Str 6 z 10 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
ewelaa |
Post #1 Ocena: 0 2007-12-13 23:28 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 |
witam!wlasnie wczoraj czytalam ostatnie posty odnosnie kalogenu...,no i czasu mi nie starczylo zeby odpisac.(jak zwykle pisze po nocy,ale niestety tylko wtedy moge..)
Otoz,zdecydowanie jestem za naturalnymi zabiegami i kosmetykami ktore w naszym wieku nie powinny wyprzedzac nasze marzenia,bo czasem mozemy sie rozczarowac ,a pozniej mozemy bardzo zalowac.....
byc moze dla wszystkich to malo zrozumiale,ale jestem zdania ze kalogen moze jeszcze poczekac....lub ...
Zmarszczki pokazuja i odzwierciedlaja duzo ,jasne ze i nawet przebyte orgazmy,(o ile je sie ma ...)Patrzac czasem na siebie dochodze do wniosku i mowie sobie( Kobito ,narazie nie jest tak zle,teraz naturalne i zdrowe kombinacje .....a laleczki plaskiowe,gumowe itp to jeszcze daleko od ciebie.....(no chyba ze depresja juz tak blisko..!!)ha   co nie ? zgadzam sie z wypowiedziami ewymik.pozdrawiam
acha zaczelam gryzc marchewke,wypedzam gosci!!!!
a tak naprawde to moich przyjaciol!
chyba wiecie o czym pisze??
|

|
 |
|
|
Pluszowa |
Post #2 Ocena: 0 2007-12-14 00:11 (17 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Rzeczywiście za wcześnie zaczyna się stosować kosmetyki z kolagenem. Czasami jednak jest tak, że mając 20-kilka lat i widząc pierwszą zmarszczkę zaczynamy panikować. U mnie było podobnie tylko że z pierwszym siwym włosem
Na cerę polecam zdrową dietę oraz witaminy A i E oraz C ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Kremy również są bardzo ważne szczególnie teraz, przy chlorowanej wodzie i dużym zanieczyszczeniu powietrza. Powtórzę jednak to co napisały inne forumowiczki - wybierając krem nie wolno sugerować się tym co pisze na opakowaniu. Jeśli produkt zalecany jest od 30 roku życia najlepiej stosować go po 35.
I jeszcze jedno. Najlepiej zrobić test na zawartość lipidów w skórze, który sprawdza również poziom jej nawilżenia, dzięki czemu będzie można wybrać najlepszy dla nas produkt. Nie sugerujmy się tylko dobrze znanymi nam typami cery (sucha, mieszana itd.). Nie zawsze odpowiada to bowiem wymaganiom naszej skóry.
Pozdrawiam  No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|

|

|
|
invisible |
Post #3 Ocena: 0 2007-12-14 13:46 (17 lat temu) |
Z nami od: 10-06-2007 |
tak ,tak czekajcie dziewczyny.Jak ze wszystkim trzeba zapobiegac,anie leczyc.To tak jak z chorobami,zebami itp.jesli juz masz chorobe czasami trzeba ja leczyci dlugo,czasami nie ma szan na wyleczenie,jesli masz dziury w zebach,pruchnice ,to tez juz trzeba leczyc.A NIE MOZNA BYLO TEMU ZAPOBIEC,OCZYWISCIE ,ZE TAK.TRZEBA DOBRZE SIE ODRZYWIAC,UPRAWIAC SPORT,DUZO ODPOCZYWAC,MYC CZESTO ZEBY ITP.Tak samo jest ze zmarszczkami jesli juz jemasz to na nic ci dobre kremy,botoxy itp.ONE JUZ NIE ZNIKNOM.Dlaczego chinczycy ci starzy,zyjapo tyle lat,to nie zadna tajemnica chinskiej medycyny.dawno temu w Chinach lekarza trzymano na etacie do momentu ,kiedy pacjenci byli zdrowi.Wmomencie kiedy zaczynali chorowac,medyka zwalniano.Lekarzmilarobic wszystko ,aby utrztmywac ludzi w dobrej kondycju,czyli zapobiegac chorobom.Dlaczego mowi sie teraz tak duzo o profilatyce,zapobieganiu.Nie ma dymu bez ognia,a ognia bez zapalek.......to jest lancucuch.Jak dbasz o cialo,masz na starosc nagrode.Ewamik,a ty przezywaj teraz orgazmy ,dopukimozesz,bo na straosc zepene nikt juz na ciebie nie spojrzy
|

|
 |
|
ewamik |
Post #4 Ocena: 0 2007-12-14 15:12 (17 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London |
Cytat:
2007-12-14 13:46, invisible napisał(a):
tak ,tak czekajcie dziewczyny.Jak ze wszystkim trzeba zapobiegac,anie leczyc.To tak jak z chorobami,zebami itp.jesli juz masz chorobe czasami trzeba ja leczyci dlugo,czasami nie ma szan na wyleczenie,jesli masz dziury w zebach,pruchnice ,to tez juz trzeba leczyc.A NIE MOZNA BYLO TEMU ZAPOBIEC,OCZYWISCIE ,ZE TAK.TRZEBA DOBRZE SIE ODRZYWIAC,UPRAWIAC SPORT,DUZO ODPOCZYWAC,MYC CZESTO ZEBY ITP.Tak samo jest ze zmarszczkami jesli juz jemasz to na nic ci dobre kremy,botoxy itp.ONE JUZ NIE ZNIKNOM.Dlaczego chinczycy ci starzy,zyjapo tyle lat,to nie zadna tajemnica chinskiej medycyny.dawno temu w Chinach lekarza trzymano na etacie do momentu ,kiedy pacjenci byli zdrowi.Wmomencie kiedy zaczynali chorowac,medyka zwalniano.Lekarzmilarobic wszystko ,aby utrztmywac ludzi w dobrej kondycju,czyli zapobiegac chorobom.Dlaczego mowi sie teraz tak duzo o profilatyce,zapobieganiu.Nie ma dymu bez ognia,a ognia bez zapalek.......to jest lancucuch.Jak dbasz o cialo,masz na starosc nagrode.Ewamik,a ty przezywaj teraz orgazmy ,dopukimozesz,bo na straosc zepene nikt juz na ciebie nie spojrzy
Oj ciężko czyta sie Twoje pisemko.Musze chyba jeszcze pare razy przeczytac co Ty tam masz mądrego do powiedzenia.
Jesli ja powiedziałabym mojej bratowej(ukonczyła 3-letnia szkołe kosmetyczną w USA),że już teraz uzywam kolagen,to chyba by mnie wyśmiała.Jesli dobrze rozumiem,że jak najwczesniej trzeba zapobiegac zmarszczkom,to może ja już mojej 6-letniej córce zacznę wcierać kolagen w buzię.Przeciez tez będzie kiedyś mieć zmarszczki,prawda? Zaczne juz teraz zapobiegać.
Cos tam pisałas o zębach ale nie umiem tego przytoczyc,jakoś takim językiem...Chyba długo tu jesteś i zapomniałas polskiego.
O moje orgazmy to się nie martw.Moge się nimi i z Toba podzielić.Ty martw sie o swoja buzie,bo moze ja masz ale z orgazmami...cieniutko.
zalezy mi tylko na mężu i to jemu podobam się i nie musze podobac sie innym panom ,ani nie oczekuje orgazmów od innych.
Żebyc wiedziała jakiego mam męża....Jezu,kiedy on z pracy w koncu wróci...grrrrrr...
|

|
 |
|
ewamik |
Post #5 Ocena: 0 2007-12-14 15:31 (17 lat temu) |
Apropo,a co ma sport i odpoczynek do zębów? Chyba chodzi Ci o dyscyplinę typu żucia gumy.A odpoczynek,gdy juz się ta gumę wyżuje(dobrze napisałam?)
Oj dziewczny,zejdźmy juz z tego tematu,bo mnie kolagen zaleje.
czy używacie anykoncepcji? Chodzi mi o to,czy miałyście jakies skutki uboczne.Ja rok temu miałam plastry evra i tylko 3 mies wytrzymałam.
Było mi niedobrze,wymiotowałam,zawroty głowy i przytyłam 4kg w ciągu 3tyg.
Teraz jade do Polski i ide do lekarza.Mówił,ze mnie zbada ginekologicznie,badanie krwi,moczu,tarczycy i na tj podstawie przepisze tabletki.Mój mąz jednak nie chce,bo boi się,ze znowu bede miała te dolegliwości.
A jak to sie mma tu w Anglii? Tez robia takie badania?
|

|
 |
|
|
Lirienne |
Post #6 Ocena: 0 2008-01-02 23:17 (17 lat temu) |
Z nami od: 19-11-2007 Skąd: Londyn |
W związku ze zbliżającą się zimą (wybieram się na miesiąc do Polski i mam zamiar spędzić ten urlop na nartach ) - jaki krem najlepiej używać na duże mrozy? Do tej pory stosowałam jedynie zwykły Nivea, który natłuszczał skórę, a który nie spisywał się zbyt dobrze przy dłuższym pobycie na mrozie... There's so many different worlds, so many different suns... and we have just one world, but we live in different ones
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2008-01-17 12:03 (17 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
squirrel |
Post #8 Ocena: 0 2008-01-17 21:58 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2007 |
Kobietki! Mam problem z cera, jest mieszana i strasznie trudno jest mi dobrac kosmetyki, po uzyciu kremu do skory tlustej mialam tak wysuszona cere ze nie moglam sobie z nia pozniej poradzic, po innych kremach swiecilam jak :zarowka:jestem bezradna, wiem ze powinnam pojsc do kosmetyczki ale naprawde nie mam czsu, prosze o porade???!!!
|

|
 |
|
ewamik |
Post #9 Ocena: 0 2008-01-17 23:50 (17 lat temu) |
mam podobny problem.Teraz gdy byłam w Polsce,to poszłam do kosmetyczki.Również mam mieszana cere ale nos mi sie łuszczy więc nawet mam skłonnośc do suchej cery.Szczególnie zima gdy przebywamy w klimatyzowanych pomieszczeniach.
Kosmetyczka w Polsce robiła mi zabiegi na twarz kosmetykami firmy THALGO,naprawde rewelacja.Mój mąż ma cere tłusta ale wrażliwą i jemu tez robiła.U niego to róznica jest ogromna,naprawde twarz czysta,taka estetyczna.
Mi kosmetyczka powiedziała,bym uzywała kosmetyków do cery suchej albo ze skłonnościa do przesuszania się.
Nie uwiezycie jaka piekna twarz ona miała,dosłownie rewelacja!!!
delikatna,taka mięciutka,gładziutka.Fakt miała takie tyci tyci zmarszczki pod oczami ale to dodawało jej uroku.Ale nie były to jakies rowy ale delikatniutkie zmarszczki mimiczne.
Pytałam jakich kosmetyków używa i ona powiedziła mi,ze własnie THALGO.Tam jest kilka tych serii,dla zainteresowanych moge powiedziec co i jak.Fakt faktem kosmetyki sa drogie,bo francuskie z algami i mnerałami z morza.Ja jescze nie kupiłam nic,ani kremu ani maseczki czy pellingu.Troszke to drogie ale może w wakacje sobie kupię.Nie wiem czy tu sa w sprzedaży.
Cos ciekawego mi powiedziała kosmetyczka.Jeśli mleczkiem zmywamy twarz,to nalezy póxniej twarz przemyc jeszcze woda,a następnie wklepac tonik.To dlatego,że mleczko może zatykac pory,jest tłuste i przez to mogą pojawiac sie nieproszeni goście.Sama zaczęłam tak robić.
Na noc stosuje krem tłusty nawilzająco-regenerujący firmy soraya.I jest ok.
|

|
 |
|
bellatre1 |
Post #10 Ocena: 0 2008-01-18 19:48 (17 lat temu) |
Z nami od: 10-01-2008 Skąd: Manchester |
Cytat:
2007-11-30 13:11, martitka25 napisał(a):
VICHY wygralo  a ja mam pytanie troche z innej beczki.Dziewczyny czy ktoras z was wie jak wzmocnic brwi?Mam bardzo rzadkie a na dodatek jasne brwi.Henne robie ale rzadko bo boje sie ze mi calkiem wyleca.Moze ktoras z was zna jakas sprawdzona odzywke do brwi?
Znowu się spotykamy Martiko ...nie sledze Ciebie hehheh
Znam produkt mozna kupic go w Angli w profesjonalnych salonach kosmetycznych nazywa się REJUVI EYEBROW REVITALIZER-DZIAŁA STYMULUJĄCO NA CEBULKI WŁOSÓW.Juz po kilku tygodniach brwi są gęsciejsze.Na początku skóra swędzi i jest zaczerwieniona ale to nic w porównaniu z efektem.
Pozdrawiam Jowita
Kosmetolog
ZAPRASZAM na www.bellatre.co.uk
     [ Ostatnio edytowany przez: bellatre1 01-02-2011 23:10 ]
|

|

|
|