MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Krem przeciw świeceniu się twarzy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zepha1

Post #1 Ocena: 0

2012-06-20 09:14:30 (13 lat temu)

zepha1

Kobieta

Z nami od: 10-05-2012

Cytat:

2012-06-12 19:38:46, nuska napisał(a):
A ja zauwazylam w mojej pracy ze pielegniarki podbieraja krem E45 od babc i sie tym smaruja. Dziwilo mnie to. Fakt skore pielegniary maja super. Kupilam sloik i smaruje na noc ,krem smierdziel ale..po miesiacu zniknely mi przebarwienia,jakies wypryski,skore na twarzy mam jak 20 latka. A tu 40 na karku. Nie wiem jak na innych ale na mnie dziala super.Zaczelam smarowac szyje i dekold i naprawde widze duza poprawe.Daje na noc a rano skora jest miekka,nie swieci sie,jest lekko zarozowiona szczegolnie na policzkach. Wygladam na wypoczetą i swieżą. To tylko moja. opinia.

Ja może nie mam 40 ale też używam krem E45. Szczególnie po prysznicu miałam suchą skórę, rano za to była błyszcząca na twarzy:-( Kupiłam na spróbowanie e45 moisturising lotion i zadziałał dobrze. Mogę powiedzieć ,że na twarzy miałam też drobne "pajączki" i się zmniejszyły. Oprócz kremu, łykam też wit.A+E.
Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Alice32

Post #2 Ocena: 0

2012-07-18 01:46:03 (13 lat temu)

Alice32

Kobieta

Z nami od: 18-07-2012

Kremu żadnego przeciw świeceniu się nie znam, ale wypróbuj matujące toniki, na mnie zadziałały świetnie - ja lubię L'Oreala - taki niebieski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,