MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak wybrac stylistke paznokci ?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

annamusial

Post #1 Ocena: 0

2007-05-14 18:58 (18 lat temu)

annamusial

Z nami od: 14-05-2007

Witam, mam zamiar przedluzyc sobie paznokcie, czy mozecie mi poradzic co powinnam sprawdzic zanim udam sie do stylistki paznokci zeby nie narazic sie na zarazenie jakas choroba ( np,. grzybica) albo na strate pieniedzy za wizyte u tzw"profesjonalistki" z ogloszenia. mozecie mi poradzic jesli macie taki doswiadczenie. Piszce o swoich doswiadczeniach w Londynie. Pozdrawiam..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gabi72

Post #2 Ocena: 0

2007-05-14 21:56 (18 lat temu)

gabi72

Z nami od: 11-04-2007

Ja w Polsce przedłużałam kilka lat.Miałam zaufaną kosmetyczkę.Teraz po przyjeździe tutaj zdjęłam,bo nie znalazłam nikogo kto wzbudziłby moje zaufanie.Szczerze to szukałam wśród Polek.Tyle nasłuchałam się o niekompetencji Brytyjek i innych nacji.Ale też się zawiodłam.Na moje pytanie gdzie się szkoliłaś była odp.:na kursie miesięcznym,trzymiesięcznym itp.
Wiesz to nie tylko czystość ma znaczenie,ale też dobór materiału i technika wykonania.
mam tu znajomą kosmetyczkę-nie robi paznokci,ale może kogoś Ci poradzi jeśli chcesz.

Do góry stronyOffline

madziara81

Post #3 Ocena: 0

2007-06-22 20:55 (18 lat temu)

madziara81

Kobieta

Z nami od: 18-06-2007

A ja trafilam na super tipsiarza (bo to chlopak), robi tipsy w solarium, gdzie chodzilam. Kiedys jak czekalam na wolne lozko, przygladalam sie jego pracy, a ze w Polsce mialam tipsy, wiec wiem min o co chodzi, stwierdzilam, ze jes tbardzo dokladny. I sie nie mylilam!
*17/01/2007* *11/01/2010*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

angelkkaa

Post #4 Ocena: 0

2007-07-03 12:21 (18 lat temu)

angelkkaa

Z nami od: 03-07-2007

To prawda, obecnie na rynku mamy wiele pseudostylistek, ktore uczymy sie na podstawie zestawow i plyt kupionych na allegro...Nie zawsze oznacza to ,ze dziewczyny nie umieja robic..ale przewaznie tak jest... :( To,ze dziewczyna ukonczyla kurs takze nie oznacza ze jest dobra.. kursow i pseudokursow jest naprawde wiele.... Kolezanka wydala kupe kasy poszla na kurs i specjalnie zle ja uczyli ,bo czuli konkurencje, a pozniej sami ja ztrudnili i bez zadnych uprawnien miala popropwadzic kurs ... masakra.. po czym zostala wyzwana ,ze za dokladnie tlumaczy... JA szukalam kursu bardzo dlugoo..bylam nawet gotowa jechac na koniec polski... jak juz mam wydac pieniadze to wole wiedziec za co.. w zwiazku z czym przejrzalam wszystkie mozliwe fora i opinie, prenumeruje takze gazete dla profesjonalistow...wiem duzo naprawde.... jedna czesc kursu mam za soba teraz w sierpniu jade na druga i egzamin... Kurs robie u mistrzyni europy wiec jestem zadowolona. Wszelkie choroby i powiklania takze mamy na zajeciach,takze naprawde chwale sobie...Zaluje ,ze kurs musialam rozlozyc na razty ale niestety bnie mialam innej mozliwosci... Dlatego po 15 sierpnia zapraszam do mnie, wtedy wroce z Polski... i ruszam pelna pare by zdobyc zaufanie klientek :* Buzka dziewczyny, i zycze powodzenia w szukania dobrej stylistki ... Zanim do tak owej pojdziecie rdzilabym obejrzec jej prace a takze certyfikat...

Do góry stronyOffline

magba

Post #5 Ocena: 0

2007-07-03 12:50 (18 lat temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

bedąc jeszcze w polsce chodzilama do zakładu kosmetycznego -przedluzałam paznokcie metodą żelowa.Ale za 2 dni 1 pazurek mi odpad ,kolezanki mówiły ze za profesionalnie nie sa wykonane,byly bardzo grube a ja myslala ze ma tak być.Więc koleżanka umówiła mnie ze swoją koleżanka ,troszke miałam obawy ale widziałam jej prace na mojej koleżance i rzeczywiście były one zrobione bardziej profesionalnie ziż zrobiła mi to kosmetyczka.
Dowiedziałam sie ze Patrycja(kolezanka ,kolezanki) nie miała zadnego kursu ,dokształcała sie sama, paznokcie były jej pasja, nie miała zamiaru isc na kurs ,poniewaz nikt sie nie nauczy zakladania pazurków w 10 dni.To trzeba lubic i caly czas praktykować.
Puzniej już cały czas chodziłam do niej, miała bardzo duzo klijętek i nawet zaczeła pracować w zakladzie kosmetycznym jako kosmetyczka-bez zadnego kursu.
teraz jestem w Londynie i pazurki zakładam sobie sama - poniewaz pazurki to moja pasja.
:-D
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

roxana

Post #6 Ocena: 0

2007-07-03 13:17 (18 lat temu)

roxana

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2006

annamusial.....hmm ciekawe czy to tylko zbieg okolicznosci ze masz takie samo inie i nazwisko jak jedna z dziweczyn co sie oglaszaja ze robia ,,rewelacyjnie" paznokicie.
CAR VIP Specjalizujemy sie w naprawach blacharskich,lakierniczych i mechanicznych wszystkich marek samochodów.Posiadamy profesjonalnie wyposazony warsztat(kabina lakiernicza,rampa i wiele innych maszyn pomocniczych) BLACHARSTWO LAKIERNICTWO MECHANIKA

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #7 Ocena: 0

2007-07-03 14:06 (18 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Laski, przepraszam ale nie rozumiem. W kazdej dzielnicy jest salon i za pare groszy zrobia wam pazurki, oko itp tak jak chcecie i profesjonalnie itd, itp. Oczywiscie ze lepiej dac zarobic Polakowi ale ... paranoja
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

magba

Post #8 Ocena: 0

2007-07-03 14:06 (18 lat temu)

magba

Kobieta

jezeli juz sie zdecydujesz to musisz zwrócić uwage , aby kosmetyczka miała nowe pilniki, aby nie zaczeła prace od pilnika po poprzedniej klijędce.
.........Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi...............

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #9 Ocena: 0

2007-07-03 14:10 (18 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

i upewnij sie ze mlotek tez jest wysterylizowany, tak ze jak sie walniesz w glupi leb to nie dostaniesz zakazenia.

Zaparaszam do pasmanterii po duzy drewniany guzik i metr dobrej gumy

:-)

Przepraszam, ale nie moge, jak widze takie glupie posty
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

magba

Post #10 Ocena: 0

2007-07-03 14:11 (18 lat temu)

magba

Kobieta

ParaDox to nie jest tak jak wygląda- przewaznie tutaj taki zakład prowadza chinki .One robia to całkiem inaczej od naszych.
Wolą malować paznokcie ponieważ jest szybciej-przeciez tutaj ten narod cały czas sie śpieszy
A my Polki robimy duzo wolniej , i inna metodą.I oczywiście lepiej

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,