2007-11-30 23:52, monia28 napisał(a):
Kupuje cala serie Vichy, a co tam..Z tym celulitisem(uff trudne slowo)to powalcze po ciazy. Skubaniec teraz zaczal sie pokazywac, wczesniej nie mialam. Przedwczoraj tak sobie rolowalam uda ze z tej zawzietosci polamalam roler.Tak wiec poki co nic szczegolnego robic nie bede.Rozstepy -nic nie pomoglo przy pierwszej ciazy, kupowalam te drogie dziadostwa, masowalam i mam pozostalosci wielkosci Wielkiego Kanionu. Z tymi komplementami trudno bedzie, nie umiem klamac, taki ze mnie straszny czlowiek mowiacy prosto z mostu

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Podobno faceci,którzy ciężko pracują maja słabsze plemniki.Np.sportowcy częściej mają córki niz synów.Zywym przykładem jest mój mąż.Spłodził dwie córki.Plemniki może słabsze ale w te klocki...Nie narzekam.Sportowiec(pilkarz) ma kondycje niezłą.Jego koledzy z dużyny,trener,wszyscy maja córki,ba nawet bliźniaczki.
Tak wiec trzeba Ci było wcześniej poganiać męża po boisku albo po parku i dopiero wtedy zagonić do sypialni.Na drugi raz będziesz wiedziała.Sportowiec często nie moze i te plemniki są ''takie ło'' no i te ''stare lenie''tworzą dziewczynkę. Podobno..