MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2009-07-30 13:23:15 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

dla mnie też botoksowe usta są bez sensu, co innego gdy kobieta ma duże usta (np dziewczyny z ameryki południowej) ale współgrają z budową i kształtem twarzy, a co innego takie właśnie kaczory.

nasza koleżanka sobie zrobiła, biust i usta, biust w jej przypadku był potrzebny, usta za pierwszym razem delikatnie niezauważalnie i było Ok, za drugim razem usta zrobiły się brzydkie :/ za mała główka za duże usta.

Na szczęście Beacie udało mi się wyperswadować takie "upiększanie"
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

anna69

Post #2 Ocena: 0

2009-07-30 13:26:18 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-07-30 13:16:31, Libbii napisał(a):

A to, że operacje plastyczne, tak jak tatuaże są uzależniające, to już dawno stwierdzono. Skoro ktoś się raz zdecydował, to znaczy, że się nie akceptuje i zawsze będzie chciał coś zmieniać...

Tu sie nie do konca z toba zgodze....ja mialam potwornego naczyniaka jako dziecko... zszedl na ucho i wygladalm jak wielka bardzo szpecaca narosnieta blizna..pierwsza operacja na usuniecie mialm majac 9 lat...to lekaze zdecydowali ze to wystarczy...i nie zgarazalo to mojemu zyciu w zaden sposob...

ale jak mialm lat 17 to zaczela mi coraz bardziej dokuczc pozostalosc, blizny i jeszce troche narosli za uchem przez co ucho dos bardzo odstajace...i wyblagalm tate o operacje palstyczna na to ucho...(bylo to wg wielu ludzi moje widzimisie, ze tego wcale nie wudac ze to ja sie czepiam, ze sie przygladam za bardzo sobie, ze jak raz zaczne to juz zawsze bedzie mi sie cos niepodobalo, ze jestem nienormalna ze zaczyma operacje plastyczne w tym wieku itp)....
i teraz po tych kilku juz ladnych latach odczuwam wiekszy komfort psychiczny, nie zaslaniam ucha wlosami...nosze kitki i jest mi z tym dobrze...mam wiele niedosjkonalosci, przydalby mi sie liposucja itp..ale nie chce tego...nie chce wiecej operacji plastycznych nie potrzebuje ich...ale tamta byla mi potrzbena zeby norlamnie funkcjonnowac wg mnie...
moi znajomi nawet nie zauwazyli ze cos zrobilam(tylko oczywiscie jak sie przyjzeli, nie na 1 rzut oka), nie uwalai ze bylo to konieczne, ale to siedzilo tak gleboko we mnie ze musialm to zrobic...

i juz jest ok:-)....

takze ja uwazam ze wszytko jest dla ludzi, ale we wszytkim trzeb miec umiar...

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2009-07-30 13:31:23 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Libbii

Post #4 Ocena: 0

2009-07-30 13:31:57 (16 lat temu)

Libbii

Kobieta

Z nami od: 17-03-2009

Ale wydaje mi się, że w Twoim przypadku to trochę inna sprawa, bo mimo wszystko usuwałaś blizny. A ja pisałam o przypadkach, gdy taka kobieta jak ta z tematu, zaczyna kombinować tylko dlatego, że zaczyna się starzeć... Dla mnie to duża różnica :-D

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-07-30 13:37:47 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2009-07-30 13:42:48 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2009-07-30 13:31:23, grazia1102 napisał(a):
Cytat:

2009-07-30 13:23:15, krakn napisał(a):
dla mnie też botoksowe usta są bez sensu, co innego gdy kobieta ma duże usta (np dziewczyny z ameryki południowej) ale współgrają z budową i kształtem twarzy, a co innego takie właśnie kaczory.

nasza koleżanka sobie zrobiła, biust i usta, biust w jej przypadku był potrzebny, usta za pierwszym razem delikatnie niezauważalnie i było Ok, za drugim razem usta zrobiły się brzydkie :/ za mała główka za duże usta.

Na szczęście Beacie udało mi się wyperswadować takie "upiększanie"

Twoja Beatka nie musi sie upiekszac bo wyglada super! :-]:-]
Ale moje pytanko dotyczy tej Twojej kolezanki, tzn gdzie robila sobie te operacje? Tutaj czy w Polsce?

tutaj w UK

anna69 co innego naprawa czegoś po wypadku czy chorobie a co innego "upiększanie" na siłę bo wychodzą właśnie takie jak na pierwszym zdjęciu

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-07-30 13:45:27 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #8 Ocena: 0

2009-07-30 13:50:10 (16 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Wszyscy mamy jakies niedoskonalosci, jedni mniej inni wiecej. Zrozumiala jest dla mnie operacja usuwajaca blizny czy drobna korekta nosa jesli ma to diametralnie wplynac na nasze samopoczucie i pomoc pozbyc sie kompleksow.
Ciezko jest mi natomiast zrozumiec, gdy kobieta o takiej urodzie (bo z tym sie chyba ciezko niezgodzic)doprowadza sie do takiego wygladu w imie poprawienia swojej urody.
Przykre, tym bardziej ze jak ktos juz wspomnial botoks paralizuje miesnie, wiec kto chce wstrzykiwac sobie takie cholerstwo w usta :-o
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Milusia

Post #9 Ocena: 0

2009-07-30 13:52:07 (16 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Cytat:

2009-07-30 13:45:27, grazia1102 napisał(a):
A znasz wiecej szczegolow? cena itd

Grazia ty mnie nie denerwuj :-Y

U Ciebie nic nie trzeba poprawiac:-W
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

krakn

Post #10 Ocena: 0

2009-07-30 13:53:11 (16 lat temu)

krakn

Mężczyzna

praktycznie biustu nie miała tera ma z tego co "widze" A
cena z tego co pamiętam około 3000 funtów, po około 1,5 roku poprawiała wstrzykniecie płynu (bo jest to metoda wstrzykiwania a nie wstawiania implantu)w biust cena około 2500

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,