MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Depilacja woskiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

roksana82

Post #1 Ocena: 0

2009-06-07 20:26:19 (16 lat temu)

roksana82

Kobieta

Z nami od: 15-09-2008

a czy moze mi ktos napisac jak jest z tym kremem do depilacji? jak dlugo po jego zastosowaniu nogi sa gladkie? czy tez po dluzszym stosowaniu wlosow jest mniej i sa slabsze?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2009-06-07 21:40:53 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

meggi1

Post #3 Ocena: 0

2009-06-08 15:40:50 (16 lat temu)

meggi1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2008

no tak depilatory........nie nigdy wiecej mam kupilam nawet ten z wkladka chlodzaca myslalam ze bedzie mniej bolalo eeeeeee gdzie tam zwariowac mozna nie chce nigdy wiecej.kupilam golarke elektryczna i teraz bez bolu gole nogi polecam naprawde.

Do góry stronyOffline

roksana82

Post #4 Ocena: 0

2009-06-08 18:53:45 (16 lat temu)

roksana82

Kobieta

tez mam depilator-uzylam ze dwa razy i tez dziekuje za taka przyjemnosc:-| boli jak diabli:-[
do tej pory uzywalam wlasnie maszynki do golenia (tyle ze zwyklej).wiadomo-bezbolesnie sie to odbywalo, tyle ze efekt krotkotrwaly:-[
dlatego tez sprobowalam wosku-i tak jak pislaam we wczesniejszym poscie-wszystko ok, gdyby nie te wrastajace wloski i podraznienie.
jestem teraz ciekawa co z tym kremem? i czy po dluzszym stosowaniu wosku wloski nadal wrastaja?naprawde staja sie slabsze i jest ich mniej?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

moniunia

Post #5 Ocena: 0

2009-06-08 19:21:34 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

Mnie tam depilatorem nie boli. Pierwszy raz jak użyłam to czułam lekkie szczypanie ale teraz już nic. Włosów na nogach dzięki regularnemu stosowaniu prawie już nie mam:-D
Co do kremów to włosy będą po nich odrastać normalnie, bo krem wypala je z wierzchu, a cebulka włosa jest nie ruszana. Do tego kremy takie depilują nie równo tzn zostają miejscami kępki włosów. Jak ktoś ma delikatną skórę to występują podrażnienia i nieprzyjemne pieczenie. Użyłam tego raz w życiu i o ten raz za dużo. Myślałam,że nie zniosę tego okrutnego pieczenia i nogi miałam całe w krostach przez jakieś 3 dni... Środek lata. upał no i długie spodnie na d... bo jak by mnie ktoś z takim czymś na nogach zobaczyła to masakra, pewnie by pomyśleli że jestem jakaś trędowata...:-?

Do góry stronyOffline

zaneta123454

Post #6 Ocena: 0

2009-06-08 19:30:49 (16 lat temu)

zaneta123454

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 27-04-2009

Cytat:

2009-06-08 18:53:45, roksana82 napisał(a):
tez mam depilator-uzylam ze dwa razy i tez dziekuje za taka przyjemnosc:-| boli jak diabli:-[
do tej pory uzywalam wlasnie maszynki do golenia (tyle ze zwyklej).wiadomo-bezbolesnie sie to odbywalo, tyle ze efekt krotkotrwaly:-[
dlatego tez sprobowalam wosku-i tak jak pislaam we wczesniejszym poscie-wszystko ok, gdyby nie te wrastajace wloski i podraznienie.
jestem teraz ciekawa co z tym kremem? i czy po dluzszym stosowaniu wosku wloski nadal wrastaja?naprawde staja sie slabsze i jest ich mniej?

Z tymi kremami to jest roznie. Mowia, ze krem depiluje je razem z cebulkami, ale to nie dokonca prawda. Oslabia wlosy i lamie tuz przy skorze, ale cebulki zostaja. Wloski szybko odrastaja, sa troche(ale tylko troche slabsze). Ja uzywam depilatora i przez dluuugi czas mialam podrazniona skore po kazdej depilacji, ale wytrwalam, postanowilam nie siegac po nozyki. Teraz jest ok, powiem wiecej prawie nie mam co depilowac i wystarczy jak raz w miesiacu sie musne depilatorem:-] Pewnie duzo zalezy od rodzaju owlosienia, ja zawsze mialam niewielkie,a w dodatku jasne:-]
..Bee alive..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2009-06-08 20:33:53 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zaneta123454

Post #8 Ocena: 0

2009-06-08 20:38:18 (16 lat temu)

zaneta123454

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 27-04-2009

Cytat:

2009-06-08 20:33:53, Bestia napisał(a):
No tak,a depilacja woskiem pewnie nie boli. Rany pamietam jak cierpialam, ale wytrwalam. Twardziel ze mnie. Ale to pewnie zalezy od owlosienia:-].

A na poczatku nie bylo lekko:-]:-]:-] Ja spiewalam glosno, zeby bol zagluszyc:-]:-]:-] Pamietam zupelnie pierwsze kontakty z depilatorem, jak dawalam rade spiewac i depilowac tylko jedna noge:-]:-]:-]Druga na drugi dzien:-]:-]:-] A teraz szybko, trwale i bezbolesnie:-]
..Bee alive..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

roksana82

Post #9 Ocena: 0

2009-06-08 20:48:08 (16 lat temu)

roksana82

Kobieta

oj woskiem boli-nikt nie mowi ze nie, ale idzie to szybko i jak dla mnie jest to bardziej do zniesienia niz depilator.
po tym co napisalyscie dam sobie jednak spokoj z tymi kremami... trzeba sie zawziąć i poprobowac z tym woskiem.
dzieki kobitki za wasze porady:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Libbii

Post #10 Ocena: 0

2009-06-08 21:39:57 (16 lat temu)

Libbii

Kobieta

Z nami od: 17-03-2009

Ostatnio widziałam reklamę depilatora, który można używać pod wodą. Myślę, że ciepła woda na pewno zmniejszyłaby ból. Muszę męża naciągnąć na imieniny :D

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,