MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mikrodembrazja

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2009-03-04 15:06:37 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

osinka17

Post #2 Ocena: 0

2009-03-04 17:06:36 (16 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

Cytat:

2009-03-04 15:06:37, Andziula napisał(a):
A czy taki zabieg jest trudny do wykonania w domu? pytam bo nigdy nie robilam ,wiem ze bedzie dolaczona instrukcja ale jak by ktos wytlumaczyl tak na chlopski rozum to bylabym wdzieczna:-D;-)

i mi, i mi :-)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

KINGMASTERKA

Post #3 Ocena: 0

2009-03-04 17:15:18 (16 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

ze swojej strony moge tylko napisać ,ze w zestawie Vichy mialam piling ,ale taki z kryształkami ,ktory najpierw trzeba bylo uzyć ,potem jesli nie pomyliłam kolejnosc ,po wmasowaniu pilingu i splukaniu go z twarzy uzywa sie krem na bazie kwasu salicylowego ,po paru minutach dzialania jego ,zmywamy krem i pryskamy twarz woda termalna celem zlagodzenia cery i dajemy na koniec specjalny krem ..

..zabieg bardzo prosty ,polecam maszynkę do masazu firmy RoC ,bardzo dobra do robienia wlasnie takiego pilingu ..

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2009-03-04 17:24:59 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2009-03-04 17:37:33 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

no wlasnie to ciekawe ze ten zabieg w domu jest taki prosty a u kosmetyczki to trwa ponad godzine;i gdzie w tym zestawie jest ten psrtykajacy prad na koniec zabiegu?wydaje mi sie ze najlepiej to zrobic u profesjonalisty a juz najlepiej w Polsce na urlopie-mikrodermabrazji nie trzeba powtarzac jak eksfoliacji[kwasy]kilka razy-no chyba ze to indywidualna sprawa,kazdy ma inna cere;...na leczenie wypryskow ,blizn to chyba najlepsza jest eksfoliacja - zabiegi sie powtarza ,nie wolno sie opalac efekt po jakims miesiacu-cera jak z porcelany,gejsza,livtylor we wladcy...mikrodermabrazja -wykonana w gabinecie oczywiscie-to taki ,,zastrzyk energii,,[nie doslownie zastrzyk] dla zmeczonej cery;jak ktos np jest co 3,4 m-ce w polsce zawsze warto to sobie zafundowac-skora odzywa chocbys nie wiem ile palila papierochow dziennie;a jak przy zastrzykach jestesmy to dla tych co maja pierwsze zmarszczki,tudziez inne oznaki uplywajacego czasu-mezoterapia,podobno najlepiej wykonywac w gabinetach dermatologa

no a w domu to pozostaja nam maseczki,i zdrowa zywnosc bogata w antyoksydanty
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-03-04 17:42:58 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

KINGMASTERKA

Post #7 Ocena: 0

2009-03-04 19:39:24 (16 lat temu)

KINGMASTERKA

Kobieta

Z nami od: 22-09-2008

..a mi się wydaje również ,że każdy zna swoje mozliwości i zasoby pieniężne i wie na co może sobi pozwolić..myslę równiez ,że nawet te domowe sposoby są także dobre,można je stostować za to czesciej i wtedy zapewne tez efekt bedzie gwarantowany ..

..pamietam ,że swego czasu kupowałam maseczki ,ktore stosowały kosmtyczki w swoich salonach..fakt ,że przyjemnie byloby polezeć i niech tam ktos gania nad moja twarzyczka ale jesli mogę kupic sobie maseczkę i w cenie jednego zabiegu w salonie mogę sprawic sobie kilka maseczek w domu ,to jednak wybiorę to drugie..

..poza tym rozumiem kobiety ,ktore maja małe dzieci ,im jest ciezej wyrwać sie do kosmetyczki a rowniez ich mentalnosc jest taka ,ze wieksza czesc pieniazkow pchaja w swoje malenstwa dlatego mniej mysla o sobie i swoich potrzebach ..

..moze kiedys panowie wpadna na taki pomysl i sami zafunduja swoim paniom jakis kilkugodzinny wieczor w SPA..

..ACH marzenie scietej glowy..:-[:-[:-[

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2009-03-04 20:55:17 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

osinka17

Post #9 Ocena: 0

2009-03-04 22:43:15 (16 lat temu)

osinka17

Kobieta

Z nami od: 16-12-2008

Andziula, kupiłaś zestaw Vichy??

(to i ja kupuję), bo w Avon w ostatnich 3 katalogach nic nie ma...
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

chinczyk

Post #10 Ocena: 0

2009-03-05 12:53:23 (16 lat temu)

chinczyk

Mężczyzna

Z nami od: 09-07-2008

czym "to" sie rozni od peelingu np. st.ives?

yyy

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,