MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spray tan,nie solarium.

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

meggi1

Post #1 Ocena: 0

2009-05-29 20:13:43 (16 lat temu)

meggi1

Kobieta

Z nami od: 29-09-2008

czesc dziewczyny czy ktoras z was probowala sprayu opalajacego?czy mozecie cos wiecej o tym powiedziec jak dlugo sie trzyma,czy sa plamy po myciach jakie ceny tu w uk,aha i jak to sie robi czy ja wchodze do kabiny z kims kto mnie pryska tym plynem a moze pryska jakas maszyna a moze ja sama prosze napiszcie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

yandce

Post #2 Ocena: 0

2009-05-29 20:23:29 (16 lat temu)

yandce

Mężczyzna

Z nami od: 17-08-2008

heh nie jestem dziewczyna ale pracuje z kilkoma i co sie naslucham o tych waszych sprajowaniach, make upach itp...
Ceny to ok 25 zalezy od miejsca, przewaznie sa kabiny, do ktorej wchodzisz sama ale czasem sie zdarza, ze ktos bedzie cie sprayowal mala sprezarka (fajowa praca ;-)). W/g nie jest to zbyt trwaly zabieg do ok 5u dni (chyba, ze nie bedziesz sie kompac ;-)), czasem bardzo zabawnie wygladaja dlonie jak za duzo zostana spryskane heh.
mam nadzieje, ze przyda Ci sie moje info 8-)

Do góry stronyOffline

moniunia

Post #3 Ocena: 0

2009-05-29 20:42:08 (16 lat temu)

moniunia

Kobieta

Z nami od: 16-02-2008

To jest samoopalacz więc trzyma się kilka dni a potem schodzi nierównomiernie i wygląda się jakby się było brudnym, co zresztą typowe dla samoopalacza. Znajoma była, wyglądała ładnie przez jakieś 3 dni, a potem... masakra...

Do góry stronyOffline

Awa

Post #4 Ocena: 0

2009-05-29 23:18:10 (16 lat temu)

Awa

Z nami od: 02-08-2006

Idz do renomowanego salonu w ktorym sa automatyczne kabiny. Cena od 15 do 20 funtow. Zostaniesz zapytana, czy chcesz I, II czy III stopien natezenia, bo tak nastawia maszyne. Najlepiej wyglada stopien I, najjasniejszy. Nie ignoruj krotkiego instruktazowego filmu, w ktorym wyjasnia, w jaki sposob uniknac np plam na rekach. Salon powinien zapewnic papierowa bielizne, czepek na wlosy itp. Oczywiscie skora musi byc w miare dobrej kondycji i nie przesuszona. Dlatego polecam I stopien, bo jasnieje naturalnie i bez niespodzianek kolorystycznych, poza tym wygladam jak czlowiek, a nie pomarancza. U mnie trwala okolo 7 dni.
Nie polecam uslug u kosmetyczek, ktore uzywaja tzw. 'spray gun', bo jeszcze nie znalazlam takowej, ani w Polsce, ani w Anglii, z ktora porozumialabym sie na temat definicji 'naturalny odcien' tudziez 'rownomiernie prosze'.

Awa

Do góry stronyOffline

madagaskar3

Post #5 Ocena: 0

2009-05-30 00:08:58 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Ostatnio ogladalam program w telewizji na ten temat,poprzedniczka ma racje,ja dodam,ze nie poleca sie przy takiej opaleniznie.bardzo jasnych ubran,poniewaz moze brudzic...
Jak dobrze ,ze mam sniada karnacje,juz jestem naturalnie brazowa, a pogoda dopisuje;-)
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,