MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Oddam kota - mój synek ma alergie

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zuzannah

Post #1 Ocena: 0

2014-07-17 18:21:37 (11 lat temu)

zuzannah

Kobieta

Z nami od: 22-11-2009

Drodzy ludzie kochający zwierzęta! Nie wiem czy dobrze wybrałam topik, jeśli nie - pokierujcie mnie dalej.
Mam do oddania dwuletnią kotkę. Mam ją od kociaka. Wysterylizowana na początku tego roku. Zaczipowana. Koloru czarnego. Wiek około 2 lata. Jest świetna, kochana, przyzwyczajona do dzieci (wychowana z dwójką moich), bezproblemowa. Jeżeli znajdzie się ktoś pragnący ją adoptować - proszę o maila na priv.

[ Ostatnio edytowany przez: zuzannah 17-07-2014 18:24 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wkasik

Post #2 Ocena: 0

2014-08-29 10:45:26 (11 lat temu)

wkasik

Kobieta

Z nami od: 08-01-2014

To teraz moja kolej.
Przybłąkał się do mnie kot około 7-8 miesięcy. Chudy, że aż żal. Ja dobra mama zaczęłam go karmić. Zaczął włazić do domu, przytulasek i do kochania. Fajny i ogólnie. Myślę, że mogłabym go wziąć, ale nie kastrowany. Ile taki zabieg może kosztować w UK. A i jeszcze jedno, w sumie najważniejsze mój czteroletni kot Stefan warczy na niego, syczy i prycha i robi się w stosunku do nas agresywny, ucieka z domu na pół dnia. Fochy wiem, ale czy warto wprowadzać nowego kota, jeżeli ten stary tak się zachowuje. Czy ktoś mógłby coś doradzić, albo miał podobną sytuację.
Dodam, że kot ma świerzbowiec, pchły i sraczkę, ale to może od normalnego jedzenia. Boję się go brać, żeby nie zaraził Stefka, ile ewentualnie może kosztować wet na pierwszej wizycie i do leczenia tych schorzeń?
Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź

Nie umiem wklejać zdjęć, ale na moim profilu jest jego zdjęcie "Fifek". Może ktoś chciałby się podjąć zadania i go zabrać, idzie zima więc... Nie ukrywam, że jest trochę do zrobienia, jeżeli kot będzie wychodzący, nie trzeba będzie go kastrować. Ja bym musiała, bo starszy jest i może być wojna między samcami.

[ Ostatnio edytowany przez: wkasik 29-08-2014 11:00 ]

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #3 Ocena: 0

2014-08-29 13:18:26 (11 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

twoj kot bedzie bronil swojego terenu. a tego z podworka, to moze zadzwon do schroniska i sie nim zajma fachowcy, lacznie w weterynarzem.

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

wkasik

Post #4 Ocena: 0

2014-08-29 14:21:28 (11 lat temu)

wkasik

Kobieta

Z nami od: 08-01-2014

Tak też chyba zrobię, dzisiaj przekonałam się na własnej skórze jaki mój kot robi się agresywny. Może byc dobrze, a może nie. Mam dzieci, szkoda by było gdyby chciały go pomiziać, a on zaczął by je drapać i gryźć.
Zdjęcie kotka mam w wątku "co mam zrobić?"

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,