja po 1 dniu na stronie.
Dom jest wystawiony "offers in excess " I zupelnie nie wiem jaka dac oferte. Ktos cos potrafi poradzic? [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 02-04-2021 22:41 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2021-04-02 22:46:33 (4 lata temu) |
My nie wróżki. Nie znamy sytuacji lokalnej, ani cen. Tylko Ty możesz zdecydować czy chcesz kupić i za ile.
Nie ma sie co sugerować offers in excess, ciągle mozesz zaoferować mniej. Carpe diem.
|
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-04-02 22:48:09 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nie nie, chodzilo mo raczej o to ile sie w sytuacji offers in excess daje ponad cene podana. Czy sa jakies normy. Moze ktos tak kupowal z obecnych.
Google mowi, ze zwykle takie domu sprzedaja sie za 6.5% wiecej od danej ceny...tylko czy to w obecnym klimacie nadal aktualne. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 02-04-2021 22:51 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Richmond | Post #7 Ocena: 0 2021-04-02 23:00:12 (4 lata temu) |
Moi sąsiedzi wystawili kiedyś offers over i nie dostali żadnej oferty. To chyba nie jest popularne w Anglii.
Sugeruj sie tym, ile Ty chcesz zapłacić, a nie średnia z internetu. Carpe diem.
|
Blamestorm | Post #8 Ocena: 0 2021-04-02 23:10:13 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Dzieki Richmond przespie sie z tym moze pomoze
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Richmond | Post #9 Ocena: 0 2021-04-07 14:40:47 (4 lata temu) |
Szukamy nieruchomosci dla kolezanki w Surrey, Sussex itp. Glowne kryteria to cicho, ogrod i parking. Wynalazlysmy pare w ogloszeniach.
Kolezanka zadzwonila do jegnej agencji, a tam 12 ogladajacych na sobote. Wlasciciele spuscili z ceny z 375K na 350K i nagle chetni sie znalezli. Czuje, ze troche naslucham sie przy tym szukaniu. Ale przynajmniej mam w miare dobre rozeznanie roznych okolic, z czasow jak sama szukalam. Carpe diem.
|
Blamestorm | Post #10 Ocena: 0 2021-04-07 14:44:18 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja mam viewing na poniedzialek I ogladajacych jest juz w ten poniedzialek podobno 20. 😖 juz widze swoje malejace szanse...
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|