MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem ze szczeniakiem

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

greta

Post #1 Ocena: 0

2013-09-08 10:39:48 (12 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

ja tez mam klatki dla moich psow,to nie sa jakies male klatki tylko dosc duze w ktorych pies moze swobodnie stac,odwracac sie itp.na klatce u jedego jest koc druga klatka ma blat kuchenny na topie.
psy kochaja swoje klatki tam ida na noc spac.
klatka jest ich jaskinia spokoju,moj pies sam lubi polozyc sie w niej w ciagu dnia chociaz ma dostep do kanapy itp.
klatka pomaga w nauce czystosci(pies nie zsika sie w klatce w ciagu nocy poczeka z tym az do czasu kiedy go z niej wypuscisz),chroni twoje meble kiedy musisz wyjsc np do sklepu;)
to naprawde swietny pomysl.
moje psy maja 2 lata na chwile obecna nic mi w domu nie niszcza ale nadal zamykam je w klatce jak wychodze dla ich bezpieczenstwa(gdyby im odwalilo pogryzc sie o stara zabawke)
psa mozna zamknac w klatce rowniez kiedy mamy gosci ktorzy nie lubia psow albo sie ich boja,pies nie czuje sie wtedy ukarany wie ze to jest czas na relax.
moje psy od malego zostawialam w klatce z kocem na topie z miekkim poslaniem w srodku(jak pies byl maly mial takie male legowisko ktore zajmowalo pol klatki a w drugiej polowie byly koce stara koszulka zeby czul sie bezpiecznie.
polecam ta metode

[ Ostatnio edytowany przez: greta 08-09-2013 10:42 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nowalijka

Post #2 Ocena: 0

2013-10-07 13:01:16 (12 lat temu)

nowalijka

Kobieta

Z nami od: 04-10-2013

Słyszałam że w takich przypadkach dobrze dać psu do leżanki stare ubranie właściciela lub ogólnie coś, co pachnie właścicielem. Podobno to psa uspokaja :) Ktoś pisał o pluszaku, to też może pomóc :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,