MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Metrosex

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 2 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

stokrotka1975

Post #1 Ocena: 0

2010-04-02 17:18:19 (15 lat temu)

stokrotka1975

Kobieta

Z nami od: 16-02-2010

Mój mąż uzywał loreal men expert hydra energetic dosyć długo. Był zadowolony bo krem dobrze nawilża ale ostatnio przerzucił sie na Myokine. Używa go drugi miesiac i zauważyłam ze zmarszczki mimiczne sa jakby bardziej wygładzone. Jezeli chodzi o perfumy to adwenture Amazonia Dawidoff. Ja uwielbiam ten zapach wiec mój mąż też musi :)
Jeżeli chodzi o ubiór to zakłada bez grymaszenia to co ja mu kupię :) Kilkanaście lat temu coś tam próbował przebakiwac, że to nie jego styl ale wszelkie oznaki buntu zostały zgniecione w zarodku. :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anmi

Post #2 Ocena: 0

2010-04-02 17:18:42 (15 lat temu)

anmi

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2007

Cytat:

2010-04-02 16:48:20, katarzyna85 napisał(a):
polecam Loreal mens expert cala game kremow..moj facet ich uzywa i jest bardzo z nich zadowolony
To fakt że są dobre :) nie jestem co prawda "metro" :-D ale myślę że o własną skórę powinno się dbać :-) ostatnio nawet zakupiłem sobie na próbę coś takiego

i raczej na pewno będę stosował ;) polecam

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

stokrotka1975

Post #3 Ocena: 0

2010-04-02 17:22:18 (15 lat temu)

stokrotka1975

Kobieta

Anmi te maseczki sa bardzo fajne, (tylko dwie druga i trzecia na obrazku moga uczulic). mój mąż raz spróbował tej niebieskiej i sciagaj ja po 2 minutach tak bardzo go buzia swedziała.

Do góry stronyOffline

anmi

Post #4 Ocena: 0

2010-04-02 17:25:55 (15 lat temu)

anmi

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2007

ja na razie wypróbowałem tą pierwszą ;) i jest spoko fajne uczucie, później kremik na mordkę i jak pupa niemowlaka :)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2010-04-02 17:35:20 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
Jeżeli chodzi o ubiór to zakłada bez grymaszenia to co ja mu kupię :) Kilkanaście lat temu coś tam próbował przebakiwac, że to nie jego styl ale wszelkie oznaki buntu zostały zgniecione w zarodku. :)

:-]:-]:-]
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2010-04-02 17:39:06 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no moze z tym brudem to przesada, niedogolony??
no może być, może nawet spoko wyglądać tak mi się wydaje, mydło facet musi mieć i go używać ale nie cały worek mydeł :>

Wg mnie normalny facet to czysty, jako tako ogarnięty trochę ładniejszy od diabła i jest git.
i tak paskuda i tak. :D
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

stokrotka1975

Post #7 Ocena: 0

2010-04-02 17:43:13 (15 lat temu)

stokrotka1975

Kobieta

hahahah krakn z tym niedogolonym to świeta racja, ja osobiscie uwielbiam facetów z jednodniowym zarostem, to dla mnie takie sexi :)

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #8 Ocena: 0

2010-04-02 18:30:09 (15 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2010-04-02 17:43:13, stokrotka1975 napisał(a):
hahahah krakn z tym niedogolonym to świeta racja, ja osobiscie uwielbiam facetów z jednodniowym zarostem, to dla mnie takie sexi :)

z jednodniowym oczywiscie ale nie daj Boze z kilku dniowym dla mnie to ochyda

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2010-04-02 19:00:59 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2010-04-02 14:57:42, Severance napisał(a):
Ta nowa moda przypomina mi, że świat w swojej historii przerabiał już mężczyzn (mniej lub bardziej) metroseksualnych. Poczynając od Starożytności (kult męskiego ciała i urody), poprzez schyłek Średniowiecza, aż do wybuchu Rewolucji Francuskiej; wyfiokowane-pudernice-w-pończochach z "motylkiem" na policzku! ;)

albo moze to nie kwestia mody a zwyczajnie gustu/stylu?
taka Jola Rutkowska he he i jej"nabytek",albo ta cala Jordan(Katie) i jej wybrancy...
przeciez oni pasuja do siebie jak ulal i zapewne sa przekonani o wlasnej atrakcyjnosci?
(a ich nasladowcy/fani ich w tym utwierdzaja! )

ja tam zostaje przy swoim typie "awanturniczo/przygodowym"

;)

wracajac do gustow,i co kogo kreci...
przypomniala mi sie akcja ratownicza po tragedii w Katowicach,kiedy zawalila sie ta hala targow
pamietam te relacje na zywo w telexpresie,we wszystkich stacjach,i zdjecia w gazetach,oraz wywiad z takim jednym ratownikiem medycznym,ktorego zdjecie ze strzykawka w zebach,kiedy pomagal kolejnemu poszkodowanemu ukazalo sie na pierwszych stronach gazet

zwykly facet-dokladnie brudny,zmeczony,zapewne przepocony
i co z tego?

Byl sto razy bardziej sexi niz ci wszyscy zniewiesciali modele szczerzacy nienaturalnie biale kly w sztucznym usmiechu w durnych gazetkach/teledyskach na bilboardach itd...

podsumowujac:
facet to ma byc facet;)

(edit:obrazek)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 02-04-2010 19:02 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #10 Ocena: 0

2010-04-02 20:20:39 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Kiedys w jakims temacie o wydatkach pisalam, ze moj Pan kosmetykow ma wiecej ode mnie:-]
Od zeszlego roku bardziej wczulam sie w role kobiety i juz go przegonilam:-]
Co nie zmienia faktu, ze jak wchodze do drogerii to najpierw szukam kosmetykow dla niego:-]
Mydla nie uzywa, zel do mycia twarzy, zel pod prysznic, kremy, maseczki, antyperspiranty, perfumy tirem mozna by wywozic:-]
Jako ciekawostke dodam, ze jest jedynym mezczyzna, ktorego znam, a ktory pilnikuje paznokcie po obcieciu:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,