Str 167 z 328 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2020-05-27 09:36:53 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Wolontariat w schronach polskich jest od 18 r.z.
Jak ze zwierzakami, to moze gdzies po okolicznych osrodkach jezdzieckich (na ogol maja przy okazji rozne zwierzaki), badz przy fundacjach prozwierzecych, moze forma polkolonii, np.z harcerzami? W roznych miejscach sa organizowane dzienne imprezy, rajdy PTTK, moja mlodziez latala na grupowe zajecia w parku linowym, w ramach Palacu Mlodziezy, na przystani zeglarskiej, warsztaty teatralne - wszystko w ramach wakacji. PS. W ramach urozmaicenia kotom przypasowala Granata Pet symphonie. Ladnie wyglada, niezle pachnie, pozarly wszystko. |
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2020-05-28 10:25:39 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Troche o ufo: bylam pewna, ze co wszyscy kosmici to Ludzie, na kolejnym etapie ewolucji, ktorzy przybyli na ziemie cofajac sie w czasie ( bo juz maka tak zaawansowama ta technologie, ze moga) . Ald teraz tak sobie mysle, ze to nie ludzie a koty, ktore wyewoluowaly. No popatrzcie na tearz takiego sfinksa a potem na ufoludka. To nie moze byc przypadek.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2020-05-28 12:27:08 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak podać kotu panacur na robaki w płynie? zawsze kupowałam w paście i było ok, ale przez wirusa pasty wykupione, został płyn, muszę zaaplikować 5ml. czy mogę to jej wstrzyknąć taką specjalną malutką strzykawką? czy się zadławi nadmiarem płynu? z jedzeniem odpada.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2020-05-29 18:10:17 (5 lat temu) |
Udalo sie, czy wyladowalo wszystko po scianach?
Wzielam dzis koty na szczepienie, mnostwo ludzi, chyba nawet wiecej niz w przecietny dzien. Wszyscy w autach, przed wizyta telefon do recepcji, po zwierze wychodza pracownicy w maskach, przylbicach, rekawiczkach. Nie ma wstepu dla opiekunow. |
ZlotaPerla1 | Post #5 Ocena: 0 2020-05-29 18:13:42 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Ooo bidulki, sierotki takie, przecież zwierzęta i tak się stresują tymi szczepieniami, wizytami ...
Nie próbowałam jeszcze - do butelki jest plastikowy kubeczek - jak w syropach dla dzieci 😂 może mam tego użyć? 😂 Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
|
|
karjo1 | Post #6 Ocena: 0 2020-05-29 18:16:52 (5 lat temu) |
A musi dostac, sa powody, czy tylko termin?
My dawalismy strzykawka, wiecej sami i sciany z podloga zaliczylismy odrobaczacza ![]() Weci ladnie sie uwineli, bylo popoludnie, wiec bengal bez humoru, dostaly oba w lape - zobaczymy. No i foch, pyszczenie przez popoludnie, mam nadzieje, ze rozejdzie sie po kosciach, za miesiac kolejne szczepienie. |
ZlotaPerla1 | Post #7 Ocena: 0 2020-05-29 22:13:07 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Termin w czerwcu
![]() Może kupię to baranie mleko, najwyżej sama wypiję ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2020-06-21 13:12:32 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Kudłaty był dzisiaj w salonie piękności i faktycznie piękny kot wyszedł. Rozczesali kudły, trochę ogolili i na koniec wykąpali. Pani pokazywała mi filmik jak cierpliwie znosił kąpiel i stwierdziła, ze musiał być do tego przyzwyczajony.
Jest już umówiony na kolejną wizytę za 3 miesiące. Carpe diem.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2020-06-21 17:37:11 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
wrzuc dowody zbrodni: D
Do mnie wczoraj kolezanki przyszly, aby wlochacza poobcinac, ale wyczul o co chodzi, schowal sie i nic z tego nie wyszlo. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
gosian | Post #10 Ocena: 0 2020-06-21 17:56:17 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Dobrze że ja nie muszę obcinać. Przy pazurkach to są przerażone jakbym co najmniej im cały manicure robiła, włącznie z malowaniem
![]() ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|