|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-02-27 20:59:02 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agusia29 | Post #2 Ocena: 0 2010-02-27 21:03:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2009 Skąd: Southampton |
Witam
![]() [ Ostatnio edytowany przez: agusia29 27-02-2010 21:04 ] Szczęście zamyka się na bardzo mały kluczyk, który łatwo zgubić
|
Armada | Post #3 Ocena: 0 2010-02-27 21:10:08 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 03-02-2010 Skąd: London |
Miecia102 zaczne od pytania, gdzie tu w Anglii masz lato?
![]() Moze tam u Ciebie w Pool jest, tu w Londynie ciezko o prawdzie lato ![]() No ale wracajac do pytania, oprocz codziennego uzywania kremu do stop polecam Foot Mate- kupisz w kazdym 99p store. To taka tarka do stop, dziala naprawde fajnie. Uwaga! W Bootsie sprzedaja takie rowniez tyle ze za £10. |
kiss_me | Post #4 Ocena: 0 2010-02-27 21:13:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2010 Skąd: kidderminster |
peeling tez jest podstawa, a w szczegolnosci zwracamy uwage na piety, ja tez mam kosmetyki do stop z avonu, tam jest spory wybor takze kazdy znajdzie cos dla siebie, polecam tez kapiel do stop z tej firmy, kiedys uzywalam, i nie mam zastrzerzen. stopy byly potakiej kapieli wyjatkowo gladkie. co do wzorkow modnych w tym sezonie nie mam pojecia, ale dobrze sie sprawdza french, jest nie zawodny, i slicznie wyglada na stopach, i calkiem fajnie wyglada wzorek plamki na paznokciach. malujesz cale paznokcie wybranym lakierem, a potem dwoma innymi kolorami robisz z brzegu paznokcia np, po zewnetrznej stronie dwie skosne kreseczki, i rozciagasz igielka, na koniec posypujesz brokatem i jest fajny efekt. Wazne jest aby dobrze dobrac kolory, wtedy efekt jest najlepszy, a kreseczek nie robic za grubych. Wiem ze jezeli chodzi o kreseczki ladnie wygladaja rozciagniete kolory zolty i czerwony. daja efekt plomieni. Jako podklad dajemy jasniejszy kolor tak by plomienie byly wyraziste. Albo na podklad bialy kolor, a kreseczki rozciagamy czarno, rozowe - roz nie landrynkowy, a ciemniejszy.
raz anioł raz diablica, jedna twarz a dwa oblicza
|
Post #5 Ocena: 0 2010-02-27 21:21:01 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
kiss_me | Post #6 Ocena: 0 2010-02-27 21:29:10 (15 lat temu) |
mam nadzieje ze uda ci sie ten wzorek, zreszta nie jest naprawde trudny, ja potpatrzylam to u kosmetyczki, pokombinowalam w domu i wyszlo. Najwyzej pare razy zetrzesz lakier, popatrzysz jak lepiej wyglada, i wkoncu ci wyjdzie. Acha jak rozciagasz lakier igielka z kreseczek to robisz taka jedna kreseczke odrywasz i nastepna, wiesz jak wygladaja plomienie, to bedziesz wiedziala jak powinno to wygladac. Kreseczki maja sie stykac. A z tymi pietami to napewno pomoze ci peeling, zmiekczajacy krem to stop, i kapiel. Jak systematycznie bedziesz smarowac stopy, peeling dwa razy lub raz w tygodniu, i jeszce kapiel, to zanim zdazysz zalozyc klapeczki stopki beda bez zarzutu.
|
Post #7 Ocena: 0 2010-02-27 21:30:49 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kiss_me | Post #8 Ocena: 0 2010-02-27 21:35:21 (15 lat temu) |
nie wiem jak tutaj wygladaja te ceny, ale w polsce nie bylo az tak starsznie. A tutaj wydaje mi sie ze do 20 funtow maks. Nie koniecznie musi byc avon, moze byc inna firma, ja poprostu przyzwyczailam sie do niego, nie mam zastrzerzen, i bede go chwalic, ale przeciez nie tylko avon istnieje, i nie jest nie zastapiony kazdy ma swoje upodobania. Ale tak jak wspomnialam peeling i krem odpowiedni do naszych stop, aha i zapomnialam najwazniejszego moja kosmetyczka w polsce polecala na suche zniszczone piety jedwab do wlosow np. biosilk. Tutaj tez napewno sie znajdzie nie jest drogi, wystarczy jedna kropla, a efekt czuc mometalnie
|
Post #9 Ocena: 0 2010-02-27 21:38:29 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kiss_me | Post #10 Ocena: 0 2010-02-27 21:42:16 (15 lat temu) |
albo po wewnetrznej stronie paznokcia albo zewnetrzenej, ja przyzwyczailam sie do zewnetrznej strony na skos z brzegu paznokcia, ale mozna tez przez cala dlugosc paznokcia po zewnetrznej stronie. To naprawde nie jest straszne kilka prob i wychodzi. A ceny kosmetykow nie sa straszne do 2 funtow max za peeling i dodatkowo do 2 za krem, na pewno sa i tansze i drozsaze, ale to juz jak kto woli
|