MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Koty koty wszystko o kotach

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 200 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 199 | 200 | 201 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

Str 200 z 328

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

galadriel

Post #1 Ocena: 0

2021-02-08 22:52:53 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

No, wrzuc fotke: )

A z tej firmy zoo cos tam, z liku od Karjo, to z UK sklepy czy z UE sie zamawia? Bo jak z Europy to bedzie drozsze wszystko teraz.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2021-02-09 00:02:13 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Zooplus wysyła z UK.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #3 Ocena: 0

2021-02-09 08:19:25 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja kupiłam raz ten kukurydziany - obrzydliwość, po siku zapach zmienia na skiśnięty odór.

Drewniany mi się nie roznosi po całym domu, nic z tego - po siku wszystko zostaje w środku i zaraz wyrzucam. Owszem kilka odprysków z wiórek ląduje po za kuwetą po zakopywaniu. Ostatni też jakość tych drewienek jest dużo gorsza - rozpada się bardzo szybko.

karjo, miałam 3 koty i wszystkie korzystały z drewnianego, żaden nic nie mówił, że w palce kuje 😎
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2021-02-09 10:53:04 (4 lata temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Bo nie sprobowaly innego :)
Z kukurydzianych uzylismy takiego:
Obrazek
byl maly, lekki, wydajny, akurat do dociazonego auta pod dluzszy wyjazd.
Ogolnie jest tyle mozliwosci, ze wszystko zalezy od czlowieka i zwierzaka.
Chyba jedynie silikonowy jest nie do przyjecia, ostry, paskudnie smierdzi i wyglada po uzyciu, blee.

Do góry stronyOffline

fugazi

Post #5 Ocena: 0

2021-02-12 08:49:38 (4 lata temu)

fugazi

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2016

Z małymi przebojami dotarła z Polski kulka włosia. Mimo, że przybył bez mojej wiedzy i zgody, zdążyłem go trochę polubić. Małe toto, wesołe, piszczy jak dziecko, ciągle głodny, drapie i gryzie swoimi igiełkami, łazi za mną krok w krok, dosłownie skrobie marchewki, ogon ma już podeptany. Stan hipnozy osiąga w 30 sekund, drapany w szyję. Wydaje się, że kibicuje Barcelonie. Zasypia tam gdzie się ostatnio bawił. Może to być wszędzie. Najlepsza pora do zabawy? Od północy w zwyż. Po naszych przespanych nocach zostało tylko wspomnienie. Ostatnio nad ranem zrzucił piłeczke do pingla z samej góry. Odbijała sie całe wieki (28 schodów w dół i nocne echo)
Shadow w paszporcie ma wiek 5 miesięcy. Wygląda na dużego, łapy grube jak lew. Ogolić go do zera to zostałby taki większy wróbel. Jest sterylny, zaczipowany i szczepiony. Na razie załatwia sie do kuwety(może jeszcze ze 2miesiące). Od razu wiedział co i jak. Od 9 lat w domu ani w ogrodzie nie było u nas żadnej kuwety. Docelowo raczej będzie wychodzący . Nieprzebyte gęstwiny zarosli czekają za płotem. Pierwsze rozeznanie terenu ma już za sobą.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2021-02-12 09:18:15 (4 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Na ostatnim zdjęciu opala się kaloryferem? ;-)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2021-02-12 09:18:52 (4 lata temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Tygrys.? :)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #8 Ocena: 0

2021-02-12 09:27:30 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Fugazi, kota w worku dostałeś? :-] podobny do mojej "ragdolki" - też chodziłam z nią na smyczy do nauki terenu ;-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2021-02-12 12:21:37 (4 lata temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ale cie fugazi załatwili.. Oczywiście pozytywnie bo kociak cudny :-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

gosiekkas

Post #10 Ocena: 0

2021-02-13 11:36:58 (4 lata temu)

gosiekkas

Kobieta

Z nami od: 11-03-2009

Cytat:

2021-02-12 08:49:38, fugazi napisał(a):
Z małymi przebojami dotarła z Polski kulka włosia. Mimo, że przybył bez mojej wiedzy i zgody, zdążyłem go trochę polubić. Małe toto, wesołe, piszczy jak dziecko, ciągle głodny, drapie i gryzie swoimi igiełkami, łazi za mną krok w krok, dosłownie skrobie marchewki, ogon ma już podeptany. Stan hipnozy osiąga w 30 sekund, drapany w szyję. Wydaje się, że kibicuje Barcelonie. Zasypia tam gdzie się ostatnio bawił. Może to być wszędzie. Najlepsza pora do zabawy? Od północy w zwyż. Po naszych przespanych nocach zostało tylko wspomnienie. Ostatnio nad ranem zrzucił piłeczke do pingla z samej góry. Odbijała sie całe wieki (28 schodów w dół i nocne echo)
Shadow w paszporcie ma wiek 5 miesięcy. Wygląda na dużego, łapy grube jak lew. Ogolić go do zera to zostałby taki większy wróbel. Jest sterylny, zaczipowany i szczepiony. Na razie załatwia sie do kuwety(może jeszcze ze 2miesiące). Od razu wiedział co i jak. Od 9 lat w domu ani w ogrodzie nie było u nas żadnej kuwety. Docelowo raczej będzie wychodzący . Nieprzebyte gęstwiny zarosli czekają za płotem. Pierwsze rozeznanie terenu ma już za sobą.

Obrazek

Śliczny! Co to za rasa?

Do góry stronyOffline

Strona 200 z 328 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 199 | 200 | 201 ... 326 | 327 | 328 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,