A z tej firmy zoo cos tam, z liku od Karjo, to z UK sklepy czy z UE sie zamawia? Bo jak z Europy to bedzie drozsze wszystko teraz.
Str 200 z 328 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-02-08 22:52:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
No, wrzuc fotke: )
A z tej firmy zoo cos tam, z liku od Karjo, to z UK sklepy czy z UE sie zamawia? Bo jak z Europy to bedzie drozsze wszystko teraz. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Richmond | Post #2 Ocena: 0 2021-02-09 00:02:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Zooplus wysyła z UK.
Carpe diem.
|
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2021-02-09 08:19:25 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja kupiłam raz ten kukurydziany - obrzydliwość, po siku zapach zmienia na skiśnięty odór.
Drewniany mi się nie roznosi po całym domu, nic z tego - po siku wszystko zostaje w środku i zaraz wyrzucam. Owszem kilka odprysków z wiórek ląduje po za kuwetą po zakopywaniu. Ostatni też jakość tych drewienek jest dużo gorsza - rozpada się bardzo szybko. karjo, miałam 3 koty i wszystkie korzystały z drewnianego, żaden nic nie mówił, że w palce kuje 😎 Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2021-02-09 10:53:04 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Bo nie sprobowaly innego
![]() Z kukurydzianych uzylismy takiego: ![]() byl maly, lekki, wydajny, akurat do dociazonego auta pod dluzszy wyjazd. Ogolnie jest tyle mozliwosci, ze wszystko zalezy od czlowieka i zwierzaka. Chyba jedynie silikonowy jest nie do przyjecia, ostry, paskudnie smierdzi i wyglada po uzyciu, blee. |
fugazi | Post #5 Ocena: 0 2021-02-12 08:49:38 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2016 Skąd: l |
Z małymi przebojami dotarła z Polski kulka włosia. Mimo, że przybył bez mojej wiedzy i zgody, zdążyłem go trochę polubić. Małe toto, wesołe, piszczy jak dziecko, ciągle głodny, drapie i gryzie swoimi igiełkami, łazi za mną krok w krok, dosłownie skrobie marchewki, ogon ma już podeptany. Stan hipnozy osiąga w 30 sekund, drapany w szyję. Wydaje się, że kibicuje Barcelonie. Zasypia tam gdzie się ostatnio bawił. Może to być wszędzie. Najlepsza pora do zabawy? Od północy w zwyż. Po naszych przespanych nocach zostało tylko wspomnienie. Ostatnio nad ranem zrzucił piłeczke do pingla z samej góry. Odbijała sie całe wieki (28 schodów w dół i nocne echo)
Shadow w paszporcie ma wiek 5 miesięcy. Wygląda na dużego, łapy grube jak lew. Ogolić go do zera to zostałby taki większy wróbel. Jest sterylny, zaczipowany i szczepiony. Na razie załatwia sie do kuwety(może jeszcze ze 2miesiące). Od razu wiedział co i jak. Od 9 lat w domu ani w ogrodzie nie było u nas żadnej kuwety. Docelowo raczej będzie wychodzący . Nieprzebyte gęstwiny zarosli czekają za płotem. Pierwsze rozeznanie terenu ma już za sobą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2021-02-12 09:18:15 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Na ostatnim zdjęciu opala się kaloryferem?
![]() Carpe diem.
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2021-02-12 09:18:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tygrys.?
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #8 Ocena: 0 2021-02-12 09:27:30 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Fugazi, kota w worku dostałeś?
![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
gosian | Post #9 Ocena: 0 2021-02-12 12:21:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ale cie fugazi załatwili.. Oczywiście pozytywnie bo kociak cudny
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
gosiekkas | Post #10 Ocena: 0 2021-02-13 11:36:58 (4 lata temu) |
Z nami od: 11-03-2009 Skąd: Hampshire |
Cytat: 2021-02-12 08:49:38, fugazi napisał(a): Z małymi przebojami dotarła z Polski kulka włosia. Mimo, że przybył bez mojej wiedzy i zgody, zdążyłem go trochę polubić. Małe toto, wesołe, piszczy jak dziecko, ciągle głodny, drapie i gryzie swoimi igiełkami, łazi za mną krok w krok, dosłownie skrobie marchewki, ogon ma już podeptany. Stan hipnozy osiąga w 30 sekund, drapany w szyję. Wydaje się, że kibicuje Barcelonie. Zasypia tam gdzie się ostatnio bawił. Może to być wszędzie. Najlepsza pora do zabawy? Od północy w zwyż. Po naszych przespanych nocach zostało tylko wspomnienie. Ostatnio nad ranem zrzucił piłeczke do pingla z samej góry. Odbijała sie całe wieki (28 schodów w dół i nocne echo) Shadow w paszporcie ma wiek 5 miesięcy. Wygląda na dużego, łapy grube jak lew. Ogolić go do zera to zostałby taki większy wróbel. Jest sterylny, zaczipowany i szczepiony. Na razie załatwia sie do kuwety(może jeszcze ze 2miesiące). Od razu wiedział co i jak. Od 9 lat w domu ani w ogrodzie nie było u nas żadnej kuwety. Docelowo raczej będzie wychodzący . Nieprzebyte gęstwiny zarosli czekają za płotem. Pierwsze rozeznanie terenu ma już za sobą. ![]() Śliczny! Co to za rasa? |